En Ekstra Mand I Kassen

Vi er et ægtepar på omkring 40, og vi har ofte fantaseret om, hvor dejligt det ville være med en ekstra »karl« i sengen. Fantasierne kommer, når vi ligger i sengen og hygger os som forspil til et hedt samleje.

Jeg knepper min kone med en lækker Silikone dildo fra Cosylove.dk og slikker hende samtidig. Så var det her, den ekstra mand skulle komme ind. Mit ønske er at slikke hende, mens en anden mand knepper hende.

En dag kom der en ung mand, og kiggede på en gammel bil, jeg havde til salg.Det var absolut en sag for en »gør det selv mand«, men da den unge fyr var mekaniker, syntes han både om bilen og om prisen.

For at fejre handelen tog vi et par øl i køkkenet sammen med min kone Lotte.Jeg fik den idé, at her var vor mand* Da han et øjeblik var på toilettet, spurgte jeg Lotte, om hun var frisk. Hun nikkede lidt tøvende. — Han ser godt ud, hviskede hun — rød i kinderne.

Så hældte jeg lidt elefantøl på fyren der hed Per og foreslog en tur i saunaenDet ville han da gerne.

Lotte var imidlertid så genert, at hun beholdt trusserne på. Temmelig fjoget, men hør blot: hun lagde sig på den øverste bænk og turde slet ikke se på vi mandfolk, som var nøgne. Da vi havde svedt lidt, satte jeg mig i »fodenden« og tog lidt på hende.

Trusserne var kun en streg mellem de fyldige baller. Da hun lå på maven, var sagen klar. Jeg vidste hun var følsom på enden, og snart bevægede hun sig uroligt. Bob og jeg gik ud og tog en afsvalende bruser

Det var hårdt tiltrængt, for vi havde begge to erektion. Da vi kom ind igen, sad Lotte op og vi lejrede os på hver side af hende. Jeg spurgte Bob, om han ikke syntes, Lotte havde nogle store, pæne bryster. Han nikkede lidt genert. Men handlede ikke. Jeg måtte tage hans hånd og sætte den på plads på hendes barm.

Så suttede vi begge som ledt af den samme indskydelse på hver sin brystvorte. Lotte lukkede øjnene. Hun lagde en hånd på min penis, og jeg placerede den anden på Bobs. Nu havde hun fået det, hun drømte om en penis i hver hånd,Nu tog jeg hende uden på det tynde silkestof. Jeg mærkede tydeligt, hvordan hun »gav« sig. Hun løftede enden på min befaling, og Bob hjalp med at trække dem af hende.

Men han var stadig tilbageholdende om end håns stive penis talte et andet sprog.

Jeg tog derfor hans hånd og lagde den på Lottes fugtige behåring.Hun holdt mig i hånden og stønnede ved Bobs berøring« Jeg var meget ophidset over, at se ham behandle min kones kusse men snart var vi alle ved at få hedeslag.

Vi måtte en tur under bruseren, Lotte stod med front mod Bob og hans hårde penis den lå op ad maven — klemt af Lottes runde ditto.Jeg stod bagved og pressede mig mod Lottes fyldige faste baller.Vi blev enige om at gå ind i stuen og få lidt at drikke.

Lotte sad i midten med vores rejste penis i hånden. Bob nussede bryster, jeg var ved at begrave min finger i hendes revne.Så fik vi lagt hende over vores knæ med kusse og bryster til fri disposition. Jeg spurgte Lotte, om ikke Bob skulle finde hendes »ømme« punkt i kussen. Hun nikkede.

Bob placerede sig, så han kunne komme til at slikke hendes dejlige fyldige »forbjerg«. Jeg klemte bryster og kiggede. Det her så simpelt hen bare herligt ud.Lotte stønnede, men nu stoppede Bob sin gerning og bad Lotte sætte sig på skødet af ham. Han havde sat sig på en spisestuestol.

- Det vil jeg gerne, sagde Lotte, men hun satte sig, så hun ikke blev »spiddet« Hun sad altså med Bobs penis »udenpå« kussen„ Jeg spurgte, om hun sad godt. — Ja, sagde hun, — men jeg kunne godt sidde bedre. Nu var damen sandelig ved at komme efter tonen.— Så gør dig det behageligt!Hun stønnede og gled ned over penis i én glidende bevægelse.Nu havde vi lige nøjagtig den situation, jeg havde fantaseret om.

Jeg lagde mig på knæ og begyndte at slikke hendes dejlige revne med den fremstående tap og de blodfyldte læber. Imens hoppede hun langsomt op og ned på Bobs glinsende penis.

Det var næsten til, at blive misundelig af. Jeg tror nok, jeg ved, hvordan vi nu skal udvide vores sexbekendtskaber. Vi må have en ekstra pige med engang.Tænk at blive »betjent« af to kvinder på en gang.

”Hannen”