Fra drøm til virkelighed

Dette er historien om, hvordan en af mine hemmelige fantasier blev realiseret.Det var en tidlig eftermiddag. Jeg kunne ikke koncentrere mig om mine studier oghengav mig til sexfantasier.Jeg skubbede stolen tilbage og gik en tur på badeværelset. Under bruseren fik mine fantasier frit løb.Bruseren blev taget ud af holderen, og med de hårde vandstråler begyndte jeg at massere mit lem.Min pung og anus fik også en tur.Mit lem var stift, og jeg listede en finger ind i anus.Jeg var tæt på at komme, lukkede for vandet og gik ind i soveværelset uden at tørre mig.Her fandt jeg Marias DILDO VIBRATOR frem. Jeg havde altid haft lyst til at prøve det —nu skulle det være.Jeg smurte glidecreme på gummifyren og stak den forsigtigt ind, mens jeg onanerede på livet løs.Maria kom pludselig ind af døren. Hun blev mildest talt overrasket over at se mig i den afslørende situation.Så smilede hun sit »sexsmil« og sagde: — Nå, man hygger sig nok rigtigt!Jeg ville holde op, men hun sagde: — Bliv liggende, jeg kommer om lidt.Hun kom tilbage med noget BONDAGE REB i hånden —nu vidste jeg nok, hvad der skulle ske.Hurtigt fik hun bundet mig fast til sengens stolper.Jeg lå med arme og ben spredt, stadig med VIBRATOREN snurrende. — Det er sådan, du gerne vil have det ikke?Jeg nikkede — jo, dette var en af mine drømme. — Hvorfor har du aldrig fortalt mig det, spurgte Maria. — Havde det ikke været naturligt?— Jo, men jeg turde ikke, måske ville du tro, jeg var pervers. Men din dildo vibrator har jeg længe haft kig på.Maria gjorde kort proces. Hun satte sig med sin duftende nøgne kusse over mit ansigt og fik mig på den måde til at holde mund.Samtidig kradsede hendes negle mine nosser og min penis. Vibratoren snurrede nu ensomt på lagenet, der var ingen til at holde det fast. Gid hun ville stikke det ind, tænkte jeg, men nu ville Maria slikkes godt og grundigt.Hun smagte vidunderligt, og hun stønnede voldsomt, mens jeg slikkede og slubrede hendes safter i mig.Da hun kom, flyttede hun sig, så vi lå i en 69'er. Hun var ør af min behandling og slikkede mit lem og min pung.Så gik hun ud på badeværelset for at vaske Dildovibratoren, før hun lagde sig og stak det op i sin kusse. Med vibratoren kørende fik jeg en ordentlig omgang oralsex. De fugtige læber kørte hun frem og tilbage over min glans. Hun masserede nosserne og jeg var vældig ophidset over at høre Dildo vibratorens snurren i hendes kusse.Hun lod tungen nappe langs min pik, men så stoppede hun igen. Det var sandelig Maria der styrede tingene i dag. Bedst som jeg var ved at få udløsning, så var hun væk,Maria gik ud i køkkenet og hyggede sig med et glas vin. Samtidig skævede hun ind til mig. Jeg var stadig stiv, men orgasmen havde trukket sig tilbage.Nu kom Maria ind igen, hun satte sig over min pik og begyndte at ride mig.Hun stønnede og kom i en hurtig orgasme. Så hoppede hun af. Jeg var skuffet og frustreret, men da hun begyndte at slikke mig på indersiden af lårene, faldt jeg til patten.Hun arbejdede sig ned over min pik og nosser og gav mit trængende anushul et par slik. Det gippede i mig, det var det bedste, jeg vidste.Nu, endelig, fik jeg lov til at komme. Jeg sprøjtede det hele ud over hendes ansigt og de små babser.Lykkelig og supertilfreds faldt jeg tilbage på madrassen. Vi nussede uden at tale. Vi vidste, at dette havde været vores bedste sexoplevelse til dato. ”Stenbukken”