Svigermor afløser min kone

Kære Grå Sider!

Svigermor er flyttet ind hos os. Det sparer udgifter, og så mener min kone, det er rart at nogen passer mig; da jeg går meget ledig Vi har ingen børn, min kone og jeg, og hun rejser meget for sit firma.

Min kone har fortalt svigermor, at jeg har stort behov for sex, så svigermor var fra starten med på den!

Jeg sagde, at jeg måtte onanere, med min F1S V2 fra LELO, mindst to gange om dagen hvis jeg var uden kvinder og så sagde hun, at det skam ikke var nødvendigt, hvis jeg ville nøjes med hende!

Hun kunne jo altid hjælpe med hånden, sagde hun, men jeg spurgte direkte om hun ville kneppe og få minutter efter stod vi i hendes værelse!

Vi klædte hinanden af, og vi var allerede godt varmet op.

Svigermor er meget moderne så hun havde ingen BH. Og da jeg trak hendes kjole op over hovedet, fik jeg øje på de skønneste bryster. Faste og runde og med dejlige, hårde vorter.

Jeg kyssede dem og samtidig trak hun mine bukser af mig og begyndte med en ”MANTA” fra Fun Factory at massere min penis, som altid stritter af vellyst.

Da jeg havde krænget hendes trusser af, lod jeg et par ivrige fingre undersøge revnen. Hun var så våd og veloplagt som en teenager!

Vi lagde os på hendes seng og efter et fantastisk forspil, hvor alt blev prøvet, førte hun min stive pik op i sin sultne, våde svigermoderkusse. Og nu fulgte en ridetur, som jeg sent glemmer.

Men af bar ivrighed blev rideturen desværre ikke så lang. Kun 10 minutter! Så sprøjtede jeg min hede sperm op i svigermors kusse.

Men da vi havde hvilet ud i hinandens arme en halv times tid tog vi revanche. Og nu oplevede jeg for første gang en kvinde, der fik mere end een orgasme. Svigermor var simpelthen vild som en indfødt i Afrika!

Hun bed, kradsede og skreg af velvære, og jeg kunne glæde mig over, at det lykkedes at holde min udløsning tilbage til jeg mærkede, at den var gået pa hende femte gang!

Og da hun så var lige ved at komme, så skreg hun, at jeg skulle gi' hende alt, hvad jeg havde i mig, og igen pumpede jeg hendes snævre dåse fuld.

Nu lagde vi os til at sove i hinandens arme. Og efter en lang søvn gik vi i bad sammen. Og mens vi stod under bruseren lovede vi hinanden, at ingen af os skulle komme til at lide seksuel nød, så længe vi havde hinanden!

Tilsyneladende har min kone opdaget, hvad der foregår, men hun siger ikke noget. Fortrøstningsfuld tager hun ud med sit firma, for hun ved, at jeg blive hjemme i huset, når hun er ude.

Jeg har jo svigermor!

Svigersønnen