Fisketuren blev til en Trekant

Jeg opfyldte min kones hemmelige sexdrømme Læsning Fisketuren blev til en Trekant 5 minutter Næste Barberingen
Kære sexkammerater!

Det, jeg skal fortælle om nu, udspillede sig oppe ved Limfjorden i sommeren 1981.
Ferien var lige netop begyndt, og vejret var pragtfuldt. Der var ikke en sky pa himlen, og det var næsten vindstille.
Jeg havde for nylig købt en lille båd med en motor, så jeg besluttede mig for at tage ud til et eller andet øde sted, måske en lille ø, for at fiske og tage solbad og have det herligt.

Jeg fandt frem til en lille holm ude vestpå og fandt også et sted, hvor jeg regnede med, at fiskene ville bide.
Der var ingen mennesker at se, så jeg gjorde mig håb om at være helt uforstyrret.

Jeg tog mine fiskegrejer frem. Da jeg havde fisket en halv times tid uden resultat, lagde jeg grejet fra mig og besluttede mig for, at gå en tur rundt om øen for, at udforske den nærmere.

Da jeg var gået nogle hundrede meter og var kommet over på den anden side af øen, opdagede jeg, at der lå en lille båd ved stranden.
Jeg fortsatte min spadseretur og opdagede, at der lå to piger på en plet græs et stykke borte i strandkanten. De lå og tog solbad og de var nøgne!

Jeg kunne ikke modstå at gå hen til dem og snakke lidt. Det var nogle søde piger, og de var aldeles ugenerte.
På trods af, at jeg stod der og snakkede med dem, mens de lå udstrakte foran mig uden en trævl på kroppen.

Pigerne så ud til at være 17 18 år, og de var både pæne og velskabte.
De spurgte mig, om jeg ikke ville holde dem med selskab. Det ville jeg selvfølgelig gerne, og da jeg havde taget min T-shirt og mine badebukser af, havde jeg det største besvær med at holde min penis nede.

Så fandt den ene af pigerne en flaske sololie frem af sin taske og spurgte, om jeg ikke ville smøre dem ind.
Nu forstod jeg jo nok, hvad der skulle ske, og gav derefter pokker i, at min penis havde rejst sig...
Jeg spurgte ligeud hvem af dem jeg skulle begynde med, Du kan begynde med mig, sagde den pæneste af dem.

Hun havde langt, mørkt hår og en perfekt krop.
Hun lagde sig udstrakt på ryggen, og jeg begyndte at smøre hende ind i sololien, idet jeg begyndte nede ved hendes små fødder og langsomt arbejdede mig op ad hendes ben.

Da jeg havde smurt hende ind over det hele, kunne jeg ikke holde mig længere, men stak en finger ind mellem de svulmende skamlæber, som tidligere effektivt var blevet holdt skjult af hendes lille mørke busk.

Så kom den anden pige og blandede sig. Hun ville også være med i legen. Hun så også godt ud, havde blondt hår og en dejlig bagdel.

Mens jeg stadig havde en finger stukket op i den første piges hul, begyndte jeg med min frie hånd at udforske den anden. Hun var kun sparsomt behåret, og da hun var lyshåret, kunne man tydeligt se den lille, lækre revne og de dejlige skamlæber.

Vi lå roligt og stille og kælede for hinanden i lang tid, inden jeg lod spidsen af min penis glide ind i den mørke pige bagfra. Hun fik øjeblikkelig orgasme, fordi vi havde kælet så længe.Så vendte jeg mig til den anden pige, som lå med vidt skrævende ben og længtes. Jeg kneppede hende langsomt, mens jeg slikkede den mørkes clitoris, og sådan blev vi ved, indtil vi alle tre havde fået orgasme.
Men så var vi også så trætte, at vi måtte tage os et hvil.
Efter nogle minutter besluttede den mørkhårede og jeg, at vi ville ned til vandet for at tage os en dukkert.

Den anden pige så ud til at sove.
Vi gik ned til vandet splitternøgne, og efter at have dyppet os lidt, anbragte vi os på lavt vand, hvor der var sandbund i en lille indskæring på øen.

Hun var tydeligt nok ikke helt tilfredsstillet endnu, for hun lagde sin hånd under min pung og stoppede min penis helt ind i munden, hvilket sagtens kunne lade sig gøre, eftersom min penis var lille og slap efter det kolde bad.

Den blev dog ret hurtigt stiv i hendes mund, og med et godt, fast greb om hendes bløde balder, løftede jeg hende op og bar hende ind på stranden

Der lod jeg hende suge løs på mit penishovede, mens jeg masserede hendes lyserøde skamlæber
Så skiftede vi stilling, idet hun lagde sig på alle fire med røven lige i vejret og vidt skrævende ben.

Jeg førte igen min stang ind i hendes unge fisse, og vi bollede løs til det gik for os begge.
Lidt senere lå vi på ryggen ved siden af hinanden. Hun med sin ene hånd rundt om min pung og slappe penis, og jeg lå til gengæld og kælede for de mørke, korte kønshår, som beklædte hendes pragtfulde fisse.

Da vi havde ligget sådan et' stykke tid, syntes jeg, at jeg havde gjort min pligt.

Jeg rejste mig, løftede hende op og bar hende op til den anden pige - og så gav jeg dem begge et afskedskys.