"JA - Det var vores reklame på den bybus i Århus"

"JA - Det var vores reklame på den bybus i Århus"

LGBTI+ sexlegetøj: 6 grunde til, det er en genial idé Læsning "JA - Det var vores reklame på den bybus i Århus" 6 minutter

Indrømmet: "Ja, det var vores reklame på den bybus i Århus"

 


Vi har gjort umådeligt meget ud af, at gøre denne reklame positivt, lødig og frigjort, med den intention at fjerne tabu omkring hjælpemidler til nærvær, en gang for alle. 
Hjælpemidler til nærvær, legetøj for voksne, sexlegetøj hvad skal det hedde for ikke, at støde nogle i 2023.

Vi udbreder et budskab, og sælger en vare, som rammer hele den voksne befolkning, mere end nogen anden reklame kan, aligevel er det tabu? 

Hvordan kan en så almindelig ting som sex støde nogen mennesker, og hjælpemidler til samme, tænker vi, er endnu mindre stødende, men måske skal vi forklare...


1. Sex er godt, sex er sundt - sundhedsstyrelsen går ind for sex - sagt på pressemøde  citat : Søren Brostrøm

2. Vi kan med sikkerhed sige at 100% af den danske befolkning over 18 år udøver sex alene eller med en partner, så vi skyder ikke med spredehagl, når vi sætter en busreklame op på bagsiden af linie 22 i Århus.

3. Hjælpemidler til sex, fremmer lysten, evnen og hyppigheden hvor man vælger at dyrke sex

4. Jo mindre tabu, des mere tør mennesker kaste sig ud i det mest naturlige i denne verden og det fremmer lysten, hvis det skulle knibe med den, at der findes hjælpemidler til både mænd og kvinder. Disse hjælpemidler skal ikke gemmes væk men råbes ud i befolkningen, så vi kan hjælpe mod stress, tristhed, selvtillid, smerte, evnen til at få orgasme, frustrationer og meget mere.

læs mere under foto : 15 GODE GRUNDE TIL AT DYRKE SEX


Tak Eva ❤️

 

1. Balance på det følelsesmæssige og det mentale plan.
God sex giver overskud følelsesmæssigt og mentalt, du er mere rummelig, du er mere kærlig og har lettere ved at overskue situationen. Hvor imod at manglende sex giver angst, irritation, stress, depressioner. God sex frigiver endorfiner som er lysthormoner, som sænker stress og giver i bedste fald, følelsen af eufori og lykke.

2. Økonomisk besparelse for kvinder i skønhedsbehandlinger.
God sex giver en fordobling af østrogen til kvinderne, det giver glans til håret og en smuk, glat og blød hud, hvor rynker fortager sig eller udebliver. I det hele taget stråler kvinderne når de har et godt sexliv. Karismatiske kvinder er måske frie lykkelige kvinder med et godt og lidenskabeligt sexliv.

3. Man lever bare længere.
Hvis du ønsker et langt liv, så er et godt sexliv svaret. Ifølge en forskning, der udføres ved Queens University i Belfast, Irland, har regelmæssig sex øger levetiden hos mennesker. Det blev konstateret, at ud af de personer af samme alder og helbred, dem, der havde hyppigere orgasmer over 50% mindre dødelighed end der folk, der ikke har hyppige orgasmer.

4. Sex er godt mod stress.
Hvis du lidt af stress, så er det på tide at dyrke mere sex og mindre oprytning. Sex sænker blodtrykket og derved sænker stressniveauet. En gruppe skotske forskere, undersøgte en forsøgsgruppe hvor de blev udsat for stress påvirkninger. Resultatet var klart og utvetydigt, dem der dyrkede sex, blev mindre stresset.

5. Immunforsvaret styrkes af god sex.
Når du mærker den mindste forkølelse, så er det hurtigt tur/retur soveværelset, så er der god mulighed for at tage forkølelsen i opløbet. God sex 2 gange ugentligt styrker immunforsvaret. Sex øger nemlig kroppens produktion af Immunoglobulin A, som beskytter dig mod forkølelser og infektioner.

6. God sex gør dig attraktiv.
Jo mere aktiv du er dit sexliv, jo mere udsender du attraktive uimodståelige feromoner og andre kemiske dufte og lystgivende stoffer. (“God sex = God karma”)

7. Sex øger selvtilliden.
Det er svært at have sin selvkritikker med i seng og helt forsvinder den, når der dyrkes sex. Forhåbentligt da!!. Så efter god selv, er vi et godt stykke tid i vores autentiske sårbare jeg, hvor følelsen af at være helt ok, er en naturlig tilstand.

8. Sex er den bedste smertedræber.
Sex er ti gange mere effektiv end smertestillende medicin som valium. Lige før orgasme stiger hormonet OXytocin næsten 5 gange, hvilket frigiver store mængder af endorfiner, som er kroppens egen morfin. Så hovedpine og migræne skal helst forbygges med god sex, men det kan nu også smertebehandles med god sex.

9. Sex skærper sanserne.
Alene at komme ned i kroppen, i stedet for at være oppe i hovedet og i kontrollen, giver en mere sanseoplevelse. Men vores duftesans forøges ved god sex, fordi prolaktin frigives og aktivere de stamceller i hjernen som danner nye neuroner i lugtekolben. Så sex og dufte forstærker hinanden en positivt kredsløb, Uhm du dufter godt, mums god sex, UHM du dufter godt, MUMS god sex.

10.  God og sund motion.
Hør efter sundhedshungrende mennesker. Et enkel session lidenskabelig hot mindblow god sex, kan forbrænde 200 kalorier, dette svare til 15 min på løbebåndet. Og ganske ordinær hverdags sex forbrænder 85 kalorier. Så for de analytiske tænkere, betyder det efter 42 knald, så har du smidt et kilo.

11. Sex er godt for hjertet.
En fordom er når mænd bliver ældre øges risikoen for at få hjertestop i forbindelse med sex. Det passer ikke, derimod er sex en god hjertesag. Mænd der dyrke erotisk sex 2/3 gange ugentligt, halvere risikoen for hjerteanfald i forhold til mænd der dyrker sex en gang om måneden.

12.  Prostatakræft forbygges med god sex.
Unge mænd der har et godt og rigt sexliv i deres ungdom og i 20érne, mindsker deres risiko for prostatakræft med 1/3, senere i livet.

13.  Sex binder os sammen.
Det er vores følelser der binder os samme og de seksuelle følelser er en stor del, af vores følelsesliv. Dog kan det også måles i kemien, nemlig vores hjerne produktion af Oxytocin, som også kaldes for kærlighedshormon, øges gevaldig. Desuden så skulle dette hormon gøre en mere gavmild.

14.  Bækkenbunden styrkes af sex.
Kvinder der er aktive med deres bækkenbund oplever større seksuel nydelse, samtid styrke det bækkenbunden og minimerer risikoen for ufrivillig vandladning senere i livet.

15. Sex dræber ganske enkelt irritation og frustration.
Vi er seksuelle væsner så vi lever for og lever af seksuel kontakt. Så ligesom med mangel af søvn og mad, bliver vi let irriteret og let opfarende. Så er vi mætte på seksuel nydelse, så frigives kroppens beroligende stoffer som endorfiner mm. Tilfredshed er god sex, godt venskab, god mad og god søvn.

kilde: madsvangchristensen.dk/15-gode-grunde-til-at-dyrke-sex-god-sex/

 

Livet er for kort til ikke, at have rigtig sjov sex