Tag mig hviskede hun

Kære rapport.

Hver gang jeg ser Julie kravle op af badekarret, med små dråber vand, som glitrer på hendes smukke hud, kan jeg ikke lade være med at tænke på, hvordan det var den skønne sommernat i juli – sidste år.

Jeg og et par venner havde bestemt os for at tage ud og nat bade ved badeanstalten Helgoland. En af mine venner havde arbejdet der tidligere, og havde stadig en nøgle, som han aldrig var blevet afkrævet.

Eftersom det var midt om natten, og der ikke var et øje på badeanstalten, hoppede vi selvfølgelig splitternøgne i vandet. Det var en meget smuk og stjerneklar aften, vandet var lunt, og det var herligt at have bassinet fuldstændig for sig selv. Shyss, sagde Palle pludselig. Jeg kan høre noget...

Vi hoppede op af badebassinet og kiggede hen i mod indgangen. I mørket kunne vi se en lille flok mennesker, og på stemmerne kunne vi høre, at de var af hunkøn. Da de kom nærmere, så jeg til min overraskelse, at en af dem var min drømmepige fra gymnasiet, Julie. Fnisende fik de øje på os, og opstemte råbte vi, at de skulle skynde sig at hoppe i. Hurtigt fik også pigerne smidt kludene, og nøgne hoppede vi alle tilbage i vandet. Jeg kunne ikke holde Øjnene fra Julies krop. Og jeg havde kun kigget på hende få sekunder i mørket, før min pik selvfølgelig begyndte at reagere.

- Hej, sagde jeg med grødet stemme, og svømmede hen til hende.
-- Hej... Vi svømmede en stund ved siden af hinanden, da Julie pludselig stoppede og små fnisende spurgte, om ikke min ståpik forhindrede mig i at svømme.

Jeg blev blussende rød i hele hovedet, men inden jeg kunne nå at svare hende, havde hun vendt sig om og var begyndt at svømme rygsvømning. Hendes små brystvorter strittede lige op over vandoverfladen, og jeg forsøgte at svømme lige så hurtigt som hun.

- Ush, hvor er det koldt, sagde hun. Skal vi ikke gå op?
Knap var vi kravlet op af vandet, førend hun begyndte at stikke i løb og råbte, at jeg skulle fange hende. Jeg fik fat på hende 50 meter nede af badebroen. Vi væltede omkuld, og til min store overraskelse slog hun armene om mig og begyndte at kysse mig heftigt. Mit hjerte slog et par ekstra slag, skulle min drøm nu endelig gå i opfyldelse?

Jeg omsluttede hende med mine arme og pressede hendes yndige krop tæt ind mod min. Min mund søgte hendes, og vores tunger legede med hinanden. Vi rullede rundt på broen, og jeg fik prustende grebet fat i hendes hofter bagfra og fik stoppet hende, så hun lå en lille smule på knæ. Med hænderne greb jeg fat om hendes unge bryster og begyndte at kramme dem.

Mine hænder gled nu ned langs siden af hende, og fandt vej til hendes silkebløde inderlår. Jeg begyndte at kysse hende, og min tunge nærmede sig hendes lille lyserøde revne. Snart havde jeg nået mit mål, og min tunge ramte hendes stive kilder.

Julie stønnede svagt. - Ah, ja, det er godt, hviskede hun i mit øre. Jeg er gal med dig. Min tunge legede forsigtigt op i hendes varme indre. Blidt begyndte jeg at kneppe hende, først med tungen, så med en finger, så med to. Snart stønnede hun så højt og skreg, at jeg skulle holde lidt igen.

Jeg stoppede, som hun bad om, men for sent. En orgasme bølgede gennem hendes krop, og hun sank ned ved siden af mig.

- Jeg vil gerne elske rigtigt med dig, sagde hun stille. Hendes øjne var slørede af begær. Hun vendte sig, så hun kom til at ligge på ryggen og spredte de lange smukke ben en smule. Jeg bøjede mig ind over hende, styrede pikken på plads og med et suk gled jeg op i hende. Hun holdt krampagtigt om mig og bevægede underlivet i samme rytme, som jeg stødte i hende. Det var så vidunderligt smukt.

Langsomt begyndte jeg at øge tempoet. Pikhovedet var så spændt, at jeg måtte være lidt forsigtig, ellers gjorde det ondt. Mine nosser var spændte, og jeg var ophidset som aldrig før. Godt at Julie var kommet, for jeg ville snart følge, kunne jeg mærke.
Jeg øgede takten en smule, og Julie kastede hovedet fra side til side. Synet af hendes ansigt gjorde mig gal. Hendes læber var halvt åbne, og hun kiggede stadig direkte på mig med slørede øjne. Jeg mærkede, hvordan hendes skede trak sig sammen om min pik, og så kunne jeg ikke holde mig længere.

Med et brøl kom jeg dybt oppe i hende og faldt udmattet sammen over hendes nøgne krop. Mens jeg pustede ud, pillede Julie sig selv til endnu en orgasme.

Bagefter hoppede vi igen ned i vandet til de andre. Siden denne nat har vi kommet sammen, og så snart lejligheden byder sig, tager vi ud for at nat bade sammen igen.

»Natbaderen«

Cosylove