Kiosk Pigen

Kære rapport!

Sidste sommer holdt min dejlige kone, mine pragtfulde unger og jeg en helt vidunderlig ferie på Gotland.
Cykler, telt og hele oppakningen, det var virkelig skønt. Vejret var heldigvis pragtfuldt, og det myldrede med dejlige unge piger på stranden.

Disse vidunderlige solbrændte teenage piger fik virkelig mig liderlig.
Selvfølgelig havde jeg min dejlige kone med, men derfra og så til et rigtigt friskt stykke ungt kød, der er meget langt«

Vi knoklede rundt og så på en masse muséer og andre interessante ting, men det blev ungerne temmelig hurtigt trætte af, så vi, cyklede videre ud til en dejlig, lille hyggelig lejrplads, der var helt omgivet af skov og strand.

Der hørte en lille hyggelig kiosk til den lejrplads, dejlig lille træhytte, der blev passet af den ene unge dejlighed efter den anden. Men mest af, en pjanket, fnisende lyshåret tøs på femten år.

Hun spillede gevaldigt op overfor alle de mandlige kunder der kom i kiosken. Bevægede sig smidigt, æggende rundt i butikken og sørgede hele tiden for, at hendes krop tog sig ud på den mest frække og udfordrende måde.

Kort før vi skulle videre til et nyt sted, var jeg oppe for at købe et par ting, og hun gjorde mig smaskforvirret.

Hun stod og stirrede på mig, samtidig med at hun gned sine hænder mod sine hofter på en meget provokerende måde.
Med svedige hænder rakte jeg pengene frem, fik betalt og skyndte mig ud af butikken.

Stangliderlig var jeg blevet, og jeg tænkte på, hvor frækt hun havde optrådt overfor mig. Jeg måtte straks ud på campingpladsens toilet og lette det værste pres, mens jeg tænkte på den unge dejlighed.

Næste morgen skulle vi videre. Jeg havde nu mere lyst til at blive, og måske stifte nærmere bekendtskab med den lille nuttede, men konen og ungerne ville absolut af sted.

Vi fik pakket, og vi trak vore cykler forbi kiosken, hvor jeg lige netop fik et glimt af den dejlige, unge lyshårede skønhed i lækker lårkort sommerkjole.
Jeg fik straks masser af gode ideer, men det ville jo nok være umuligt at føre dem ud i livet.
Jeg måtte jo også tænke på, at hun kunne være min datter.Det forhindrede mig ikke i, at jeg satte mig op pa cyklen med en mægtig stådreng på.

Da vi havde cyklet et kvarters tid, blev det mig helt ulideligt at sidde med den stivert på, men jeg anede ikke mine levende råd.

Så fik jeg en mægtig god ide. Jeg bildte min kone ind, at jeg havde glemt mine nøgler pa campingpladsens vaskerum, og jeg var nødt til at cykle tilbage efter dem.

Jeg ræsede tilbage mild fart fremad, med en penis der var ved at sprænges.
Forpustet og meget svedig trådte jeg ind i kiosken, stirrede på pigebarnet, og forsøgte at få øjenkontakt

Hun smilede frækt til mig, flirtende og sexet. Rigtigt flabet og udfordrende, uden at forhaste sig med de andre kunder i butikken. Hun pirrede mig rigtigt.

Jeg stod og famlede ved nogle forskellige varer og håbede inderligt, at der ikke ville komme andre kunder i butikken, så vi endelig kunne blive alene.
Mine ønsker gik i opfyldelse, og hun kom hen til mig med et meget drilagtigt smil om læberne.

- Kom, sagde hun. Der er ret stille i butikken på det her tidspunkt af dagen, og jeg har et dejligt roligt sted, hvor vi kan hygge os lidt...

Hun førte mig ud bag ved, fik stille og blidt listet min store stivert ud af mine bukser, og så nulrede hun den, så det gippede i hele min krop.

Så lukkede hun mine bukser helt op, og halede mine nosser frem. De blev kælet for og slikket på, så jeg ikke sansede noget som helst andet. Hendes frække ungpige tunge spillede hen over bade nosser og penis.
Så kom jeg. Min sperm væltede ud i hendes små, dejlige frække hænder, og jeg vred mig rundt i bagbutikken. Nu ville jeg gerne pille ved hende. Det ville hun ikke ha'.

For hende var det kun skægt og spændende at forføre halvamle mænd på den måde, og så grine bagefter.Til alt held for hende, kom der en kunde ind i butikken, og hun fik lige tørret sine hænder, før hun med et lille frækt smil susede ud for at betjene næste kunde.

Heldigvis havde ungerne og konen det også dejligt på den ferie, så det vil sikkert gerne med igen.

Cyklisten fra Vordingborg