Hun kyssede mig over det hele

Du tog hvad du ville Læsning Hun kyssede mig over det hele 9 minutter Næste Tag mig hviskede hun
Kære rapport.

Jeg hedder Preben.og har gennem tiderne været sammen med godt 100-200 kvinder og par; trekanter, firkanter og andre former for gruppesex.

Kvinderne har været i alderen fra 17-47 år. Jeg har nemlig ikke noget besvær med at få fat i piger.

Som sagt har jeg været sam men med mange kvinder. Men ingen er dog som min egen pige, Anette. Hun er simpelthen verdens dejligste tøs, og hun elsker som en drøm. Jeg mødte hende på det lokale diskotek en aften, da hun kom ind sammen med sin veninde. De stod ved baren, og jeg kunne se, de snakkede om mig.

Jeg gik op til baren for at købe en drink, og jeg faldt selvfølgelig i snak med dem. Vi dansede sammen hele den aften og gik hver til sit.

Det blev en aftale, at vi skul le mødes den følgende lørdag, hvor jeg inviterede hende ud at spise. Efter en lækker middag, sad vi og snakkede længe, og lige pludselig trak hun mig over bordet og gav mig det længste og mest lidenskabelige kys, jeg länge havde fået. Da vi var færdige på restauranten, gik vi hen på diskoteket, hvor vi oprindeligt mødte hinanden. Vi havde en dejlig aften, og jeg havde glædet mig til, at vi skulle hjem og elske. Langt om længe besluttede vi os til at tage hjem til mig.

Hjemme hos mig gled vi ned i sofaen og nød musikken, og der gik ikke lang tid, før vi havnede i hinandens arme. Vi kyssede og krammede til den helt store guldmedalje - og gud, hvor var det skønt - det var lige det, jeg havde ventet på.
Forsigtigt begyndte jeg at tage på hende. Snart havde mine hænder fundet hendes mellemstore bryster, som jeg masserede blidt. Stille og roligt trak jeg hendes kjole op over hofterne og listede en finger ind under hendes trusser.
Det gav et gisp i hende, og der var ingen tvivl - hun nød det simpelthen. Hun følte også efter uden på mine bukser, om der var en reaktion. Hun mærkede bulen, der voksede og voksede og strøg flere gange med hånden hen over den. Hun begyndte at lyne bukserne ned, og sagde, at hun ville overraskes med noget stort og dejligt.
Vi havde jo allerede på det tidspunkt snakket en del sam men, så jeg vidste, at Anette var vild med en stor og tyk pik. Og jeg havde lige det, hun havde brug for. En kæmpepik. 24 centimeter lang og 19 centimeter i omkreds.

Det blev for meget for Anette, så vi besluttede os for at gå ind i soveværelset. Der begyndte jeg at klæde hende af, men beholdt selv tøjet på.
Jeg smed hende ned på sengen og slikkede hende overalt, undtagen lige der, hvor det er dejligst! Tungen lod jeg køre rundt om hendes brystvorter, så de blev hårde og spændte. Samtidigt sørgede jeg hele tiden for, at hun kunne se mit ansigt, mens jeg bearbejdede hende. Efte et stykke tids pirrende leg, rejste jeg mig og gik ud for at hente fire bælter fra mit garderobeskab. Hendes hænder og fødder bandt jeg til hver sin sengestolpe. Derefter tog jeg en pude og lagde den under hendes ansigt. Jeg begyndte at kys se hende igen, og langsomt men sikkert slikkede jeg længere og længere ned mod hendes dejlige kusse.

Jeg slikkede hendes bløde inderlår og rundt omkring ske dens åbning. Til sidst kunne det være nok. Jeg måtte sim pelthen smage hendes kusse saft. Efter så lang tids venten, måtte jeg have smagen af kusse i min mund.

Da jeg endelig lod hende mærke tungen, blev hun så liderlig, at det gav et spjæt i hende. Hun var fuldstændig vild. Og samtidig med at jeg slikkede hendes fisse, kørte jeg en finger op i hendes dejlige elskovshul. Jeg slikkede også hendes stramme røvhul. Og jeg skal lige love for, at Anette nød det.

Til sidst syntes jeg, at det var synd for hende. Hun ligefrem skreg efter pik, så jeg begyndte endelig selv at smide tøjet. Jeg hev kæmpepikken frem, så den voksede til fuld størrelse. Ved synet af dette kæmpejern, skreg hun atter af begejstring og bad mig om at jage den op i hende. · Men nej, hun skulle vente lidt endnu!

