Du tog hvad du ville

Til de grå sider..

Jeg fik øje på dig med det samme, jeg trådte ind på café en. Du stod oppe ved baren og var simpelthen barens blikfang. Du osede af sex. Alle kvinder, som kom ind efter mig, granskede dig lige så nysgerrigt, bemærkede jeg. Hver en millimeter af din krop blev røntgenfotograferet af deres øjne, og du selv havde et sultent glimt i blikket.

Jeg var klar over, at det måtte jeg have. Og derfor gjorde jeg det eneste rigtige. Jeg fangede dit blik - holdt det fast og gik så direkte op til dig.
Et kort øjeblik så du fuldstændig verdensfjern ud, men samtidig kunne du heller ikke skjule, at du morede dig en smule over det hele.
Jeg lagde armene om livet på dig, løftede ansigtet mod dig og gav dig et kys på hagen.. - Jeg tror, det er mig, du leder efter, sagde jeg. Vi kan ligeså godt gå hjem til mig med det samme. Jeg trak dig med hen til døren,
Du skulle have læst mine tanker i de minutter der gik, fra jeg sagde ordene, og til du virkelig gik med mig ud på gaden. Jeg var lamslået - det var lykkedes. Sikke en fyr. Jeg studerede dig nøje igen - du var et mesterværk!

- Jeg kunne tænke mig at tage dig med til min fars kontor. Det ligger smukt. ude ved Strandvejen, sagde jeg.
Marmortrappen i huset ude på Strandvejen har et fantastisk rækværk. Det er næsten som en mur. Du trak op i min kjole og løftede mig op på rækværket, spredte blidt mine ben og borede dit ansigt ned i mit skød. Du trak forsigtigt ned i mine trusser, slikkede mig på venusbjerget og lod tungen fortsætte til min clitoris. Jeg var drivende af begær og slog bene ne sammen om dit liv for at holde dig fast og lagde hænderne stramt om din nakke. Du måtte ikke stoppe endnu... Spændingen ved at der hele tiden kunne komme nogen forbi, forhøjede begæret og jeg forstod, at jeg måtte skynde mig.

- Kom, hørte jeg dig hviske, samtidig med at du pressede et par fingre op i mig. Jeg følte, hvordan dine fingre legede sig vej op i mit våde indre. Jeg pressede mit underliv hårdt ind mod din hånd. Varme bølger skyllede igennem min krop, og jeg kom i en lang, smuk og befriende orgasme.

Hastigt løftede du mig ned fra rækværket, og jeg trak dig nu med ind på kontoret. Du var vidunderlig!

Du mere eller mindre flåede kjolen af mig, men lod mig beholde brystholder og strømper på. Vidste du mon, at jeg elsker at blive bollet i undertøj? Ja, du har sikkert mødt lige så skøre kvinder som jeg tidligere...
Jeg lukkede et vindue op, og nede fra Strandvejen kunne vi høre bilerne som en stille ensformig susen. Du pressede min overkrop tæt op ad vindueskarmen, og jeg kunne høre lyden fra din gylp, som du lynede op.

Du var vidunderlig hård. Jeg kunne mærke en sprudlende hård bule mod min bagdel, og jeg skrævede forsigtigt og en lil le smule genert for at vise dig vej. Men tydeligvis var det ikke, hvad du ville, i stedet holdt du hårdt fast om mine håndled og holdt mig naglet.
Jeg lå der foroverbøjet i vindueskarmen, holdt fast af dig, ude af stand til at røre mig, og mærkede hvordan du fyldte mit kvindeskød med din stive manddom. Du kneppede mig hårdt og sejt, stødte pikken ind med dybe, langsomme stød, og du blev ved med det længe. Jeg var fuldstændig fyldt ud af dig.

Du var den fyr med den største pik, jeg nogensinde havde elsket med, og selvom jeg godt ved, at det ikke er størrelsen, det kommer an på, ja.... så nød jeg det MEGET alligevel. Samtidig med at du med din krop og din pik pressede mig hårdt op mod karmen, vandrede din ene hånd om foran på min krop, og dine fingre gned min clitoris. jo, du vidste, hvordan en kvinde skulle tilfredsstilles.

Endnu engang for tidligt. Jeg kunne ikke styre mine følelser for dig. Og jeg kom endnu en gang. Du mærkede det og stoppede et øjeblik. Du suttede på dine fingre og lirkede dem blødt og forsigtigt op i min anus. Jeg skreg et øjeblik af smerte, men du fortsatte med at kneppe mig, og snart var jeg stille igen.

Pludselig lod du din manddom glide ud af mig, og jeg kunne mærke, hvordan du pressede pikhovedet mod min anus. Jeg forsøgte at få dig til at lade være, men du holdt mig endnu mere fast. Du tog, hvad du ville...
Jeg følte, at du elskede med mig på en måde, jeg aldrig tidligere havde oplevet. Men følelsen havde jeg ofte fantaseret om. Jeg var lidt bange, det var nyt, ville ikke rigtigt, ville alligevel og faktisk var det vidunderligt.

Stønnende arbejdede du dig langt op i mit snævre hul. Du holdt mig krampagtigt og hårdt fast, mens du gled og gled i mig i en evig stødende rytme. Jeg kunne mærke, du var ved at komme, og pludselig kunne jeg mærke din varme sæd flyde i mig. Varm og våd lå jeg i vindueskarmen og kiggede ned på Strandvejen uden egentlig at se noget. - Sikke en smuk udsigt her er, hørte jeg dig sige. Det slog mig, at det var de første ord, du overhovedet sag Men det var også de sidste.

Hurtigt trak du gylpen op, gav mig et kys og gik... I dag spekulerer jeg stadig over, hvem du var...

Skorpionen

Cosylove