Jeg opfyldte min kones hemmelige sexdrømme

Fra drøm til virkelighed Læsning Jeg opfyldte min kones hemmelige sexdrømme 12 minutter Næste Fisketuren blev til en Trekant

 ”Jeg opfyldte min kones hemmelige sexdrømme”

Jeg er en ældre fyr i midten af fyrrerne.Jeg har været gift de sidste syv år med en dejlig pige, Hun elsker nemlig at blive bundet og ydmyget en smule.Jeg havde aldrig prøvet den slags før, og de første gange følte jeg ikke rigtig noget ved det.Det første års tid vi kendte hinanden — det var før vi blev gift I— fortalte hun mig intet om sine sexuelle lyster.Vi kneppede ganske almindeligt — forfra, bagfra og fra siden. Men da vi var blevet gift — og havde været det i et halvt års tid — betroede hun mig en aften sine lyster.Jeg sad og læste avis inde i stuen.Vi havde spist aftensmad, og jeg havde lavet mig en stor dejlig sjus og sad og slappede af med dagens begivenheder på tryk.Min kone kom ind med et par kopper kaffe og satte sig i sofaen over for mig.— Du Bent, sagde hun, der er noget jeg vil fortælle dig!Jeg lagde avisen og kikkede på hende.Jeg kunne mærke på hende, at det kneb med at komme i gang.— Hvad er der galt, spurgte jeg og satte mig over i sofaen ved siden af hende.— Det er det med det sexuelle, svarede hun, og kikkede på mig.— Nej, du må ikke misforstå mig, hun, da hun så hvor mærkeligt jeg kikkede på hende.— Du er simpelthen fantastisk sød ved mig, og du er meget kærlig og god ved mig — det er slet ikke dig, der er noget galt med.Det er mig!Jeg får ikke rigtig noget ud af det, det er som om der mangler noget.Jeg skal fortælle dig om noget der skete for mange år siden, da jeg var 18-19 år.Jeg kom sammen med nogle veninder og fyre, vi ”legede” af og til med hinanden, Som alle andre unge også gør. En af dem — hvem husker jeg ikke rigtig mere — foreslog, at vi skulle spille strippoker, og at taberen skulle bindes og stå et par timer sådan.Det var vi alle sammen med på.Og hvad tror du så der skete? Jeg tabte.— Så er det her, sagde mine veninder.Kom med ind i det andet værelse.Jeg havde jo tabt, og jeg måtte følge spillets regler.Jeg husker endnu hvordan det nærmest gjorde ondt i min mave — det var spændingen over hvad der nu skulle ske.Ingen af os havde nogen sinde været rigtigt sammen — vi legede kun og gav hinanden udløsning og orgasme med hænderne og mundenEn af fyrene gik ud i køkkenet og fandt noget bånd.Jeg måtte stille mig op ad et skab med spredte ben og armene oppe over hovedet.Fyren klatrede Op på en stol og bandt mine hænder fast til nogle dørgreb.Jeg måtte næsten stå på tæer, for at det ikke skulle gøre Ondt i mine hænder.Samtidig bandt pigerne mine ben, og så kunne jeg ikke røre mig.Fyren havde kun underbukser på og jeg kunne se hvor stor han var blevetDa han bandt mig, strejfede hans lem mit ansigt, og jeg følte endnu en underlig fornemmelse i maven.Han må ha' mærket et eller andet, for han trak sine underbukser af og holdt sit lem hen til min mund.— Så er det bare med at bruge tungen og dine læber, sagde hanJeg åbnede munden og begyndte at slikke og kysseDet var fantastisk.Jeg stod fuldkommen hjælpeløs OK blev brugt sexuelt.Jeg begyndte at vride migDet opdagede pigerne selvfølgelig og den ene begyndte at kærtegne mig mellem benene.— Skal vi ikke gi' hende en tillægsstraf, sagde den anden pludselig.Hva' med at barbere hende?Jeg hørte det kun halvt, jeg havde nok at gøre med fyren og hans store pik.Pigen hentede en skraber, og jeg kunne mærke hvordan det kolde stål krøb over mit skød Lidt efter var jeg fuldkommen hårløs.Den anden pige fortsatte med at kærtegne mig mellem benene.Det var usandsynlig dejligt. De to andre fyre var i mellemtiden kommet ind for at kikke på.