Helten fik en »dobbelt« belønning

Kære rapport. Jeg var i Athen for et år siden på forretningsrejse og var netop ankommet til hotellet, da jeg så to dejlige damer sidde i baren i hotellet. José - hotellets bar tender - var straks over dem og begyndte at gøre sig til. Jeg kunne se, at de to damer ikke var helt trygge ved situationen, og besluttede derfor at spille helt. Jeg i egen høje person ville redde de to skønjomfruer...
Med raske skridt gik jeg hen til baren og bad med bestemt mine José lade de to piger i fred. Han blev ret stødt og begyndte at daske til mig. Men hvis der er noget, jeg ikke kan snuppe, så er det folk, som tror at problemer kan løses med vold...
Ergo pandede jeg manden i gulvet og truede med at klage over ham til direktøren. José gik surmulende tilbage til sin plads bag baren. De to damer stod bare med åben mund og stirrede.
Den ene kom nu hen til mig og takkede, fordi jeg havde hjulpet i en penibel situation. Hun tilbød, at jeg som tak kunne spise med dem, og der var da ikke noget, jeg hellere ville. . Under middagen fandt jeg ud af, at damerne var franske og at de var på Interrail til Grækenland. Midt i desserten spurgte Angelique, en høj mørkhåret skønhed med barm som selv ville kunne slå Dolly Partons, om jeg havde lyst til at have sex med dem begge på én gang. Wauw! Sikke nogen piger. Jeg glippede et par ekstra gange med øjnene, for jeg havde aldrig prøvet en trekant før, men sag
de at det var da ok. Pigerne fortalte, at de altid kneppede sammen - og jeg - ja, jeg tænkte sørme mit. Samtidig var der også noget som rumsterede gevaldigt i mine bukser.
Vi gik op på mit hotelværelse, og alt gik fint, indtil de forsøgte at hive bukserne af mig. Det var næsten umuligt at få de stramme bukser ned over min store, strittende pik - jeg var liderlig, så jeg sitrede.
Cathrine, den ene af pigerne kastede sig over min pik og begyndte at suge på den. Hun lod sin tunge glide op og ned langs skaftet, og med den venstre hånd masserede hun pungen, til mine nosser føltes hårde som stål.
Mens Cathrine havde mig under kærlig behandling, slikkede jeg Angeliques brystvorter, og jeg kunne ligefrem mærke, hvordan hun blev mere og mere liderlig. Hendes kusse svarede igen på mine fingre ved at drive af safter.
Under alt dette havde Cathrine sat sig på skrævs over mig og havde sænket sit vilde underliv ned over min pik. Det var meget frækt at se den glide ind i hendes fisse og jeg greb nu om hendes lår, løftede dem lidt. Hun sad fast som i en skruestik, da jeg løftede hende op og ned på mit jern. Alt hvad hun kunne gøre var, at klemme kus sen sammen om pikken, og det skal jeg love for, at hun gjorde. Safterne drev fra hende, og det smaskede så frækt, når pikken jog ind og ud af hende.
Angelique bøjede sig nu frem og begyndte at slikke pungen. Jeg kunne mærke, hvordan hun sugede og en lille sten fra pungen op og lod den berøre Cathrines clitoris.
Lige da gjorde det, begyndte Cathrine at komme. Hun sprællede og stønnede, men pikken sad fast begravet i hende, og hun kom ingen vegne. Både Angelique og jeg holdt hende fast nede på pikken, til den var helt i bund. Så fik hun et par hårde stød mere, og hun sank gispende om på sengen.
Angelique kastede sig nu bagover på sengen og stønnede, at jeg skulle slikke hende: - Moi aussi, moi aussi, maintenant!!!
Jeg kiggede på skønheden, som hun lå der og bød sig til med vidt spredte ben. Jeg stak prøvende en finger op i hende, lod den glide lidt frem og tilbage i hendes revne og skilte hendes skamlæber. Men Angelique havde ikke tålmodighed. Behændigt greb hun fat i mit hoved og pressede det ned mellem mine ben. Jeg stak tungen op i hende og begyndte at mund kneppe hende og kort efter skreg hun sin orgasme ud i ansigtet på mig.
Langsomt trak jeg tungen ud,
slikkede så et par gange blidt henover hendes klitoris, kyssede hendes mave, slikkede mig vej op til hendes bryster, sugede en af vorterne ind i munden - og Angelique - hun hylede af liderlighed. Jeg ledte nu min pik hen til hendes kusse, og Cathrine, som i mellemtiden havde sundet sig lidt, hjalp med at styre med en hånd. Angelique spredte sine ben, så meget hun kunne og masede sit underliv op imod mig.
Langsomt gled jeg i bund i hende. Det var fantastisk dejligt og varmt at være oppe i hendes snævre grotte. Hun små gispede af nydelse og havde hurtigt fundet min takt.
Stødende tog til i styrke. Jeg stødte nu hårdere og hurtigere for hvert hug, og både Angelique og jeg gispede og stønnede som marathonløbere.
Dybt inde i mig begyndte det at føles varmt, det rykkede i pikken, og til sidst sprøjtede jeg en varm ladning sæd op i hendes hede indre, Ja, kære læsere. Dette var min beretning om en god start på en ellers kedelig forretningsrejse. Ganske mod forventning kom jeg til at opleve en af mine mest minderige oplevelse på denne tur.

Med venlig hilsen »Hr. Jensen

Cosylove