Vi kneppede så teltet faldt sammen

Jeg fik en uges gratis fisse Læsning Vi kneppede så teltet faldt sammen 6 minutter Næste På kursus - i liderlighed
Kære rapport.

Vi er to unge fyre fra det jyske hovedland, der mener, at det nu er vores tur til at kom me med et lille bidrag til De grå sider.
Det hele startede sidste sommer, da vi var på camping tur på Rømø. En aften vi besøgte det lokale diskotek, kom vi i snak med tre veninder. Vi dansede og hyggede os nogle timer, men da vi godt kunne tænke os lidt af det frække, foreslog vi, at vi skulle gå hjem i vores telt og feste videre. Vi havde nemlig en pæn forsyning af sprut, da vi havde væ ret med spritruten til Tyskland samme dag. Vi havde blandt andet købt en masse Martini.
Pigerne var straks med på den. Og i ly af mørket listede vi hen til teltet. Min kammerat og jeg var med på den værste. De tre piger hed Susanne, Birgit og Hanne, og der skulle være nok til os begge to. Vi kiggede på Susannes gennemsigtige bluse, der intet overlod til fantasien, og vi fik begge en gevaldig stådreng af synet.
Det gik ikke upåagtet hen, for Birgit og Susanne blinkede pludselig skælmsk til hinan den, og pludselig rejste de sig op og begyndte langsomt at strippe for os. Det blev for meget, og vi begyndte også at smide kludene, mens Hanne, der indtil nu havde forholdt sig afventende også pludselig fandt ud af, at tøj er til at smide.
Flemming, min kammerat, kastede sig over Susanne og borede sin stive pik hårdt op i hendes kusse. Den var plaskvåd, kunne jeg se, og han kun ne simpelthen ikke holde sig længere. Jeg opdagede så, at Hanne og Birgit havde smidt sig på den ene luftmadras i en heftig 69'er, og hvad kunne jeg gøre andet end at spille pik imens, jeg kiggede på. Det blev dog for kedeligt i længden kun at være tilskuer, så derfor skilte jeg de to piger og lunede mit lem i Hannes dejlige fisse. Birgit anbragte sig, så Flemming kunne slikke hende i fissen, og det varede ikke længe, førend teltet gyngede i takt til vores heftige knepperi.
Vi fik alle sammen en skøn orgasme, og mens vi lå og kølede af inden næste akt, gik telt døren pludselig op, og vi så et ældre ægtepar stikke hoveder ne ind til os. Det var vores naboer på campingpladsen, som vi havde hilst kort på tidligere på dagen. De så ud til at være friske, så vi bød dem indenfor. Vi kunne jo ikke rigtig skjule, hvad vi havde lavet, som vi lader splitternøgne. - Men I skal smide tøjet, sagde Flemming så. Jeg tænkte, at nu blev de nok sure. Men nej. Manden lod sig det ikke sige to gange, men stoppede ind til os med halv stivert på. Vi gloede lidt, da han lynhurtigt fandt frem til Susannes fisse og begyndte at slikke hende i et orkanagtigt tempo. Alt imens kunne vi se, hans jern vokse.
Konen stod bare i telt døren og fnisede liderligt. Så smed hun også tøjet. Med Flemmings og min hjælp. Samtidig legede hun med vores pikke, der voksede til ny stivhed mellem hendes fingre, så de snart var kampklare igen,
Inden længe var vi i gang med bunkepul tværs over generationskløften, men larmen fra teltet, vores stønnen og pigernes hvin, havde tilkaldt lejrchefen, der kom for at dysse os ned. Men da han så, hvad der var årsagen til alarmen, havde han svært ved at holde masken. Han så mildest talt temmelig fjoget ud, da Susanne midt imellem to dybe pikhug op i fissen spurgte, om han ikke havde lyst til at deltage i løjerne. Det havde han. Pligten som lokal ordenshåndhæver var hurtig glemt, og snart lå han med sin teltstang boret godt og solidt op i Hanne.
Desværre var vort telt ikke beregnet til otte menneskers hidsige og dyriske knepperi, så det klaskede med ét sammen om ørerne på os.
Tre svenske sygeplejersker var på vej hen til deres campingvogn, da det skete, og de forsøgte udefra at rejse teltet op, hvilket mislykkedes. Og stor var deres overraskelse, da de så otte nøgne mennesker gennemvædet af køns safter komme ud. Det var midt om natten, og ingen andre på pladsen var vågne, så de tre sygeplejersker syntes, det kunne være skægt at være med. Og sådan blev vi til et helt fodboldhold, der midt på grønsværen pumpede, kneppede, suttede og slikkede.
Først da lejrchefens kone kom for at kigge efter sin mand, stoppede vi. Det var faktisk rigtig pinligt. Hun hylede og skreg op, mens han forsøgte at finde sit tøj og dække sit nu slappe og tømte lem. Vi forsøgte at få hende med, men det var hun overhovedet ikke interesseret i. På trods af, at jeg forsøgte at hive kludene af hende.
Nu var flere af beboerne på pladsen vågnet, og de kiggede chokeret på synet. Så fandt vi ud af, at det nok var på tide at stoppe sexlegen. Men Flemmings og mit telt var så ødelagt, at vi ikke kunne rejse det igen.
Så derfor fik vi lov til at tage med hjem til de tre piger Susanne, Hanne og Birgit, der boede sammen i et kollektiv. Og der muntrede vi os så videre resten af natten. Under mere fredelige former uden nysgerrige blikke.
For det kan jo ikke nægtes, at det vækker en vis opsigt, når et telt pludselig falder sammen på en campingplads, og et helt fodboldhold af bare røve toner frem i måneskinnet. Men det blev den mest underholdende ferie, jeg endnu har været på, og min makker og jeg tager helt sikkert igen på campingtur. For der må da findes flere friske telt piger.

De to jyder

Cosylove