— Det må sgu fotograferes blev de enige om, og lidt efter blev jeg fotograferet, mens jeg suttede pik på fyren, og mine veninder legede med mig. Det var meget ydmygende.Lidt efter kom fyren i munden på mig — og så var det de andre to fyres tur.Der gik næsten en halv time, før jeg havde givet alle tre udløsning med min tunge og læberI mellemtiden havde mine veninder givet mig et par virkelig skønne orgasmerNår jeg tænker på hvordan jeg stod der bundet og hjælpeløs, mens de gjorde en hel masse dejligt kan Jeg blive helt liderlig.Jeg fik lov til stå bundet i et par timer.jeg stod der — helt alene i mørket — kunne jeg høre, hvordan de festede og hyggede sig i det andet værelse.Af og til kom en af dem ind til mig og spurgte, om jeg havde det godt.Hver eneste gang kunne jeg kun svare ja, for jeg nød det virkeligt.Desværre blev det kun til denne ene oplevelse.Nogle dage efter fik jeg et sæt billeder af en af fyrene.De var strenge — efter datidens forhold.Det var absolut ikke nogle billeder man gik rundt og viste frem til alle og enhver.Jeg gemte billederne godt hjemme på mit værelse. så min mor ikke kunne finde dem ved et tilfælde.Og jeg siger dig — de billeder har jeg onaneret efter flere tusinde gange.Forstår du mig nu?Bent jeg savner, at du gør sådan ved mig.Hver eneste gang vi er sammen, drømmer om dengang — om hvordan Jeg hang der skabet og måtte tilfredsstille de tre fyre, mens mine veninder gav mig orgasme! Jeg var målløs.Det havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestilletJeg kikkede på min og jeg kunne se hun mente det.skal vi ikke prøve i aften, hviskede hun og lænede sig kærligt ind til min skulder. Jeg nikkede bare.Jeg går ind i soveværelset og gør lidt forberedelser, sagde hun og rejste sig fra sofaen. Jeg tog mit sjusglas og skyllede hele indholdet i mig.Jeg måtte ha noget at tyrke mig på. Men selv om jeg aldrig havde den prøvet den form for sex, kunne jeg mærke, at jeg var ved at blive ophidset. Et kvarters tid efter kom min kone ind i stuen Igen. Hun var splitternøgen. — Kom, sagde hun og trak i min hånd.Jeg rejste mig og fulgte med. Inde i soveværelset havde hun gjort et par forandringer. Dynerne var fjernet, og på sengen lå der fire stykker bånd.— Nu skal du binde mig til sengen, sagde hun og lage sig. Hun spredte benene og lagde armene op over hovedet.Jeg kikkede lidt på hende. Vores seng har ikke sengestolper, så jeg var ikke rigtig klar over hvordan jeg skulle få hende bundet fast. — Det har jeg ordnet, sagde hun, der er øksner i hvert hjørne.Jeg kikkede efter — og ganske rigtigt — min kone havde skruet fire store øskner i under sengen i hvert hjørne så jeg kunne binde hende.Jeg gjorde som hun bad om, Og lidt efter lå hun Som en anden søstjerne uden at kunne røre sig.Så begyndte jeg at smide tøjet.— Ikke endnu, sagde min kone, først skal du barbere mig mellem benene.Det havde jeg heller aldrig prøvet før.Men OK — jeg havde sagt ja, og hvorfor ikke?Jeg ud i badeværelset og hen det nødvendigeJeg fik lagt et håndklæde under bagdelen på hende, og så begyndte jeg med skraberen.Lidt efter var hun fuldkommen bar.Det var et mærkeligt syn — men meget ophidsende.Jeg havde i hvert fald fået ståpik under »arbejdet«.— Så skal du ind i stuen en halv times tid og lade mig ligge alene, sagde hun. Det kunne jeg ikke rigtig li'.Jeg bøjede mig hen over hendes skød, spredte hendes skamlæber og begyndte at at slikke hende.Det kunne hun li'. Hun begyndte at stønne og vride sig. — Nej, ikke mere, gør nu som jeg har bedt dig om, sagde hun. Jeg holdt op med slikkeriet. Jeg var på kogepunktet, der skulle ikke ret meget til, før jeg havde flået mit tøj af og og hoppet på hende.Men som før — OK — jeg havde indvilliget, så hvorfor ikke lade hende ligge lidt og vente på alt det dejlige! Jeg rejste mig,tog mine bukser på, slukkede lyset og gik ind i stuenMen jeg kunne ikke finde ro. Jeg drak et par sjusser, kikkede lidt i avisen — mens jeg hele tiden tænkte på hende, som hun lå der og ventede — uden at kunne røre sig.Da der var gået tyve minutter, kunne jeg ikke vente længereJeg smed alt tøjet