Ukendt stemme gav mig en hed orgasme

Indtil en hændelse jeg var ude for, for et års tid siden, havde jeg altid grinet af den form for sex, men nu beviser også jeres succes, at der er et stort publikum for den slags.

Min oplevelse startede en dag, jeg havde fri fra arbejde.Jeg gik og nussede lidt rundt i morgenkåbe, da telefonen ringede.En mandsstemme begyndte at sige forskellige ting til mig. Jeg gjorde ham opmærksom på, at han måtte ha' fået forkert nummer, men han fortsatte bare med at snakke, og jeg skulle lige til at smide røret på.Men han gjorde mig alligevel lidt nysgerrig, da han sagde, at han syntes, jeg skulle sætte mig ned og lytte, så skulle han \"sørge for, at jeg fik det dejligt.

Først fortalte han mig, at han havde en dejlig stor pik, som han sad med i den ene hånd, og jeg skulle prøve at forestille mig, hvordan det ville være at mærke, hvordan den kunne banke ind i mig.Han var sikker på, at jeg måtte have en dejlig stor fisse med nogle lækre skamlæber, som han kunne tænke sig at bide i.Forestil dig, hvordan jeg kører min pik frem og tilbage, sagde han. Jeg forestiller mig, det er din våde, saftige kusse, den kører ud og ind af, og at jeg flår dig i dine store gyngende bryster.

Jeg lyttede intenst og opdagede, at mit åndedræt lød temmeligt ophidset.— Jeg kan høre på dig, at du er ophidset, sagde han. Er du ved at blive godt liderlig?Jeg vil vædde på, at du er drivende våd mellem benene. Jeg kan næsten fornemme duften fra dine safter...

Jeg opdagede pludselig, at jeg havde ført min hånd ind under min morgenkåbe og sad og kørte en finger hen over clitoris, og jeg mærkede, at han havde ret.Jeg var drivende våd. Jeg stønnede mer' og mer'.

Han fortsatte:Ville du ønske, at du kunne få en dejlig, stor og dunkende pik op i dig lige nu...Jeg stønnede bare, at det kunne jeg godt.

Jeg kan se den for mig, din kusse, fortsatte han. Den står venter bare på en rigtig stor pik. Den vil bare gennemkneppes. Hjælp den dog. Ta' et eller andet og stik op i den, forestil dig, at det er et dejligt mandfolk, der jager sin pik ind i dig.„

Automatisk tog jeg et lys, der stod ved siden af telefonen og borede det ind i min fisse. Den nærmest sugede det til sig. Det var dejligt. Min tommelfinger arbejdede videre med kilderen, der var blevet helt hård. Det var mig helt umuligt at sidde stille.

— Nå, fortsatte han. Har du nu en dejlig pik erstatning inde i dig?Forestiller du dig, at det er min kæmpefyr, der helt er trængt ind i dig og snart vil sperme langt ind i dig?..— Ja, stønnede jeg. Jeg kan mærke dig. Den er vel nok stor og dejlig. Jeg vil også sutte dig og pille ved dine nosser. Kan du mærke, hvordan jeg sutter? ..— Ja, det kan jeg, og jeg kan også mærke, hvordan din tunge glider henover mine spændte nosser. Men nu vil jeg igen ha' pikken ind i dig. Mærk hvordan jeg borer den helt ind. Aldrig har du haft så stor og stiv en pik inde i dig. Er det godt?..— Ja, stønnede jeg. Sig noget mere til mig. Du gør mig frygtelig liderlig...

Han fortsatte:— Hent et spejl og hold det, så du kan se din fisse... Jeg gjorde som han sagde.For første gang i mit liv studerede jeg min egen våde skede. Det var underligt. Men det var endnu mere underligt at høre mig selv sidde og fortælle en fremmed mand, hvordan den så

Jeg beskrev for ham, hvordan den var helt åben, at skamlæberne var helt røde og våde. Den var lige til at kaste sig over. Hvordan jeg ville ønske, at jeg kunne blive kneppet og slikket. Jeg trængte virkelig til noget. Min beskrivelse fortsatte, samtidig med at jeg hele tiden underholdt ham om, hvor dejlig han måtte være, og at jeg lige nu kunne se hans store stivert foran mig.

Han stønnede og gispede og bad mig blive ved med at tale om den, og om hvordan jeg havde det.Jeg vred mig rundt på stolen, mens jeg talte.Pludselig kunne jeg mærke, at jeg ikke længere kunne holde mig tilbage.Jeg klynkede:— Jeg kommer, åh hvor er det dejligt. 'Orgasmen gennemrystede min krop, og sveden drev af mig.Så hørte jeg hans hæse stønnen og skrigen.— Kors hvor jeg sprøjter, min sperm vælter ind, Jeg forestiller mig, at du lige nu slikker det hele i dig...Så sad vi der med hvert sit telefonrør. Det var overstået.