Vores tunger og fingre gjorde fyrene vilde af begær.

To ægtepars skønne oplevelse Læsning Vores tunger og fingre gjorde fyrene vilde af begær. 2 minutter Næste Ukendt stemme gav mig en hed orgasme

Vi er to meget liderlige piger, vi kan simpelthen ikke få nok.Derfor tog vi sidste sommer en tur til Mallorca, for vi havde hørt, at der er mange liderlige villige unge spaniere.

Og vi blev i hvert fald ikke skuffede!Da vi havde indlogeret os på vores hotel, tog vi i byen.Da vi kom sent hjem om natten, stod der to lækre hotel fyre, som havde liderlige blik ke i øjnene.

Uden egentlig at have fattet hvordan, lå vi pludselig alle fire bag receptionen.Vi tog deres nosser i munden og slikkede og suttede, mens vi kildede dem på penishovedet.

De blev helt vilde af begær . . . De tog os om bagdelen og trak vores hungrige misser ned til deres vilde tunger.Tungerne kørte rundt og rundt.Pludselig sprøjtede deres varme safter ud i ansigterne på os.Derefter kom vi begge i en vild orgasme.

Vi skreg og stønnede, så vi bagefter var bange for, at vi havde vækket nogle på hotellet. Vi samlede vores tøj sammen og skyndte os op på vores værelse.

Da vi åbnede døren, sad der to dødlækre fyre derinde, med deres store dejlige lem strittende lige ud i luften. De fortalte, at de havde luret på os nede i receptionen, da vi lå med de andre fyre.De sagde, at nu skulle vi få fyldt vores små »huller« med deres store »fyre« . . .De bandt os.De kildede os.

De slikkede os over hele kroppen, så vi til sidst skreg af liderlighed. Så løste de vores bånd og vendte os om på maven.Så spredte de vores ben, lagde sig oven på os og trængte ind . . .De kneppede os hårdt og brutalt, og der gik ikke lang tid før de faldt sammen over os, mens de fik udløsning.

Vi fortsatte resten af natten. Om morgenen lagde vi os til at sove.

Da vi vågnede et par timer senere, lå vi bundet til sengestolperne. Vi kunne ikke røre os. Pludselig bankede det på døren, og to tjenere kom ind med morgenmaden.Gæt selv resten.De to nymfomaner