To ægtepars skønne oplevelse

Vi er et almindeligt ægtepar i midten af fyrrerne, der lever et godt og normalt samliv. Vi havde besøg af nogle af vores gode venner.De var inviteret til at komme og spise hos os en lørdag aften, og det var meningen at de skulle blive til dagen efter.

Der blev ikke sparet på vinen, som vi havde haft medhjem fra vores ferie i udlandetEfter kaffen og nogle små glas, havde vi det dejligt alle sammen.Vores venner, der hedder Gunnar og Birgith, ville gerne se den film jeg havde optaget i ferien, så jeg fandt apparatet og lærredet frem og kørte filmen

Da jeg havde vist den, sagde Gunnar i spøg:— Der var jo ikke noget porno i den film!Jeg kom i tanke om, at jeg havde sådan nogle liggende, som jeg engang havde lånt — og vi blev alle sammen hurtigt enige om, at dem ville vi se!Vi sad sådan, at Gunnar og min kone sad i den ene sofa, og Birgith og jeg sad i den anden. Filmapparatet var anbragt mellem de to sofaer. således at det tildels dækkede for udsynet mellem os.

Da lyset var slukket og den første, stærkt lidenskabelige, film havde kørt et stykke tid, lagde jeg mærke til, at Gunnar havde sin arm over min kones skulder, og at hans hånd kælede for hendes ene bryst. De sad tæt sammen, hendes hånd var stukket ned mellem hans lår.Jeg lagde også min arm over Birgiths skulder, og lod forsigtigt min hånd hvile påhendes ene bryst.

Jeg var spændt på om hun ville skubbe mig væk, men da der ikke skete noget,lukkede jeg hånden let om brystet og gav hende et kys på halsen.Hun trykkede sig ind til mig og lagde sin hånd på mit lår, så jeg forstod at hun godt kunne lige mine tilnærmelser.Jeg begyndte forsigtigt at kæle for brystet, og kunne snart mærke hendes brystvorte stivne under min fingerleg.Hendes hånd gled længere op ad mit lår, helt op, så hendes fingerspidser nåede bulen i mine bukser.

Hun bevægede fingrene let som for at føle, om jeg også var på mærkerne.Da vi havde siddet sådan lidt, lagde 1%od den glidelende frem og tilbage, længere og længere og længere op, Indtil mine fingre kunne berøre hendes trekantområde uden på tøjet.Kort efter var den film forbi, og jeg var nødt til at rejse mig og skifte film.Mens jeg gjorde det, bemærkede kone så tæt at sammen. Gunnar og min Min kones kjole var trukket et godt stykke op, og hendes hånd lå højt o på hans lår.Jeg opdager at han forsøgte at dække over, at hans lynlås stod åben.

Deres ansigter viste tydelige tegn deres stemning. så jeg skyndte mig at starte den næste film og slukke lyset igen.

Denne film havde en meget ophidsende handlings vidstejeg påny satte mig tæt ind til Birgith, og atter lagde armen om hendes skuldre, mærkede jeg at hun havde knappet de øverste bluseknapper op, og hun førte min hånd indenfor blusen, hvor jeg uden besvær fik hånden indenfor hendes BH, således at jeg havde hendes nøgne bryst i min hånd.

Det var en skøn fornemmelse at mærke hendes dejlige faste bryst med den hårde brystvorte.hendes nederdel — der også var med knapper fortil — havde hun ligeledes knappet næsten helt op, og min hånd kunne uhindret glide op ad hendes inderlår, til mine fingre nåede hendes trussekant.

Vi sad alle et stykke tid og fulgte filmens lidenskabelige handling, der ikke kunne und gå også at påvirke os.Birgith trykkede sig varmt ind til mig.Hun skilte lårene lidt, så mine fingre fik større spillerum.Hendes hånd fandt frem til min lynlås, som hun langsomt lynede ned.Jeg mærkede hvorledes hendes fingre forsøgte at finde det sidste stykke vej ind til mit stive lem, og snart efter mær kede jeg hendes varme hånd tage forsigtigt om det! Jeg skævede over til min kone og Gunnar for at se, om de iagttog os.Men jeg blev hurtigt klar over, at det havde de slet ikke tid til.

