LGBTI+ sexlegetøj: 6 grunde til, det er en genial idé

LGBTI+ sexlegetøj: 6 grunde til, det er en genial idé

Årets tema til Pride er ”frihed”. Frihed til at LGBTI+ personer kan, må og skal kunne være lige præcis dem, de er, helt åbnet. Det gælder i Danmark og i resten af verden. Pride og demonstrationerne startede i USA i 1965 og handler den dag i dag stadig om seksuelle minoriteters frihed, stolthed, værdighed og lighed. Selvom vi er nået langt, er kampen stadig supervigtig knap 60 år senere og den foregår i dag på mange niveauer fra politisk plan til de små, men vigtige skridt for mere anerkendelse og lige rettigheder, som LGBTI+ personers helt egen kategori af sexlegetøj her på Cosylove.dk.
Læsning LGBTI+ sexlegetøj: 6 grunde til, det er en genial idé 6 minutter Næste "JA - Det var vores reklame på den bybus i Århus"
Hos Colyslove fejrer vi naturligvis pride til Pride – og alle andre dage. For mangfoldighed og LGBTI+ kan også hyldes og anerkendes med regnbuefarvet dildo og sexlegetøj skabt til at bringe lige præcis dig nydelse. Vi sir’ ”play your own way”.

Årets tema til Pride er ”frihed”. Frihed til at LGBTI+ personer kan, må og skal kunne være lige præcis dem, de er, helt åbnet. Det gælder i Danmark og i resten af verden. Pride og demonstrationerne startede i USA i 1965 og handler den dag i dag stadig om seksuelle minoriteters frihed, stolthed, værdighed og lighed. Selvom vi er nået langt, er kampen stadig supervigtig knap 60 år senere og den foregår i dag på mange niveauer fra politisk plan til de små, men vigtige skridt for mere anerkendelse og lige rettigheder, som LGBTI+ personers helt egen kategori af sexlegetøj her på Cosylove.dk.

Indrømmet, det er nok ikke det største skridt for menneskeheden, men vi synes faktisk, det er vigtigt, at LGBTI+ personer får deres helt egen legeplads på vores hjørne af internettet med sexlegetøj. Et sted, der er skabt til at bringe mangfoldig nydelse og leg. Her er 6 gode grunde, vi selvfølgelig mener, vi skal en LGBTI+ kategori.

1. Sexlegetøj til LGBTI+ handler om R-E-S-P-E-C-T
Da Cosylove.dk startede, lagde vi mærke til, at der ikke var andre danske online forhandlere af sexlegetøj, der havde en kategori tilegnet LGBTI+ personer. Det er ikke fordi, LGBT+ personer ikke kan finde frækt og sjovt legetøj i heteroseksuelle kategorier, men vi gør en dyd ud af at udvælge sexlegetøj, som favner langt bredere end stereotyp heteroseksuel sex og -seksualitet.
– Og vigtigst af alt, så er kategorien et udtryk for respekt for vores LGBTI+ venner, vennepar og venner, vi ikke har mødt endnu. Vi støtter helhjertet op om LGBTI+ personers rettigheder.

Se hele vores udvalg af sexlegetøj til LGBTI+.
2. G-punkt og p-punkt og det skal vi da se på-punkt!
Vi skal behandles lige fair og godt, men vi er heldigvis også åh så forskellige og hurra for det! Det gælder naturligvis også seksuel anatomi og nydelse. Og nu vi er ved ”åh”, så mener vi, vi har remedierne at få enhver person inden for den mangfoldige LGBTI+ til at sige netop dét.
Skal du fx til at lege med de ypper erogene zoner p-punktet eller g-punktet og få nogle helt vilde orgasmer? Det kunne fx være den bedste prostata vibrator, eller en specialdesignet dildo til mænd. Eller hvad med en skøn dobbeltdildo til pige/pige, eller en roterende tunge simulator?

3. Meget mere mangfoldighed
Bredden inden for sex og seksualitet er enorm, det har bare ikke været særlig godt repræsenteret – ikke engang på webshops med sexlegetøj. Ofte har det været sådan, at vi taler sexlegetøj ud fra et heteronormativt perspektiv, og at sexlegetøj til heteroseksuelle og LGBTI+ personer holdes adskilt i helt forskellige shops. Men nej. Niks, vi er færdige med det. Der skal være noget for enhver smag og til ethvert seksuelt menneske. Harness, fetish-tøj, stødende dildoer og normalisering af numsenydelse! Der er ikke noget, der hører skygger og tabu til, og vi vil gerne give det hele plads hos Cosylove.
4. Også queer first, tak!
Heldigvis har sexlegetøjsbranchen også fået øjnene op for, der skal mere mangfoldighed til, og de er i dag begyndt at designe og lave sexlegetøj, som ikke bare ”ps” kan bruges af LGBTI+ personer, men er det, man i branchen kalder ”queer first”. Altså lavet til homoseksuelle først og fremmest. Vi drømmer selvfølgelig kun om endnu mere bredde til at favne hele LGBTI+-paletten.
Vi er stolte af både at føre Lelo og Fun Factory, som ikke bare er luksuriøse, men også er stærke, når det kommer til sexlegetøj designet til LGBTI+ personer. Begge brands fejrer og hylder i øvrigt også Pride.

5. Pride skal fejres hele året
Pride er en årligt tilbagevendende festuge af en parade og demonstration for LGBTI+ frihed og lighed. Men lad os da endelig fejrer og hylde Pride hver dag og hele året og minde os selv og omverdenen om, at der stadig er masser at kæmpe for. På vores breddegrader der heldigvis også en del at fejre, og Pride er i dag også lidt af en folkefest.
Men hvad med at fejre Pride lige når du har lyst til det, og på den allersjovest måde med Fun Factorys Rainbow dildo? Den regnbuefarvede dildo er custommade til LGBT+ personer, men kan i virkeligheden nydes af alle. Den kan bruges, som den er, med sugekop, i harness og som strap on. Du kan lege alene, eller sammen med andre. En inkluderende dildo, om man vil!

6. Seksuel frihed til alle
Temaet for Pride 2022 er frihed for LGBTI+ personer. Frihed til at leve åbent og frit med den seksualitet, man har og som det menneske, man er. Det er en frihed, lighed og åbenhed, der bør gennemsyre hele samfundet, hvis man spørger os. Så lad os bare tale åbent om sex, kærlighed og seksualitet. Lad os være nysgerrige på hinandens ligheder og forskelligheder. Lad os få nydelsen på dagsordenen!
Hvad står LGBTI+ for?
LGBTI+ er den internationale fællesbetegnelse for lesbiske, bøsser, biseksuelle, transpersoner og personer, der er født med variationer og kønskarakteristika. Det står helt konkret for Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, Intersex, mens plusset viser, man også inkluderer de mange andre minoritetsgrupper indenfor seksualiteter.

Altid sikker sex
Cosylove opfordrer altid til at dyrke sikker sex og sex, man i øvrigt er tryg og tilpas med, og som alle parter samtykker til. Vi fører et bredt udvalg af kondomer, og har også alt, hvis du kan få brug for af glidecreme og tilbehør.
Husk også at rengøre dit sexlegetøj efter brug. Du kan fx gøre det på en superlet måde med antibakteriel spray fremstillet til netop rengøring af sexlegetøj, fx Fun Factorys Sex Toy Cleaner. Den er både effektiv og skånsom for kroppen.