Fruen og Postbudet

Nu må det vist være på tide, at jeg skriver og fortæller om min bedste oplevelse på det hvide lagen.Jeg er postbud i Hellerup. Jeg er pige og 22 år gammel. Postgerningen er kun et skridt på vejen til en videregående uddannelse. Man skal jo tjene penge til livets ophold.

Jeg ser vist nok temmelig godt ud. Har lange ben og en lille struttende rumpe. Desuden er jeg mørk med langt flagrehår og brune øjne.Et af husene, jeg »beposter«, er en ordentlig kasse. Der holder altid to biler i carporten. Den ene er en Jaguar sport, den anden en kæmpestor Mercedes.Den morgen, jeg vil fortælle om, holdt kun Jaguaren der, jeg ringede på med en pakke. Fruen i huset lukkede langt om længe op. Jeg havde set hende før. Hun var en smuk kvinde, velholdt og midt i trediverne vil jeg tro. Jeg er nu ikke så god til at bedømme alder, så hæng mig ikke op på den.Fruen bar en lyserød housecoat i ren HOIlywood-stil, og hun var tydeligt lige vågnet.

— Kom nu indenfor, sagde hun. Det er så køligt at stå i døren.Hun skulle kvittere i min lille »sorte« bog og have sin pakke. — Guud, hvinede hun, — det er nok det frække undertøj, jeg bestilte fra det tyske katalog,Hun flåede papiret op og stod med et væld af sorte blonder og chiffon i hænderne.— Sæt dig. Nu skal du se løjer. Jeg dumpede forbavset ned i en stol i det raffinerede »landkøkken«

Jeg var i god tid med min post, kunne godt holde en lille pause. Ganske ugenert løste fruen sin Hollywood-drøm op og stod nøgen — kun iført de højhælede hjemmesko.

Hun tog et sort taljekorset på, og bad mig stramme sig i ryggen. Bare snør til, sagde hun, — jeg elsker noget, der er stramt. Jeg fumlede lidt med de sorte silkebånd. Mine hænder blev fugtige. Fruen havde en meget smal talje og en meget smuk stor mås, Ballerne var kløftede og fristende. Nu var hun så hårdt snøret at hun havde den flotteste hvepsetalje. Hun vendte sig om mod mig. De små faste bryster pegede lige på mig.

Kussen var studset og meget sorthåret.Klæder det mig? Jeg kunne stumt nikke.Du burde prøve noget også, du kan gå mannequin for mig. Smid tøjet pigebarn.Lydigt tog jeg de lasede cowboybukser og den tynde bluse af. Stod i mine pæne artige »sloggi«. Fruen kastede et hurtigt blik på mig. Også trusserne selvfølgelig. Jeg var lidt pinligt berørt, men fruen var helt naturlig, så hvorfor ikke også jeg.

Hun gav mig et helfigurkorset i blank, skinnende sort lak. Det passede mig perfekt. Fruen mente, at jeg havde brysterne til det.— Det er for stort til mig, konstaterede hun rask. —Det er dit.

Jeg anede ikke, hvad jeg skulle sige. Hvad ville Kennet derhjemme ikke tænke, hvis han så mig i lakkorset. Sandsynligvis dø af grin. Nu var det, som om fruen først rigtig fik øje på mig. Hun gik helt tæt og berørte mine struttende bryster i halvskålen. — Hvor lækkert, hviskede hun hæst. — Sikke dog en dugfrisk ungdom og sikken hud. Jeg stod helt lammet, kunne ikke røre mig. Fruens dyre eksotiske parfume stod mig i næsen og bedøvede mig. Nu tog hun mig i hånden og førte mig gennem nogle rum og op ad en bred trappe. Jeg fulgte viljeløst med ind i et kæmpestort soverum.

En gigant-himmelseng, luftige gardiner— det var et meget »kvindeligt« værelse. Stadig iført vore »kostumer« faldt vi om på sengen. Jeg fornemmede kun den orientalske parfume, den bløde krop. Fruens hænder forlystede sig. De fandt frem til mine hemmelige punkter. Hendes dejlige tunge legede mine orgasmer frem én efter én. Jeg var et offer for hende, viljeløst lod jeg hende bruge løs af mig.Hele tiden roste hun mig eller talte nærmest til sig selv. — Sikke dog en pragtfuld kusse, hvilken smag af ung kvinde.

Da hun endelig slap mig, anede jeg ikke om vores seance havde varet i en time eller fire. Jeg håbede på en – ellers ville jeg få travlt.Jeg var lidt bange for, om jeg skulle til at gøre gengæld. Kysse og slikke fruen, men det var der ikke tale om. Hun hjalp mig af korsettet og puttede det i en plastikose fra Illum’s. Imens jeg hurtigt stak i mit tøj, snakkede hun, som om intet var hændt.

Jeg kom lidt hurtigt ud af døren og glemte at få hendes underskrift som kvittering for pakken.Nu ved jeg ikke, om jeg tør ringe på igen i morgen. Jeg må hellere sikre mig, at der er to biler i carporten. Så er manden vel hjemme.Bare hun nu ikke har fortalt om mig til ham.Eller… Håber jeg på det inderst inde? Han er en flor fyr..Den kvindelige post