Liderligt partnerbytte

Kære rapport.
Sex er skønt. Det er vi to lykkelige ægtepar, der kan tale med om. Min mand og jeg har altid haft et meget frit forhold til sex, og da vi for nogle år siden på en ferie lærte et andet ægtepar, Sus og Peter, at kende, var vi med det samme klar over, at det kunne udvikle sig til et venskab lidt ud over det almindelige. Og nu har vi altså stort set lige siden, vi lærte hinanden at kende været ivrige dyrkere af partnerbytte og gruppesex.

Det var på et hotel på Mallorca, vi første gang var sammen, og da vi bor i samme by, har vi lige siden holdt kontakten ved lige. Første gang vi dyrkede partnerbytte, var det under indflydelse af en pæn portion billig sprut, men det har vist sig, at det lige var noget for os alle fire. Faktisk stimulerer det os alle sammen i vort daglige parforhold i sengen. Vi mødes ca. et par gange om måneden til disse små orgier, hvor vi lægger ud med en god middag og en flaske årgangs vin. Ikke noget med uhæmmet drikkeri, for så kan vi slet ikke nyde de dejlige sexlege i fuldt omfang. Der er specielt én gang, jeg vil fortælle om nu.

Ungerne var lagt i seng, og vi var ved at varme op til aftenens strabadser inde i stuen. Vi besluttede os for at tage et slag kort, og vi sad og hyggede os med en enkelt sjus til. Det måt te jo komme: forslaget om en gang strippoker. Og vi var straks med på den alle sam men. Snart dirrede lokalet af erotik, og tøjet flød alle vegne.

Sus har et par meget store og flotte bryster, og jeg ser heller ikke helt dårlig ud uden tøj. Det var Sus og mig, der først sad nøgne. Og pludselig begyndte hun at pille ved sig selv, Jeg kiggede på hende. Hun skilte sin røde, fugtige fisse og stak et par fingre op. Jeg fulgte hurtigt trop. Mændene sad kun iført underbukser, og vi kunne se, at de hurtigt fik halv jern på i kraft af vores lille onanishow.

Vi besluttede at køre den helt ud, og i takt onanerede vi stille og roligt, til den gik på os. Vores mænd gloede målløse på os. Så liderlige havde de vist aldrig set os før. De for op og kastede sig over os. Deres pikke fejede nu lige ud i luften. De havde smidt underbukserne, for kortspillet var vist afbrudt for en tid.
Snart lå vi alle sammen og rodede rundt på gulvet. Len nart, min mand, og Peter be sluttede sig for, at vi skulle lave en sexcirkel. Lennart stak sin sjover op i min kusse, mens Peter tog mig i det bageste hul. Og Sus satte sig overskrævs på mig, så jeg kunne slikke hendes kobberrøde fisse.
Min cirklende tunge fik hende hurtigt til at stønne, og jeg mærkede hendes safter på min tunge, mens Lennart sprøjtede sæd op i mig. Peter trak sig ud af mit bageste hul og sendte sin ladning op i hovedet på Sus.
Da Lennart havde tømt sig op i mig slikkede han mig til orgasme. Det var skønt. Og så viste det sig, at Peter og Sus havde taget en lille hygge film med, som vi skulle se på video en. Det var en sexfilm med de to i hovedrollerne.
Først bollede Peter Sus i missionærstillingen, og det var ikke særligt ophidsende. Men så så vi, hvordan han havde bundet hende til sengens fire sengestolper, så hun ikke kun ne røre sig. Peter slikkede hendes fisse, så det var en lyst, og vi kunne af hendes ansigtsudtryk se, at hun nød hvert sekund.
På det tidspunkt var vi alle godt lirens igen, og vi tog en runde til. Lennart skubbede Sus ned på alle fire, så han kunne tage hende bagfra, mens Peter proppede sin pik ind i hendes sutteglade mund. Jeg selv onanerede så det var en lyst mens jeg stod op, så Peter kunne stikke sin tunge ind i mig.
Snart var hele stuen fyldt med prusten, stønnen og gryn ten, men heldigvis vågnede børnene ikke. Jo, partnerbytte er simpelthen noget af det bedste man kan komme ud for. Og som sagt er det også noget, der stimulerer Lennart og mig, når vi er alene. Vi kan finde på de mest liderlige ting, når vi er alene. Og så prøver vi dem altid sammen med Peter og Sus. Til gengæld får vi så også ideer af dem.
Den der med at blive bundet til sengen havde Lennart og jeg ikke prøvet før. Men det gjorde vi, og vi supplerede den med en gang barbering. Først var det min tur, og i løbet af no time strålede min mis som en glat barnenumse. Min mand skulle også barberes, selv om han ikke var så meget for det, men der var ingen nåde, og nu er græs set omkring hans flagstang væk. Næste gang vi skal være sammen med Peter og Sus, kan det være, at vi skal lege barber salon med dem. Jeg kan godt tænke mig at slikke Sus' glatbarberede fisse. Og mon ikke de går med på ideen. Følsomheden omkring kønsorganerne forstærkes helt enormt, når man er glatbarberet, har vi fundet ud af, og når bare man sørger for at holde de små hår væk, klør det slet ikke.
Det bedste min mand ved er min glatte kusse, og det sitrer og dirrer i mig, når hans følsomme tunge glider hen over de skinnende skamlæber. Og så er der jo fri udsigt til alle herlighederne. Kære danske ægtepar. Prøv partnerbytte. Det er bare sagen, hvis man er en smule tolerant. Der er flere end I egentlig tror, der er med på den galej. De grå sider viser jo, at vi danskere er mere frisindede, end vi går og giver udtryk af at være til daglig.
Der er jo bare det ved det, at man måske nok skal have pro vet det først. For der er nok ikke så mange, der umiddelbart vil indrømme, at de godt kunne tænke sig et partnerbytte. Og mange er måske også nervøse over, hvordan ægteskabet skal gå bagefter. Skal det briste eller bære. Men én ting er helt sikkert. Og det er, at elsker man hinanden, er partnerbytte bare en helt lækker fornyelse af ens sexual liv.

Hilsen Pia

Cosylove