På kursus - i liderlighed

Vi kneppede så teltet faldt sammen Læsning På kursus - i liderlighed 3 minutter Næste Sex på eventyr rejsen
Kære rapport.

Det skete på et kursuscenter i Nordsjælland.
Vi mødte om eftermiddagen og havde kammeratligt samvær. Om aftenen var der dans, og kammeratskabet udviklede sig til mere end kammerateri.
I løbet af aftenen kom jeg til at danse med en pige, der var noget ældre end jeg. Hun var vel omkring de 50, men vi sludrede meget fint sammen, og jeg kunne mærke en direkte, spontan kontakt.
Hun var velskabt og duftede så dejligt, og under dansen blev hun mere og mere varm. Hun kørte underlivet tæt op af mig, når ingen så det, og selvfølgelig endte det med, at vi aftalte at mødes på hendes værelse. For diskretionens skyld gik hun først, og jeg fulgte lidt senere.
Da jeg kom ind på hendes værelse, lå hun allerede i sengen. Hun var helt nøgen og lå og ventede på mig. Hun havde en meget smuk krop, som selv om hun var midaldrende. Hun så ganske ung ud, og hun fortalte mig, at hun havde fået opereret barmen.
Jeg kyssede og kælede for hele hendes krop. Hun var som en sand vulkan. Hendes dejlige kusse drev af safter, og hun sagde, at hun ville have pik, pik, pik.
Jeg stak min stive pik op i hende..... og I guder, hvor kun ne den kvinde dog kneppe. Hun var så vild, at man skulle tro, at hun ikke havde fået noget i evigheder. Jeg har aldrig oplevet nogen kvinde, der kun nę få så mange orgasmer - hun kom i hele serier.
Jeg kneppede hende både forfra og bagfra, og det endte med, at vi måtte flytte madras sen ned på gulvet, så vild var hun. Jeg kom først over på mit eget værelse hen på morgenstunden. Hele resten af den uge sov vi sammen. Det vil sige - for det meste sov vi ikke – vi kneppe. Jeg har aldrig kneppet så meget på en uge.
Fredag var den sidste-aften. Vi skulle have afslutning, og da hun kom med til middagen, var hun meget fint og sexet klædt på. Hun spurgte, om jeg havde noget imod det, og det havde jeg selvfølgelig ikke. Hun var ked af, at vi skulle skilles, men jeg sagde, at jeg ikke ville glem me hende. Hele den nat kneppede vi som besatte. Om morgenen gik vi en tur i parken, inden bussen skulle køre. Det ærgrer mig, at jeg ikke talte, hvor mange or gasmer hun havde fået om nat ten, for jeg tror hun satte rekord.

Jeg glæder mig, til jeg skal på kursus igen!

Kursisten

Cosylove