De grå sider

Hun ventede nøgen på fåreskinds tæppet

Jeg vil gerne fortælle om min til dato bedste sexoplevelse. Det hele startede en aften jeg var til disc-jockey-finale, hvor årets disc-jockey skulle kåres. Jeg er selv disc-jockey og vant til lidt ...
De grå sider

Sådan slikkede jeg den lækre stripper

For ganske få uger siden var jeg en tur i Vestberlin — og selvfølgelig skulle jeg ha' lidt af det frække. Jeg gik ind i en tidligere Peep-show-forretning på Hardenbergstrasse. Der var bygget om, si...
De grå sider

Svigermor løsnede mine opsparede safter

Gode Grå Sider! Da min skønne kone skulle føde i foråret, så blev det aftalt at hendes mor, som er enlig, skulle komme og lave mad til mig. Svigermor er 51. Hun har været enke i tre år, men hun er ...
De grå sider

Barberingen

Hej rapport!Jeg er en liderlig pige på 19 år, som gerne vil fortælle om en liderlig oplevelse, som gjorde, at jeg fandt min drømmefyr.Jeg boede sammen med min veninde og hendes fyr. En dag kom to a...
De grå sider

Fisketuren blev til en Trekant

Kære sexkammerater! Det, jeg skal fortælle om nu, udspillede sig oppe ved Limfjorden i sommeren 1981. Ferien var lige netop begyndt, og vejret var pragtfuldt. Der var ikke en sky pa himlen, og det ...
De grå sider

Jeg opfyldte min kones hemmelige sexdrømme

 ”Jeg opfyldte min kones hemmelige sexdrømme”Jeg er en ældre fyr i midten af fyrrerne.Jeg har været gift de sidste syv år med en dejlig pige, Hun elsker nemlig at blive bundet og ydmyget en smule.J...
De grå sider

Fra drøm til virkelighed

Dette er historien om, hvordan en af mine hemmelige fantasier blev realiseret.Det var en tidlig eftermiddag. Jeg kunne ikke koncentrere mig om mine studier oghengav mig til sexfantasier.Jeg skubbed...
De grå sider

Ukendt stemme gav mig en hed orgasme

Indtil en hændelse jeg var ude for, for et års tid siden, havde jeg altid grinet af den form for sex, men nu beviser også jeres succes, at der er et stort publikum for den slags. Min oplevelse st...
De grå sider

Vores tunger og fingre gjorde fyrene vilde af begær.

Vi er to meget liderlige piger, vi kan simpelthen ikke få nok.Derfor tog vi sidste sommer en tur til Mallorca, for vi havde hørt, at der er mange liderlige villige unge spaniere. Og vi blev i hve...