Fyren flåede tøjet af mig…

Hej rapport! Jeg er en ung pige på snart 19 år.

Jeg vil gerne fortælle om en skøn sexoplevelse. Det startede en fredag aften, hvor min veninde og jeg sad hjemme hos mig. Vi sad og fik en lille én til halsen, samtidig med at vi så. » Dallas« i fjerneren. Midt i det hele spurgte jeg min veninde, om hun havde lyst til at tage med ned på byens diskotek.

Det var hun med på. Vi skyndte os at få noget pænt tøj på - og så afsted. Da vi kom ind på diskoteket, fik vi straks øje på to fyre, som sad alene. Min veninde gik op efter to bajere, og jeg gik hen til de to fyre og spurgte, om vi måtte slå os ned ved dem.

Det sagde de straks ja tak til. Efterhånden som vi fik noget at drikke, pjattede vi og sad og små kyssede hinanden og havde det vældigt skægt, Lige pludselig spurgte Lars og Ole, om vi havde lyst til at tage med hjem til den lejlighed, de delte.

Vi kom hjem til dem. Det var en dejlig lejlighed med en stor stue og to soveværelser: Vi satte. os ind i stuen. ·
Lars gik ud i køkkenet efter nogle bajere. Da han lidt efter kom ind i stuen igen med hænderne fulde af kolde fyldte Ølflasker, sad min veninde og Ole og kælede og pillede ved hinanden. Det så meget ophidsende ud.
Lige pludselig mærkede jeg en hånd på mit ene bryst. Jeg drejede hovedet - og kikkede Lars i øjnene. Han smilede og spurgte, om jeg ville med ind i hans soveværelse, Det sagde jeg straks ja til.
Da vi kom derind, og han havde lukket døren bag os, nærmest flåede han tøjet af mig og smed mig på sengen.
Så tog han selv tøjet af og lagde sig på knæ mellem mine ben. • Han kikkede på min mis men lidt efter kom hans hoved nærmere – og så begyndte han at slikke mig til den store guldmedalje. Ih, hvor jeg nød det.
Da han var færdig med det, sagde han, at jeg skulle vende Der fik jeg mit livs chok.
Han stak nemlig sit stive lem op i mit bageste hul. Ah, hvor gjorde det ondt.

Jeg råbte til ham, at han omgående skulle trække sig tilbage.

Han blev helt mærkelig, og kunne ikke finde på undskyldninger nok.
Jeg trøstede ham og sagde, at det skulle han ikke tænke på for nu gjorde det ikke ondt mere. Så gik vi i gang for anden gang. Denne gang var det meget bedre. Jeg vendte mig, så vi kom til at ligge i en 69'er. Vi slikkede og kærtegnede hinanden. Pludselig kunne jeg mærke, at han var ved at få udløsning. Jeg stoppede med at onanere og slikke ham.
Så sagde jeg, at han skulle vende sig, for nu ville jeg have ham op i mig. Og det skal jeg love for jeg fik!
Der gik ikke ret lang tid før vi begge kom i en skøn og vidunderlig orgasme. Vi stønnede og skreg af fryd.

Bagefter lagde han sig ved siden af mig. Vi lå og nød det, vi lige havde oplevet.
Jeg mærkede, hvordan hans safter langsomt løb ud af mig og ned ad lårene. Jeg vil lige fortælle, at mens vi lå og slappede af, hørte vi en masse stønnen og gispen inde, fra stuen.

Det var min veninde og Ole.
De hyggede sig åbenbart lige så meget, som vi havde gjort det for lidt siden. Ja, jeg siger jer – det var bare en helt igennem vellykket aften.

Tyren og fisken.

Cosylove