Stuepigen

Kære venner!

Jeg er en 30-årig håndværker som tog en ferie i Gambia her i forsommeren. Jeg var lige blevet skilt, så jeg trængte til at slappe af.

Nå, jeg kom til hotellet tidligt om morgenen, og da jeg var træt af den lange flyrejse, lagde jeg mig for at hvile mig.

Kort efter bankede det på døren. Nu har jeg for vane at sove uden bukser, sa jeg stod ikke op, men råbte på engelsk, at døren var åben.

Op gik døren og ind trådte en af hotellets sorte stuepiger.

'Hun spurgte, om hun måtte gøre badeværelset rent, da hun ikke havde nået det, før jeg flyttede ind. Det gav jeg hende selvfølgelig lov til.

Fra sengen så jeg ud i badeværelset, hvor hun var ved at vaske gulvet. Og da hun bukkede sig ned for at samle gulvkluden op, såjeg til min store overraskelse, at den sorte pige ikke havde trusser på!

Da hun var færdig med at vaske badeværelsesgulvet, kom hun ud, for at gå, men hun har ikke kunnet undgå at bemærke den store bule under tæppet.

Hun smilede frækt og kom nærmere.

Hurtigt fjernede hun tæppet og begyndte at kærtegne min stenhårde pik.

Vild af ophidselse flåede jeg kjolen af hende. Hun havde en utrolig smuk og veludviklet skikkelse. Som en drømmemodel i en eksotisk film. Brysterne struttede af sundhed og vellyst.

Jeg glemte både tid og sted. Og hun smed sig på ryggen og spredte benene og den himmelske sorte kusse lyste lige imod mig.

Jeg kastede mig brutalt over hende for at bore min liderlige snedkerstav Op i hende, men jeg blev skuffet, da hun trak sig tilbage.

Ville hun snyde mig?

Nej. Slet ikke! Ihærdigt tog hun pikken i munden og suttede og sugede så heftigt, at jeg var ved at sprænges i atomer af liderlighed.
Men lige før jeg kom, så spredte hun sine ben — og meningen fattede jeg straks:

Jeg lagde mig på knæ for enden af sengen og slikkede det bedste jeg havde lært. Hun havde en herlig, krydret smag.

Da mine tungeslag nåede en næsten ulidelig rytme, så stønnede hun heftigt, indtil hendes krop pludselig gennem rystede af en voldsom sitren og jeg forstod, at hun havde fået udløsning.

Jeg løftede hende ud af sengen, bar hende hen til skrivebordet, og her lagde jeg hende på ryggen.

Jeg greb hendes velformede ben. Spredte dem og jog min sultne pik op i hendes sorte, drivvåde hul med de lillarøde skamlæber, der var store som hendes rigtige negerlæber.
Som sugekopper.

Vi arbejdede os op til en utrolig rytme. Og snart begyndte hun at klynke, og jeg kunne mærke på hende, at hun var ved at komme.

Hårdt bankede jeg de sidste stød i hende - og så trak jeg mig ud og sprøjtede min varme sæd udover hendes glinsende, sorte legeme.

Samtidig hulkede vi begge højt af nydelse.

Inden hun forsvandt, kyssede jeg hende ømt og stak hende 10 dollars i hånden.

Jeg så hende ikke mere i ferien.

Den sultne