Forhuden sad stadig beskyttende omkring det følsomme pikhovede. Forsigtigt trak jeg forhuden. tilbage og blottede dermed det skinnende og bløde hovede. Jeg gik hen til sengen og satte mig over hendes mave, så hun lige netop kunne lugte min pik. Hun tiggede om at måtte slikke den, men hun skulle pirres lidt endnu.

Jeg løsnede hendes bånd. Og knap havde jeg løsnet hende, før hun gik helt amok. Hun lagde sig på ryggen, holdt benene i vejret og skreg: »Tag mig Preben - knep mig!!!< På knæ stillede jeg mig med pikken lige foran hendes åbning. For at pirre hende, lod jeg pikhovedet køre ind og så ud igen. Hver gang forsøgte hun at trykke den i bund, men jeg trak mig tilbage, så det kun var pikhove det, der kom ind i varmen.

Tanken om, at hun lå liderlig og åben foran mig vild efter at blive spiddet af kæmpepikken, fik min liderlighed til at stige et par takter yderligere. Kort efter gav jeg op. Trykkede stangen op i hende. De 24 centimeter forsvandt i hendes hul. Kussen blev udvidet til bristepunktet, og hun skreg af liderlighed. De sidste centimeter gjorde måske en lille smule ondt på hende, men jeg kunne alligevel se, at hun nød det.

Det hele var ved at gå på hende, kunne jeg høre på hendes åndedræt. Jeg øgede nu tempoet til kaninfart og så, hvordan hendes skamlæber omfavnede min kolossale pik. Det gav bonus, så det bragede. Hun kom i en orgasme, som jeg aldrig har hørt mage til. Det var, som om hun aldrig ville holde op, men til sidst slappede hun af og faldt udmattet sam men i mine arme. Efter en lille pause, trillede hun mig om på ryggen og slikkede mig over hele kroppen. Hun tog pikken i munden og begyndte at slikke den, samtidigt med at hun klemte mine nosser. Dette var i sandhed en kvinde, der vidste, hvordan en mand ville have suttet pik.

Det var utroligt skønt at se min pik glide ind og ud af hendes mund. At se hendes sensuelle læber omkranse den store stang.

Det var lige før, hun ikke kunne gabe over den. Men hendes stædighed forbød hende at lade være og hun slugte den helt. Hun suttede og slikkede, og jeg stønnede højlydt, hver gang jeg så den forsvinde ned i hendes hals.

Vi vendte os om, så hun kun ne ligge med pikken i munden, mens jeg slikkede hende. Hun klynkede en smule i starten, men nød det i fulde drag, mens jeg slikkede hende til den næ ste orgasme.

Min orgasme var ved at nærme sig. Og selvom jeg prøvede at holde igen, sprøjtede jeg en ladning sperm ind i munden på hende. Den fik hende blot til at sutte endnu mere intenst.

Jeg så, hvordan hun prøvede at sluge det hele, men hun kun ne slet ikke have det i sig. I stedet slikkede hun den ren for den sidste dråbe. Hele hendes krop var brændende varm og den vibrerede af iver efter at få mere pik. Pludselig mistede hun kontrollen over sig selv og endnu en orgasme gennemrystede hendes krop.

Efter fem minutters pause begyndte det igen at dunke i pikken. Hun lagde sig på siden med det øverste ben bøjet fremover, så kussen lå åben for mit savlende lem. Jeg stak igen pikken i bund. Kønshårene knitrede som cellofan, når de gned mod hinanden.

Hendes raffinerede teknik, som gjorde, at hun holdt pik ken i et jerngreb, tændte ilden i mig. Jeg kneppede hende som besat. Vores liderlige stønnen gik over i brunst hyl. Jeg havde en fornemmelse af konstant udløsning - så skønt var det.

Pludselig fik jeg den perverse trang, at jeg ville se, hvor meget hun kunne tage af den store pik. Sæt dig på mig«, sagde jeg. Jeg tog fat om hendes hofter og pressede hende ned over mig. Hun vendte det hvide ud af øjnene, og orgasmen var så voldsom, at det nærmest gjorde ondt på Anette.

Jeg pumpede bare løs med lynets hast - ude af stand til at sanse hverken tid eller rum. Udløsningen væltede ind over mig. Hendes krop skælvede, og hendes skød bankede og dunkede, så jeg troede, at det skulle sprænges.

Vi lå ved siden af hinanden som to slagne helte, men vi syntes begge, at det havde været 'fantastisk. Jeg vågnede først næste dag ved at Anette var begyndt at pille ved pikken igen. Hun løftede lidt på dynen og spurgte: »Hvordan har Elvis det?«
- Den hedder ikke Elvis, svarede jeg. Den hedder Rambo! Hun er bare dejlig, og hun er min.

Preben »Rambo- Hansen

Cosylove