og gik ind til hende.Hun lå med lukkede øjne og lavede samlejebevægelser.Langsomt og rytmisk.Jeg tændte sengelamperne og satte På sengen ved siden af hende, Jeg kyssede hende og hun besvarede mit kys med det mest liderlige og kys, hun nogen sinde har givet mig.Hun var brandvarm . . .Jeg satte mig over hende og stak min stive pik hen til hendes ansigt.Så lagde jeg en pude under hendes nakke, så hun bedre kunne få »fyren« ind i munden.For fanden hvor hun slikkede og masserede.Jeg var fuldkommen væk. Det endte da også med, at jeg kom i munden på hende.Men hun blev ved — og lidt efter var jeg klar igen.Det var længe siden jeg havde kunnet to gange lige efter hinanden.Jeg var selv meget ophidset, så det havde nok også noget at sige.Jeg lagde mig ned mellem hendes ben og begyndte at slikke hende.Hun kunne slet ikke ligge stille. Hun pressede sine skamlæber mod min mund og havde hun kunnet ha' hele mit ansigt inde i sig, så var det med garanti sketHun fik en skøn orgasme, mens hun gispede og stønnede.Så var det min tur.Jeg lagde mig ind over hende og trængte op i hende.Hun var brandvarm, stor og meget våd.Jeg gled helt i bund.Hun drejede sit hoved fra side til side, og mens jeg stødte frem og tilbage opdagede jeg, at hun græd.Tårerne løb ned ad hendes kinder af lykke.Den aften og nat fik jeg virkelig øjnene op for, hvad det vil sige at gøre et andet menneske lykkeligt.Vi har siden udvidet vores »program«. Nu bliver min kone bundet på alle tidspunkter af dagen og ikke kun mens hun ligger på sengen i soveværelset.Det kan være mens vi ser fjernsyn eller hører radio.Hun elsker det, og det er som om hun ikke kan få nok.For et stykke tid siden begyndte hun at snakke om, om vi ikke kunne finde en pige til hende.Det har jeg såmænd ikke noget imod. Det kunne være spændende at prøve det.Hun er også begyndt at tale om, at hun måske kunne tænke sig at blive slået lidt i den bare med en hårbørste eller en bøjle. Det siger mig absolut ikke noget — men det ender jo nok med, at jeg gør det, for at gøre hende tilfreds.Selvfølgelig elsker vi også på den gamle almindelige måde. For et par aftener siden kom hun ind til mig i stuen — som sædvanlig uden tøj på.Jeg troede hun ville bindes, men det var hun slet ikke udeHun satte sig på knæ foran mig, lynede mine bukser ned trak dem af mig. Så knappede hun min skjorte op og trak den af. Flere gange forsøgte jeg at komme til at sige noget, men hun lagde hver gang en finger på mine læber som tegn til, at Jeg bare skulle holde mund.Så fulgte sokkerne og til sidst underbukserne.Mit lem stod lige ud i luften og ventede på en ØKB'er — en øm og kærlig behandling!Hun begyndte at massere min pung. Hun klemte og nev lidt, og mit lem blev endnu stivere.Så tog hun mig i munden og begyndte på sin dejlige tungeleg.Jeg prøvede at komme til at røre ved hende, men hun skubbede bare mine hænder væk.Da hun kunne mærke, at jeg var lige ved at få udløsning, holdt hun op med sutteriet,Hun rejste sig op og satte sig på mit skødJeg gled op i hende.Hun vrikkede lidt med bagdelen, så jeg kom helt i bund.Så begyndte hun at ride.Det var helt i top.Hun holdt mig om halsen, kyssede mig og lod sin tunge gå på opdageIse i mit ene øre.Hendes ridt blev vildere og vildere — og så var jeg der.Hun kyssede mig med vidt åben mundt og mens jeg fik udløsning oppe i hende, mødtes vores tunger i en skøn leg!Bagefter sank hun ned over mig og trykkede sig ind til mig.— Jeg elsker dig, hviskede hun, jeg er så glad for at du har forstået mig og mine lyster, og har fundet ud af at tilfredsstille mig på den måde. Lidt efter gik vi sammen ud under bruseren, og mens vi vaskede hinanden, mærkede jeg ligefrem hvordan mine føIelser for hende blev varmere og varmere.Jeg er virkelig glad for at hun betroede sig til mig den gangEllers havde det med garanti ikke holdt så længe. Det er jeg hundrede procent sikker på.Den lykkelige fyr