Hun ventede nøgen på fåreskinds tæppet

Sådan slikkede jeg den lækre stripper Læsning Hun ventede nøgen på fåreskinds tæppet 5 minutter


Jeg vil gerne fortælle om min til dato bedste sexoplevelse.
Det hele startede en aften jeg var til disc-jockey-finale, hvor årets disc-jockey skulle kåres. Jeg er selv disc-jockey og vant til lidt af hvert fra det unge publikums side, men følgende oplevelse er alligevel noget, som virkelig overgik min vildeste fantasi.
Jeg startede med at varme publikum op til konkurrencen med nogle hotte numre. Jeg fik øje på en ung dame, som dansede med vores vært.

Hun så død lækker ud. Jeg greb mikrofonen og sagde:
- Så er det ved at nærme sig tiden for konkurrencen, og vi fortsætter med nummeret Sikken dejlig dame« med Annika.

Jeg ved ikke om hun fattede meningen, men hun kikkede på mig og smilede sødt. Det gjorde mig helt mærkelig, og nogle minutter efter var jeg ikke helt mig selv. Nå, men langt om længe kom de i gang med showet. Jeg gik op til baren og bestilte en rom og cola. Pludselig var der en stemme bag mig der spurgte:
- Gi'r du én..? , Jeg vendte mig om.
Og der stod hun - den dejlige sorthårede skønhed og kikkede på mig med sine smilende lyseblå øjne.
Jeg svarede:
- Selvfølgelig – og bestilte en drink til. Da hun havde fået sin drink spurgte hun, om vi ikke skulle sætte os over til værten. Og det gjorde vi så.

Vi sad ved bordet til den lyse morgen og små pjattede og havde det bare skønt sammen. Det blev lukket, og vi blev enige om at tage op til mig og drikke morgenkaffe. Da vi kom hjem, gik jeg ud i køkkenet og begyndte på at lave kaffe, mens hun dækkede bord. Midt i det hele blev der så stille inde i stuen, og da jeg lidt efter gik derind, fik jeg virkelig mit livs chok.

Hun lå midt på mit fåreskindstæppe - splitternøgen - og nød varmen fra kaminen. Jeg måbede og vidste ikke, hvad jeg skulle gøre. Hun smilede til mig, »kald te« med en finger, og da jeg 'stod og kikkede ned på hende, spurgte hun sødt:

- Hvorfor smider du ikke tøjet og lægger dig her ved siden af mig..? Lidt genert tog jeg tøjet af og kravlede ned til hende. Min pik var stiv og stor - og klar til et godt knald. Hun var absolut ikke genert.

Hendes læber gled over min kind, og hendes ene hånd greb om pikken. Hun begyndte at massere - og så gled hun ned over min mave og tog fyrene i munden. Hun suttede, slikkede og lod sin dejlige tunge køre rundt og rundt over hovedet«. Jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg skulle gøre, men hun løste problemet ved at lægge sig ind over mig, så vi lå i en 69'er.
Så spredte hun sine ben, og jeg havde udsigt til en dejlig mis, barberet i hjerteform - og snæver som få.

Hun var lige til at kysse og slikke - og det gjorde jeg ... Jeg borede en finger op i hende.
Hun begyndte at stønne og lave kneppebevægelser. Jeg slikkede og slikkede.
Så puffede jeg hende væk fra mig.
Jeg kunne nemlig mærke, at jeg var ved at komme, og jeg ville gerne holde lidt endnu. Lige med ét skreg hun og borede missen helt op i hovedet på mig. Orgasmen gennemrystede hende, safterne løb, og da hun lidt efter gled ned fra mig, følte jeg mig som et nyvasket barn!
Jeg troede, at jeg nu kunne få lov til at bestemme tempoet. Men nej - hun vendte sig om og satte sig overskrævs på mig og puttede dyret« op i sig og begyndte på et vildt ridt, samtidig med at hun hylede i vilden sky. Så stoppede hun og lagde sig ned over mig og kyssede mig. Lidt efter hviskede hun, at jeg skulle ta' hende bagfra.
Jeg var simpelthen så liderlig, at der kun gik et par sekunder før hun lå på alle fire, og jeg havde travlt med at få

»fyren« op i hende bagfra.
Hun vuggede lidt med bagdelen, og så gled jeg indenfor i varmen.
Jeg begyndte at elske hende, samtidig med at jeg legede og nulrede med hendes klitoris. Det blev vildere og vildere – og til sidst mødtes vi i den bedste orgasme og udløsning, jeg nogensinde har fået...

Vi faldt i søvn foran kami. nen og vågnede først sidst på formiddagen. Vi gik i bad sammen og drak så kaffen, som havde stået klar siden klokken fem. Det hele sluttede med, at vi endte i min seng, hvor vi knep pede til langt ud på eftermid dagen. Efter endnu et bad, sagde hun farvel og tog hjem til sig selv.
Jeg gik senere på arbejde, hvor jeg mødte min nuværende forlovede. Men den oplevelse med den sorthårede skønhed overgår bare alt andet... Det er rart at have minder - dem samler jeg på.

Den evigglade disc-jockey.

Cosylove