Fraskilte Fru Sørensen Forførte Mig

Kiosk Pigen Læsning Fraskilte Fru Sørensen Forførte Mig 6 minutter Næste Svigermor afløser min kone
Unge venner!I den ejendom, hvor vi boede, stod der en bænk nede i gården. En dag, da jeg var kommet hjem fra skole, stod jeg og ordnede noget ved min cykel, og så kom fru Sørensen oppe fra anden sal ned og satte sig på bænken.

Det var meget varmt. Fru Sørensen havde en kjole på med knapper foran, og hun knappede op, så solen kunne varme og brune hendes lår. Jeg kunne se hendes hvide trusser. Hun sad med lukkede øjne, og jeg kunne ikke lade være med hele tiden at skæve derhen.

Jeg vidste, at hun havde boet sammen med en mand, men jeg vidste ikke om de havde været gift. Det var nok et par måneder siden, at han var flyttet, så nu boede hun nok alene.
Jeg så at hun tog en cigaret op, og så spurgte hun, om jeg havde en tændstik?

Jeg gik straks hen og rakte hende æsken. — Sæt dig ned og få en cigaret med, sagde hun. Og hun gav mig den sidste i pakken.
Jeg havde aldrig talt med fru Sørensen før, men hun var meget flink. Hun spurgte, hvor gammel jeg var, og jeg svarede, at jeg var 16 år. — Sa er jeg dobbelt så gammel som dig, sagde hun. Jeg fik nu senere at vide, at hun var 36, men det kunne jo være lige meget.

Vi sad og snakkede et kvarters tid, og jeg sad og stirrede på hendes bare, solbrændte lår. Nå, jeg må op igen, sagde hun. Men jeg har ikke flere cigaretter. Gider du køre hen til købmanden og hente nogen? Ta' også nogle sodavand med, så er du sød.

Da jeg kom derop, tog hun en flaske snaps ud af køleskabet. Vi skal lige have en flyversjus, sagde hun. Hun hældte snaps op i et par glas og fortyndede med sodavand.

Hun satte sig op på køkkenbordet, og jeg satte mig på en stol foran. Kjolen var stadig ikke knappet, og da hun spredte benene en lille smule, kunne jeg se, hun havde taget trusserne af

Er du forlovet? Spurgte hun.Næ, sagde jeg.Du går måske slet ikke med piger?Næeee, sagde jeg tøvende.

Jeg vidste næsten ikke hvor jeg skulle se hen, for jeg var helt svimmel. Nok var det varmt, men det var ikke på grund af varmen, at jeg svedte. Måske var det af snapsen eller også var det af at sidde der og kigge fru Sørensen op mellem lårene.

Kan du se min mis? Sagde hun pludselig.Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle svare. Hun åbnede en knap mere i kjolen, så hendes kusse blev helt blottet.
Har du aldrig set sådan en før? Sagde hun.Jeg blev helt tør i munden og kunne kun ryste benægtende på hovedet.
Men du har tit haft lyst til at se sådan en, fortsatte hun. Jeg nikkede genert.

— Du må gerne røre ved den, sagde hun. Kom du bare herhen, min dreng!Jeg lagde kejtet bagsiden af hånden på den.
Er den ikke dejlig blød? Sagde hun Jo, stønnede jeg.Kom med din finger! Og så tog hun min finger og førte den ind i det bløde. Jeg var ved at besvime.

Nu havde hun knappet kjolen helt op, så hendes babser kom frem. Kys mine babser! Sagde hun. Og da jeg forsigtigt nærmede mig med munden, tog hun mig om nakken og trykkede mit ansigt hårdt ind mellem brysterne.
- Kom! Sagde hun. Vi går ind i soveværelset.

På vejen derind smed hun kjolen og var helt splitternøgen. Og nu så jeg hendes dejlige røv. Hun hjalp mig tøjet af, og da hun tog om min stive penis, svedte jeg endnu mere.

—Nu skal du ikke være så genert, min dreng, sagde hun. Nu skal vi have det dejligt.
Hun trak mig ned på sengen, og så lagde hun sig over mig og tog min penis i munden og suttede på den. Men hun holdt hurtigt op og lagde sig på ryggen. Da hun spredte benene stod hendes kusse lidt åben.
Kom og læg dig oven på mig, sagde hun. Og hun greb min penis og styrede den ind i kussenOg da jeg begyndte at køre ind og ud, vippede fru Sørensen med røven i takt med mig.
Jeg svedte, så det haglede at mig, men det var bare af sindsbevægelse, og pludselig gik den på mig.

Bliv bare liggende, smilede hun. Du kan snart igen min dreng. Hun lå og klemte min røv, og så sagde hun:
Kys mig! Og da jeg kyssede hende, stak hun tungen helt ind i munden på mig.

Kys også mine patter! Sagde hun, Jeg suttede på hendes brystvorte, Min penis begyndte at Vokse igen og da hun mærkede det, vippede hun ganske stille med røven.
Snart var vi i fuld gang med at kneppe igen. Og denne gang kunne jeg holde mig meget længere, og vores munde sugede sig til hinanden, da den gik på mig igen.

Var det dejligt? Spurgte fru Sørensen. Jeg nikkede, og nu var jeg slet ikke genert mere.
Og da jeg havde fået mit tøj på, tog jeg om hende og klemte hendes bare røv og kyssede hende med min tunge inde i hendes mund.

Da jeg gik, sagde hun, at jeg skulle komme derop en anden dag.Jeg havde nu ikke rigtigt mod til at gå derop, men så kom hun ned i gården og spurgte, om jeg ikke kunne hjælpe hende med noget —og det kunne jeg altid, for jeg fandt hurtigt ud af, hvad det var jeg skulle hjælpe den dame med.

Hun lærte mig mange, skønnne ting, når vi lå nøgne i hendes seng, og jeg fandt ud af, at der er mange, mange flere måder, at bolle på end jeg nogensinde havde forestillet mig i min drengede fantasi.

Men så en dag rejste hun fra byen — men jeg glemmer nu aldrig.
Fru Søensen.
Knægten fra 1'ste