jeg fantasere om at elske med 2 mænd

jeg fantasere om at elske med 2 mænd Læsning jeg fantasere om at elske med 2 mænd 8 minutter Næste Stuepigen

Kære rapport.


Som ivrig læser af De grå Sider har jeg nu også fået lyst til, at bidrage med en lille historie.

Den er godt nok ikke taget ud af virkeligheden, men er derimod en fantasi en af mine yndlingsfantasier.

Den handler om, at jeg har en elsker, hvis kone er på ferie.

Min mand og min elsker kender godt hinanden, og da Steffen (elskeren) nu er alene hjemme, inviterer min mand og jeg ham en tur med i sommerhuset.

Steffen ankommer sent om aftenen, han har købt en kasse Øl, og han har også noget pot med.
Så en begynder vi at spise, vi drikker en del bajere, og efter maden slapper vi af med et par joints.
Steffen og min mand begynder at blive lettere opstemte og de begynder at diskutere sex.
Om hvordan de godt kan lide piger i frækt undertøj, om hvordan en kusse helst skal se ud og så videre.
Jeg blander mig ikke i samtalen, men forsøger derimod at skjule, at jeg faktisk bliver ret opstemt af deres samtale.
De sidder på hver side af mig i sofaen, og jeg kan ikke undgå at bemærke, hvordan de skæver til min krop begge to. Og da jeg ikke bruger bh, ved jeg, de kan se mine bryster lige igennem blusen.

Så begynder min mand at fortælle Steffen om, hvor vild han er med mine små faste bryster, og hvordan han slet ikke kan holde fingrene fra dem. Og Steffen beder mig om at tage blusen af, så han kan mærke, om det, min mand fortæller, nu også er rigtigt.
Jeg skæver til Steffen og siger med et drilsk smil, at det vil min mand nok ikke billige, men det er Steffen ligeglad med.
Tværtimod knæler han pludselig ned foran mig og stikker hænderne op under min bluse, hvor han ikke kan undgå at mærke, at mine brystvorter er stive og varme.
Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal stille op med situationen. Jeg bliver helt rød i hovedet og kan ikke andet end sidde og kigge forvirret over på min mand, mens Steffen krævende og ophidset kysser mine bryster.
Men min mand bliver ikke vred tværtimod opfordrer han Steffen til at fortsætte, mens han selv begynder at massere sit lem uden på bukserne.
Det er første gang, min mand ser mig sammen med en anden, og jeg kan se at det ophidser ham.

Steffen begynder at kysse mig lidenskabeligt, og vore tunger glider krævende ud og ind af vore munde.
Så begynder hans hænder at udforske min krop, langsomt og blidt vandrer de fra mine bryster ned over min mave, indtil de når mit underliv.
Med et snuptag løfter han min nederdel op og hiver ned i mine små sorte trusser, som lander helt nede om mine ankler. Og ganske langsomt begynder hans fingre at kæle for mine skamlæber, alt imens hans tunge slikker min clitoris.
Jeg selv er nu så ophidset, at jeg ikke kan undgå at udstøde små vellystige lyde - men det ophidser bare— min mand endnu mere.
Han har allerede lynet bukserne ned og sidder og spiller pik, mens han stirrer på Steffen og mig.
Men jeg har ikke lyst til, at han skal være udenfor, så jeg beordrer ham op at stå.
Hans pik er næsten helt blå omkring hovedet— så ophidset er han og uden at spørge om lov, lader jeg den forsvinde dybt ind i min varme mund.
Og mens hans pik langsomt og sejt støder ind og ud af min hede mund, begraver Steffen hele munden i mit brændende skød og slikker mig til den skønneste orgasme.
Da min mand mærker orgasmen skylle gennem min krop, kan han ikke holde sig længere, og al hans varme sperm sprøjter ned i min hals.

Men ballet er ikke forbi endnu...

Steffen stiller sig nu foran mig, og jeg lyner hans stramme bukser ned og griber med hånden om hans spændte pik. Da jeg mærker, hvor hård han er, kan jeg næsten ikke styre mig, og jeg må have ham i mig.
Og Steffen er ikke sen til at følge min opfordring.
Med et fast greb om mine hofter nærmest løfter han mig op på pikken og støder den dybt i mig.
Så rider jeg på ham, mens vore åndedrag bliver hurtigere og hurtigere, stødene bliver dybere og dybere, og mit lange hår slår i vildskab om min nakke, som manken på en gal hest.

