Svigermor løsnede mine opsparede safter

Barberingen Læsning Svigermor løsnede mine opsparede safter 7 minutter Næste Sådan slikkede jeg den lækre stripper
Gode Grå Sider!

Da min skønne kone skulle føde i foråret, så blev det aftalt at hendes mor, som er enlig, skulle komme og lave mad til mig.
Svigermor er 51. Hun har været enke i tre år, men hun er en skøn og frodig kvinde, selvom hun kanske har et par kilo for meget efter nogens menig. Men hun har intet at gøre med svigermor-hæslighederne fra vittighederne!

En aften lavede hun dejlig mad, og vi sad og hyggede os, bagefter med drinks. Hun var i højt humør, men så besluttede vi omsider at krybe til køjs. Svigermor skulle til at rede op i stuen, men jeg sagde: — Du må være træt! Hvorfor lægger du dig ikke inde i dobbeltsengen hos mig.

— Ja, det kan der vel ikke ske noget ved, grinede hun.

Da jeg klædte mig af, mærkede jeg godt, at jeg havde fået rigeligt af de våde varer, så jeg smuttede lige under bruseren, så fik svigermor også lejlighed til at gå i seng i fred.

Men mens jeg stod under bruseren, kom svigermor pludselig derud og spurgte, om der ikke også var plads til hende!

Overrasket blev jeg sgu', for hun var nøgen, men penis var ikke spor overrasket. Den strittede — og svigermor gloede, måske fordi min kone har målt den til 24 centimeter! Jo, den er stor!

— Jamen, du godeste! Sagde hun. Har jeg bragt dig i den tilstand?

Jeg kunne kun nikke. Hun så dejlig ud med sine store, lidt hængende bryster. Jeg begyndte at sæbe hende ind over hele kroppen — og især brysterne var jeg grundig med.

Det var tydeligt, at hun nød det. Og da jeg nærmede mig røvbalderne, lukkede hun øjnene og spredte benene. Jeg fortsatte med sæben på den store, store fisse, og nu åndede hun tungt. Hun gispede, da jeg lod fingeren glide op i revnen og bevæge sig frem og tilbage nogle gange.

Så skyllede vi os begge af, og jeg tog hende i hånden og vi gik ind i dobbeltsengen. Jeg lagde mig med det samme over hende og begyndte at bide i de store bryster, mens mine hænder gik på opdagelse over hele hendes store, skønne krop.

Med hænderne mærkede jeg, at hun var meget våd i fissen, så jeg gled ned mellem hendes lår og begyndte at slikke. Safterne løb af hende og hun klynkede som et spædbarn. Og da jeg gav kilderen en grundig omgang med min ru tobakstunge, gav hun et hyl fra sig og store rystelser gik gennem hendes krop.

Nu var min pik helt ustyrlig. Jeg styrede den ind i revnen, pressede den helt op - og så kneppede jeg som en gal. Jeg havde ikke fået noget på den i uger, så den trængte virkelig. Den gled i bund i det våde hul, og jeg fornemmede safterne sile ned omkring mine nosser, der hang under den stive som tennisbolde.

Så hun at ryste igen. — Arh, hvor er den stor! Gud, hvor er den stor! Mumlede hun, og så blev hun helt stiv i kroppen og skreg, at jeg nu skulle sprøjte alt det opsparede op i hendes hungrige hul. — Arh, det er så længe siden, skreg hun. Kom nu med det, du store, dejlige mandfolk!Sekunder efter sprøjtede jeg som aldrig før, og så faldt jeg totalt udmattet sammen.

Hun lå bare med lukkede øjne og klynkede.

Jeg blev liggende ovenpå hendes vidunderlige, bløde krop. Hun slog øjnene op og gav mig et hedt kys, og sagde, at det var den herligste, store tisse mand, hun nogensinde havde fået. Jeg sagde, at hun var mindst lige så god som min kone - hendes datter!

Nu fortalte hun, at hun ikke var blevet kneppet i fem år. De sidste to år manden levede, kunne han ikke noget. I deres lange ægteskab havde hun kun været utro een gang ved en fest, men det havde været en blandet fornøjelse. Og før ægteskabet havde hun kun kendt en mand. Min svigerfar, som var sød og rar, havde ikke været en havørn i sengen. Det var bare lige på og færdig.

— Jeg er aldrig blevet slikket før, betroede hun mig. Manden har altid ment, det var noget svineri. Også hvis jeg ville slikke ham. På det punkt var TorVald underlig kan jeg forsikre— Så skal du slikkes igen, kan jeg love dig, for din fisse smager dejligt, sagde jeg Og lagde mig ned mellem hendes lår.

Hun rystede allerede.
Hun var straks helt i ekstase, da min tunge begyndte at arbejde. Jeg lod den glide op og ned langs den fugtige revne. Sugede mellem skamlæberne og lod tungen spille på hendes store kilder, mens jeg med fingeren kørte frem og tilbage mellem røvbalderne og rundt i det bageste hul.

Sjældent har jeg oplevet så saftig en kusse. Jeg var pjaskvåd i ansigtet. Hun kom igen med et skrig og stønnede, at nu ville hun ha' den store stive op igen. Den var så dejlig.

Jeg bad hende sætte sig op på mig. Det gjorde hun. Og jeg førte den ind og hun begyndte at kneppe mig. Det var dejligt at se hende hoppe op og ned på den store pik i ekstase, mens hendes store bryster dinglede fra side til side. De hang lige foran mit ansigt, og jeg bed i dem, klemte og gramsede dem og tog vorterne i munden, så de voksede sig stive og hårde.

Jeg holdt til at give hende endnu en orgasme. Min pik holder altid enormt længe anden gang, så nu bad jeg hende lægge sig på alle fire, så hun kunne en velfortjent baghyler med det store jern.Hun lagde sig til rette og jeg stak den op.

— Aåååårh! Stønnede hun, da den gled i bund til roden, mens jeg holdt foran om hendes store bryster. Jeg trak den drillende ud igen. Så lidt ind. Ud igen og endelig helt i bund, og så begyndte jeg med rytmiske bevægelser at støde i hende, mens jeg ved hvert stød gav brysterne et hårdt klem, når den var i bund.
Nu hylede hun helt vildt' Kroppen rystede, og hun klemte fissen hårdt sammen om min arbejdende pik.

Sveden haglede af mig, og med vilde stød lod jeg den sprøjte for anden gang. mens vi hylede begge to — og jeg fornemmede, at det også gik for hende.

Kors. hvor har hun trængt til tissemand!

Vi har ikke bollet siden, og min kone aner naturligvis intet om, hvad der er sket mellem mig og hendes mor mens hun lå og fødte, Svigermor nævner det aldrig med et ord.

Hun er den samme som altid - men jeg må have givet hende blod på tanden til sex igen, for hun har fundet sig en mand!

Jeg håber virkelig han kan give hende, hvad hun trænger til og har fortjent.

”Den store”