Fyren var barberet forneden

Fyren flåede tøjet af mig… Læsning Fyren var barberet forneden 5 minutter Næste Liderligt partnerbytte
Hej rapport!

Her er lidt om en dejlig oplevelse fra den franske Riviera. Jeg var på ferie sammen med min veninde Sussi.
Det var højsommer og allerede fra tidlig morgen så varmt, at det var umuligt at sove længe. En morgen var det særlig varmt, så vi væltede ud af sengene og skyndte os ned til stranden for at ta' en kølig morgendukkert.

Da vi kom derned, mødte vi to flotte muskelsvulmende fyre først i tyverne. De var begge sorthårede og havde brune øjne. Vi blev lynhurtigt død forelskede.

Vi slog os ned et par meter fra dem, og vores lange blonde hår og blå øjne fik dem til at kikke på os i smug. Lidt efter gik vi i vandet.

Da vi havde svømmet lidt om kap, plasket rundt og sprøjtet vand på hinanden opdagede vi, at fyrene kom svømmende direkte hen mod os.
De præsenterede sig som Pierre og Christian, De fortalte, at de boede et stykke fra hotellet, hvor vi havde værelser. Vi var sammen med dem hele dagen.

Vi gik i vandet, tog solbad og havde det dejligt. Fyrene inviterede os på middag i en lille hyggelig restaurant i nærheden. Vi havde taget vores frækkeste og mest sexede tøj på, og da vi mødtes på restauranten, komplimenterede de os med både ord og liderlige blikke. Vi fik en skøn middag med tilhørende rødvin.

Bagefter foreslog fyrene, at vi gik en tur på diskotek. Selvfølgelig.

Da vi kom derhen, var stemningen helt på toppen. Vi begyndte at danse. Det var en sjæler«. Sussi tog dansegulvet i besiddelse med Christian, og jeg med Pierre.

Jeg blev - som altid - meget liderlig af at danse tæt, og jeg kørte mit skød mod hans begyndende buksebule.
Det varede ikke længe før jeg var så ophidset at jeg foreslog, at vi gik hjem til ham. Christian og Sussi var væk, så vi gik alene.
Da vi var kommet hjem til ham, og han havde lukket døren bag os, kunne jeg ik ke vente længere. Jeg rev hans lem frem og begyndte at sutte.Efter nogle minutter lå vi nøgne i hans seng i en dejlig 69'er. - Tag mig, skreg jeg...

Det var en vidunderlig følelse at mærke, hvordan hans stive pik gled op i mig. Midt i det hele klikkede dørlåsen - og Christian og Sussi stod i soveværelsesdøren. De rev deres tøj af og hoppede op til os.

Pludselig satte jeg mig op i sengen. Jeg havde fået øje på noget helt nyt. Christian var barberet. Det havde jeg aldrig set før.
Jeg havde godt nok selv prø vet det flere gange, men det var jo noget andet. Jeg havde aldrig set en fyr nøgen der - jeg tror i øvrigt, det er noget kun ganske få mænd bryder sig om, selvom det ser meget sexet ud og pikken virker meget større... Varmen strømmede gennem mit underliv.
Instinktivt rakte jeg ud efter hans pik og begyndte at lade mine fingre glide over den glatte hud. Det var meget frækt.

- Den pik vil jeg ha', for det gennem mit hoved. Det kom jeg ikke til at vente længe på.

Christian drejede mig om, så jeg lå på alle fire, og så trængte han ind i mig bagfra -mens Sussi begyndte at slikke pik på Pierre. Sussi og jeg slikkede hinanden, mens fyrene tog os på skift. Til sidst troede vi, at vi skul le dø af bar vellyst.
Sengen gyngede - og pludselig braste den sammen under os. Vi begyndte at grine - men fortsatte lidt efter på gulvet. Udløsningerne og orgasmer ne afløste hinanden.
Men endelig sank vi sam men i hinandens arme, trætte og udmattede - og fuldkom men tilfredsstillede!

Næste morgen kunne vi ik ke lade være med at grine videre over den ødelagte seng. Sengen var lige til at smide ud.
Men hvad gjorde det – vi havde jo haft det vidunderligt sammen. Resten af tiden tilbragte vi sammen med Christian og Pierre. Sådan en dejlig ferie havde vi aldrig haft.

Nu skriver vi sammen med dem, og vi håber, at de kommer op og besøger os her til sommer. Vi glæder os ihvertfald til at se dem - og jeg håber så sandelig, at Christian holder det med barberingen ved lige.

Ellers så skal jeg nok få ham på andre tanker.

De lyse.

Cosylove