Vores elskovslyde ægger min mand, kan jeg se. Han har allerede erektion igen, og nu er det hans tur. Efter at Steffen har tømt sin lidenskab i mig - fortsætter min mand. Han er så ophidset, at han helt uden at kærtegne mig, eller have øje for, hvordan jeg har det, bare jager sin pik op i mig.
Og i et forrygende tempo knepper han os begge til orgasme.

Hvad der sker bagefter, er ikke med i min fantasi.

Men det kan vel egentlig være lige meget, derimod kunne jeg godt tænke mig, at læse om andres fantasier på De grå Sider.

Venlig hilsen»Fantazia«
Liderlige mænd!

Det, jeg vil fortælle, vil sikkert forarge mange, men Jeg har prøvet at blive voldtaget - og det var skønt! Ja, det mener jeg!

Hør her:Jeg havde slået op med min kæreste, fordi vi kun havde en reel ting sammen nemlig knepperiet. Nu ville jeg træffe en fyr, som også havde andre interesser at dele med mig.

Og så en aften ringede det på døren til mit kollegieværelse.
Udenfor stod Knud -- en fyr, jeg engang havde flirtet med.

Han var i det frække hjørne hvad han næsten altid er — og få minutter efter, at han var kommet indenfor, begyndte han sjofelt at spørge, om jeg havde fået pik for nyligt?

Jeg svarede ikke. Jeg vidste, at hvis han fik sprut, så ville han bolle. Men sprutten havde han fået, så nu manglede kun knaldet!
Så da jeg ikke svarede på hans sjofle spørgsmål, begyndte han at ta' mig på brysterne, kysse mig og føre mine hænder til hans buksebule.

Først ville jeg ikke. Jeg hadede ham. Men sa kom jeg i tanke om den store, skønne pik Knud havde, og jeg mærkede, at min kusse begyndte at blive fugtig...
Dog forsøgte jeg stadig at være »kold«
Så blev han pludselig meget aggressiv og hev mig hen til sengen.

Jeg vil kneppe, pule og knalde dig, din mær, så du hverken kan gå eller stå i morgen, snerrede han og skubbede mig om på sengen.

Jeg gjorde modstand, og jeg mærkede tydeligt at Knud nød det.
Jeg kom i tanke om, at jeg engang havde sagt til ham under en fest, at det kunne være skønt at blive voldtaget! - og nu tog han mig på ordet!

Han bandt mine arme og ben til sengen og rev og flåede tøjet af mig. Blusen og nederdelen revnede, andet havde jeg ikke på.
Og jo mere jeg kæmpede for at komme fri, jo mere nød Knud med den store pik det.
Og mens mens jeg vred mig og kæmpde med båndene, så klædte han sig af.
Da han smed underbukserne, så kunne jeg, trods min afsky ved at være bundet, ikke få øjnene fra hans store stive penis…
Langsomt kom han hen imod mig. Han satte sig over mine bryster og stak pikken i munden på mig.

Pikken var så enorm, at jeg næsten ikke kunne ha' spidsen i munden. Og nu begyndte 'han at nappe mig i brystvorterne, og jeg mærkede at min fisse blev skamløst rede og våd.

Han vendte sig om, at vi lå i 69-stillingen, og så begyndte han at sutte min kilder med sin ru, hurtige tunge.

Snart tiggede jeg ham om, at kneppe mig rigtigt med sin store møbelbanker, og han vendte sig og begyndte langsomt -— at stikke pikken ud og ind af min spalte. Men kun hovedet: Så jeg blev helt vild.
Men så lagde han en pude under røven på mig — og så jog -han den pludselig så langt op, at det sved højt oppe i maven.

Vi kmeppede intenst nogle minutter og kom samtidig. For mig en fantastisk orgasme,
Og han havde holdt, hvad han havde lovet. Jeg var så øm i fissen bagefter, aT jeg måtte blive I sengen.

Han havde virkelig gennem kneppet mig grundigt, da han voldtog mig, SÅ selvfølgelig kunne jeg ikke drømme om at anmelde ham!

”Offeret”