De sad tæt sammenslynget. Han kyssede hende hedt, og hans hånd var helt forsvundet op under hendes kjole.Hun sad med let spredte lår, og hendes hånd var gemt indenfor hans bukser. Jeg lod min hånd glide op over Birgiths mave, og med fingrene fandt jeg hurtigt vej ned i hendes trusser.

Hun skubbede sig lidt frem og skilte lårene yderligere, så jeg kunne nå frem til hendes varme og våde åbning.Vi kyssede hinanden hedt, mens mine fingre legede i og omkring hendes våde skød.Jeg var klar over, at vi ikke kunne fortsætte på den måde ret længe før der måtte ske noget.Det var også tydeligt at høre på de andre to's bevægelser og åndedræt, at de heller ikke kunne vente ret meget længere.Så snart filmen — som ingen af os mere så på — var forbi, slukkede jeg for apparatet og rejste mig og trak Birgith med mig.

Vi gik stille ud af stuen uden at sige noget.Det sidste jeg så var, at min kone lå helt tilbagelænet med halvt lukkede øjne.Hendes kjole var trukket op om livet og hendes trusser var trukket ned til midt på lårene.Han lå halvvejs hen over hende med den ene hånd nede i skridtet på hende.Hun gjorde tydelige samlejebevægelser, mens hendes hånd masserede hans stive lem.De opfattede sikkert slet ikke at vi forsvandt.

Vi listede ind i soveværelset, hvor vi klædte os af og smed os på sengen, hvor vi mødtes i en kærlig omfavnelse. Vores hænder fandt frem til de mest følsomme og intime steder på hinandens kroppe, mens vi kyssede hinanden varmt og inderligt. Det hele endte i et vidunderligt samleje — et samleje, som jeg aldrig havde oplevet det før . . .Mens vi mødtes i et langt varmt kys, gled mit stive lem ganske langsomt op i hende.Det var en nydelse for hver centimeter jeg gled ind, og da jeg var helt inde, lå vi og kikkede hinanden varmt og dybt i øjnene.Langsomt bevægede jeg mig frem og tilbage, og det var som om vi begge nød hver bevægel se med hver en fiber i kroppen.

Vi havde ikke travlt men følte kun at dette var et af livets højdepunkter.Efterhånden blev rytmen mere og mere heftig i takt med lidenskabernes pres, og jeg blev klar over, at Birgith havde et større seksuelt temperament end jeg før havde troet. Hun både brummede og hulkede, da hendes orgasme nærmede sig, og hendes krop vred sig i krampe, da det endelig kom. Min udløsning var også voldsom og vidunderlig.Vi lå bagefter og kælede for hinanden, indtil vi sov ind i hinandens arme.

Jeg tror, at de andre to også har haft en oplevelse helt ud over det sædvanlige den nat, for de overnattede sammen i vores gæsteværelse, mens Birgith og jeg sov i soveværelset.Da vi næste morgen stod op, kunne jeg se på min kone, at hun havde haft en dejlignat .Hun så godt nok træt ud, men hun virkede glad og afslappet.Vi var vist allesammen til at begynde med en smule spændte og nervøse for, hvad de andre ville sige.Stemningen var lidt trykket indtil vi blev klar over, at vi alle følte, at den ene ikke hav de noget at bebrejde den anden, og kort efter snakkede vi igen lystigt sammen, og det har vi faktisk gjort siden, uden at vi er kommet ind på denne aftens oplevelser.

Jeg er sikker, at det var et godt indbyrdes venskab, sammen med tilfældighedernes spil, der gjorde at denne aften fik det forløb, som den gjorde, og at ingen at os i forvejen havde nogen anelse om at dette ville ske!Når jeg fortæller dette — med risiko for at blive genkendt — er det for at fortælle, at fordi man er ude over den første nne ungdom, kan man t — helt uventet — opleve det store eventyr, uden at det medfører komplikationer for nogen af parterne!