Den opildnede gartnersvend

Helten fik en »dobbelt« belønning Læsning Den opildnede gartnersvend 6 minutter Næste Jeg søgte husly
Kære rapport.

Da jeg blev konfirmeret, blev jeg sendt ud at tjene hos en gartner, som boede i en lille stationsby på Sjælland. Mit arbejde bestod for størstedelen i at passe en lille islænderhest samt at vende jorden i drivhusene. Det var et job, men ikke nogen særlig spændende beskæftigelse. Det mest spændende foregik derimod efter fyraften.
Jeg boede på et lille karlekammer sammen med en voksen mand - gartnersvenden. Han var et brutalt udseende fyr omkring de 30, og han havde ikke meget tilovers for en snothvalp som mig. Men han holdt alligevel af at underholde mig med, hvor fantastisk det er at spille, skak. Han havde engang spillet 'uafgjort med Norges mesteren i skak, og navne som Nizowits og andre store russere kunne han på fingrene. Han havde det med at arrangere små, hyggelige sammenkomster i vores lille kammer. Ofte inviterede han' folk jeg ikke kendte og aldrig havde set før.
Disse aftener sad han så og udbredte sig om sine fortræffelige egenskaber og i særdeleshed sine evner, som skakspiller. Muligvis er det sandt, at han var en stor skak spiller, men han var altid rå og uvenlig, aldrig blid og rar.
En dag havde han fået en ung pige på besøg. Hun var cirka omkring de sytten år, endnu ikke forlovet og en køn, men temmelig fræk og indladende pige,
Gartnersvenden og jeg havde en seng i hver sin ende af lokalet, og nu sad han så med pigen i sin seng. De var, travlt optaget af en hviskende samtale, og de grinede og pjattede og havde det aldeles festligt. Under samtalen stak han en hånd op under hendes skørt, og det var som begyndte de på en gætteleg.
- Lad mig se, hvad du har der, sagde han og gravede godt til med sin store hånd. - Er det et lille musehul?
Pigen hvinede et forventningsfuldt hvin, og han blev ved med at holde hånden oppe under hendes kjole og kørte den hele tiden frem og tilbage.
- Hvad bruger du det til? Drillede han. - Det skulle du bare vide, fnisede hun tilbage.
De var så optagede af hinanden, at de tilsyneladende helt havde glemt min tilstedeværelse. På et eller andet tidspunkt fik han væltet hende helt omkuld i sengen. Nu lagde han sig selv ned ved siden af hende og fik hendes kjole trukket op helt op til knæene, så hendes slanke lår kom til syne. Jeg kunne se, at hun havde små, hvide bomuldstrusser på, og dem fik gartnersvenden hurtigt hånden ned i. Øjensynligt masserede han hendes kusse ganske kraftigt, hun vrikkede lidt med numsen, men protesterede ikke.

Jeg, som kun var 14 år, havde aldrig oplevet noget lignende. Det var fascinerende, og min pik stod, så bukserne var ved at revne. Denne store, brutale fyr og sådan en pæn ung pige - det var frækt.
Nu gramsede gartnersvend den ned i sine bukser og fremdrog en stor, kraftig pik. Jeg anede ikke, at pikke kunne være så store.
Der stod et bord mellem dem og mig, og faktisk kunne de ikke se, at jeg sad og lurede, med mindre de rejste sig. Nu tog svenden pigens hånd og fik hende til at gramse på pikken. Hun vred sig fra den ene side til den anden, og det fornøjede ham så han stønnede. . - Nå, du kender godt sådan en - det har du vist prøvet før, prustede han.
Hun hviskede tilbage, at hun havde prøvet det én gang før, sammen med sin fætter, som havde taget hendes mødom.
Det opildnede gartnersvend den så meget, at han proklamerede højlydt, at nu skulle hun få rigtig mandepik - i stedet for fætterpik.
Han mavede sig ind over hende og mosede pikken mod hendes underliv. Så hev han ned i hendes trusser og stak et par fingre op. Pigen sagde ikke noget, hun stirrede bare på ham som hypnotiseret. Så skød svenden røven i vejret, greb fat om pikken og forsøgte at styre den. Det lykkedes ikke lige med det samme, men så stødte han rigtigt til, og pik ken forsvandt helt i bund i pigen.
Jeg begreb ikke, at det kunne lade sig gøre, men pigen nød det tilsyneladende. Hun spredte de slanke ben lidt mere, og gartnersvenden mosede på.
Han tog fat om hendes balder og trak hende ind til sig, mens han knoklede løs. Pikken gik som en nål i en symaskine, og pigen jamrede af fryd. Det var så besættende, at før jeg vidste af det, sad jeg med min egen lille drengepik i hånden og høvlede løs. I løbet af et halvt sekund sprøjtede jeg.
Gartnersvenden, den store drønnert, der lå i den anden ende af kammeret og fik rigtig dame, stønnede som et lokomotiv. Pigen hylede hele tiden af fryd. Hun var, vidste jeg, datter af to meget hellige forældre - de skulle lige vide, at deres lille, pæne datter lå her og snoede sig som en ål. Det var ihvertfald ikke hellighed, der trykkede hende.
Så trak gartnersvenden pludselig røven til sig, og hans pik sprøjtede nu op på pigens mave. Han mavede sig ned af pigens mave og lagde sig tungt på ryggen. Så lå han lidt og prustede. Han fik pigen til at tage på pik ken igen, og han var åbenbart stadig skrupliderlig, for han stønnede vellystigt, da hun gned på pikken igen. Så begyndte han atter at mave sig op mod hende igen,
I et eneste stød var pikken igen forsvundet op i hende, og nu var det, som ville han være ekstra grundig denne gang. Hun huggede voldsomt mellem hendes lår, og hun pressede underlivet op mod ham, som ville hun sikre sig, at hun fik hver eneste ene tomme af hans pik. Sengen knirkede, og hun satte fodsålerne mod for at hjælpe til, mens hun sukkede og jamrede sig.
Min pik sprøjtede nu for anden gang, mens jeg sad med sammenknebne læber.
Og så - midt i et kæmpe skrig, trak gartnersvenden endnu engang røven til sig og sprøjtede ud på pigens mave. Så rullede han igen tungt om på ryggen, men nu stod pikken ikke længere. Faktisk var den skrumpet til ukendelighed.
- Ah, åh, åh, sukkede han lystigt. Sikke en dejlig omgang, sagde han.

konfirmanden.

Cosylove