Campingferien blev starten på et helt specielt venskab

Sex på eventyr rejsen Læsning Campingferien blev starten på et helt specielt venskab 3 minutter Næste Helten fik en »dobbelt« belønning
Hej rapport!

Vi er to piger, som har fået lyst til at skrive om vores bedste sexoplevelse.
Sidste år gik vi på efterskole, og da skoleåret var slut, aftalte en del af os at holde sommerferie sammen.
Stedet blev bestemt. Campingpladsen i Køge. Vi mødtes, fandt en god plads, slog teltene op, og da vi endelig havde fået alt lagt på plads, var det blevet sent. Vi tændte bål og trak nogle meget velfortjente pilsnere op.
Og efterhånden som det svandt i ølkasserne, steg stemningen.
Helle - min veninde - havde længe haft et meget godt øje til Søren en af fyrene.
Hun begyndte at lægge an på ham, og det varede ikke længe, før de trak sig væk fra bålet og os andre.
Jeg kikkede i smug efter dem, og opdagede hurtigt hvad de lavede Jeg blev helt vild.
Jeg kravlede over til Thomas – en fyr jeg længe havde været lun på – og begyndte at kæle med ham. Jeg hviskede til ham, om vi ikke skulle forsvinde lidt fra de andre - og det var han straks med på.
Vi kravlede ind i et af telte ne, hvor jeg med det samme begyndte at ta' ham mellem benene. Han var stiv, hård og dejlig.
Jeg flåede hans bukser af og tog ham i munden. Det var skønt.
Jeg suttede og masserede, så han vendte det hvide ud af Da han var ved at få udløsning, skubbede han mig væk. Så pillede han alt tøjet af mig og spredte mine ben.
Han bøjede sig ned over min ventende mis og begyndte at slikke mig. Jeg var ved at gå til af liderlighed, og da jeg ikke kun ne holde det ud længere, skreg jeg, at han skulle ta' mig.
Det var lige så jeg gispede – så godt var det, da han stak øjnene.
sin stive fyr op i mig og begyndte at køre frem og tilbage. Midt i det hele dukkede Søren og Helle op.
Mit skrig må ha' tilkaldt dem.
Da de så, hvad vi lavede, blev de straks liderlige igen. De smed tøjet og kravlede ned ved siden af os.
Det var en helt ny fornemmelse at ligge og kikke på et andet par der elskede. Det havde jeg aldrig prøvet før.

Det blev vildere og vildere - og det endte selvfølgelig med, at vi alle fire lå og kærtegnede hinanden. Vi suttede, slikkede, kysse de og kneppede til den store guldmedalje.
Da vi alle havde fået orgas me og udløsning, lagde vi os til at sove.. Det blev starten på et helt specielt venskab mellem os fire.
Jeg kommer nu fast sam men med Thomas, mens Helle og Søren endnu kun er »gode venner, Men det har ikke ødelagt noget i vores forhold – tvært imod.

Vi mødes tit og laver en skøn firkant sammen – til alles store glæde og fornøjelse. En ting er sikkert. Den sommerferie glemmer jeg aldrig.

Der lærte jeg virkelig noget nyt, som jeg siden – sammen med Thomas, Søren og Helle - har haft ualmindelig meget glæde af...

» Ishøj-pigerne«

Cosylove