Barberingen

Hej rapport!

Jeg er en liderlig pige på 19 år, som gerne vil fortælle om en liderlig oplevelse, som gjorde, at jeg fandt min drømmefyr.
Jeg boede sammen med min veninde og hendes fyr. En dag kom to af min venindes venner på besøg.
Jeg var varm på den ene og var helt vild med at få hans penis op i mig.Nå, men vi sad og drak kaffe og hyggede os.

Mens vi sad og snakkede, begyndte min veninde at klø sig i fissen. Min drømmefyr spurgte hende, om hun havde kløe i dåsen, og hun svarede, at hun lige havde barberet sig, for at gøre sin fyr mere liderlig!

Nu sagde min drømmefyr, at han altid havde drømt om at barbere en fisse. Jeg svarede som lynet, at han da havde min fulde tilslutning til at barbere mig og han var ikke længe om at sige OK.

Vi gik hurtigt ind på mit værelse og tog barbergrejet frem.Noget rystende på hånden gik han i gang. Da han havde barberet mig et stykke tid var jeg afsindig liderlig.Det bemærkede min drømmefyr hurtigt ved at min fisse var så våd af safterne, at det drev fra den. Du er nok blevet liderlig, sagde han og jeg svarede: Ja! Knep mig! Vil du ikke nok!

Jo, det ville han skam godt, så jeg tog hans bukser af og frem kom en dejlig, stor pik. Jeg tog lidt om den, og så begyndte jeg ellers efter alle kunstens regler at sutte den af. Og da han kom, fik jeg hans sperm i munden. Det smagte godt og var dejligt sødt...

Nu startede han med, at kysse mig over hele kroppen, og da han kom til min liderlige fisse, begyndte han at slikke og bide i kilderen. Det er det bedste, jeg ved. Han slikkede mig til en kæmpe orgasme.

Jeg skreg og skreg, da jeg kom. Gad vide, hvad de tænkte inde ved siden af i stuen, tænkte jeg bagefter.
Nå, så lå vi i fem minutter og kyssede og krammede hinanden. Så var jeg så liderlig, at jeg ville have hans store penis op i min våde fisse igen. Hurtigt stak han den op og begyndte at køre den ud og ind af hullet, og så ville han slikke igen.

Vi tog en 69'er og hans penis var så herlig stor og stiv, at jeg aldrig havde set noget lignende.
Da vi havde ligget og suttet og slikket nogen tid, ville jeg igen have den op i mig. (Jeg kan simpelthen aldrig få penis nok!) Han stak den dybt op, jeg skreg og skreg, og vi kom begge i en fantastisk udløsning.

Men bagefter var vi også helt flade, og vi lå og snakkede sammen og blev enige om, at, vi skulle komme sammen.

Og siden er det blevet til mange, skønne knald.

Ofte ligger jeg og onanerer i timevis og glæder mig til, at han kommer og stikker mig med sin store, herlige penis!
Ah, min skattebasse og supertyr!

Skytten