Skønt når min pige elsker med andre fyre

Smeden lagde rør ind Læsning Skønt når min pige elsker med andre fyre 12 minutter Næste Hendes mand var selv skyld i, at vi mødtes.
Det var i foråret 1979, vi havde denne dejlige oplevelse.

Vi er et par.
Hun 42 år, langt lyst hår, velskabte, flotte store bryster, der ligefrem strutter af velvære, lille fræk pariserrøv, lange flotte ben og en vild, dejlig kusse, der heldigvis er helt umættelig.
Han 32 år, lidt kraftig, men ellers meget almindelig. Veludrustet.
Vores sex-liv er dejligt. Dog har vi en lidt speciel interesse. Hun vil i seng med alle de fyre, hun overhovedet kan få fat på, -og jeg nyder, hun gør det.
Høre hende fortælle om sine oplevelser, når hun kommer hjem, Det gør mig helt vild, så jeg bare gennemknepper hende. Det bedste, hun ved, er, hvis en fyr knepper hende, mens jeg kigger på.

Nå, men nu til sagen.

Jeg skulle til generalforsamling og bagefter ud at spise med et par kolleger. Lise ville gå i byen med en veninde.
Ved middagstid tog jeg hjem for at klæde mig om, og der ventede mig en dejlig overraskelse.
Inde på dobbeltsengen lå Lise. Nøgen med et massageapparat både i fissen og i det bagersté hul. Hun gned sin clitoris helt vildt, samtidig med hun nulrede den ene brystvorte.
Hun var helt væk i sine sexdrømme.
Jeg vil lige tilføje, at hun tit tilfredsstiller sig selv på den måde. Imens drømmer hun om en fyr, hun for nylig har kneppet med.
Hun er mægtig skrap til det, og jeg bliver enormt liderlig af at kigge på hende, når hun gør detJeg stod lidt i døren og nød synet af hende, inden hun opdagede mig.Hej, sagde hun. Skynd dig. Kom og knep mig!

Jeg var lynhurtigt oppe i sengen hos hende, og vi fik os alle tiders knald.
Bagefter lå vi og fik en smøg, og hun sagde:
Jeg vil gerne ha', hvis vi begge to ta'r hen på Maritza i aften, men lader, som om vi ikke kender hinanden. Så vil jeg danse og spille op til de forskellige fyre, mens du ser på det...
Senere vil jeg ta' en eller anden fyr med hjem og kneppe med ham!

Det blev vi enige om, og jeg gik i bad for at blive færdig, så jeg kunne nå mit møde.
Inden jeg gik ud af døren, var hun allerede i gang med sine klitoris vibratorer igen. Hun ville rigtig gejle sig op til det helt store senere på dagen.
Jeg havde svært ved at koncentrere mig om mit møde. Jo mer' jeg tænkte på Lise, jo mer' kløede det et vist sted.
Klokken blev næsten 23, inden jeg kunne slippe afsted. Jeg skyndte mig ind på Maritza, spændt på, om hun var kommet.

Det var hun!

Jeg opdagede hende med det samme ude på dansegulvet. Hun dansede meget tæt og frækt med en fyr. Jeg stod lidt og nød synet af hende. Hun var virkelig dejlig at se på. Det var helt tydeligt, at hun var oplagt til de helt store eventyr.
Hun havde en meget nedringet hvid bluse, og man kunne tydeligt se hendes hårde, strittende brystvorter. Lille lårkort nederdel, sorte strømper med og et par meget høje sko. Hun var konstant på dansegulvet. Alle dansede tæt og frækt med hende, og mange var de hænder, der udforskede hendes krop.
Endelig lykkedes det mig at få en dans med hende. Jeg blev helt forskrækket over at mærke vildskaben i hendes kys samtidig med, at hun gned sit underliv mod mig. Jeg fik straks stå pik, men hun blev ved og hviskede:
Jeg glæder mig til at vække dig i morgen tidlig. Med en rigtig liderlig og ny kneppet fisse. Jeg ka snart ikke vente længere med at få penis!
Da dansen var forbi forsvandt hun lynhurtigt. Hun var godt klar over, at jeg havde været parat til at ta' hende med hjem og kneppe hende lige med det samme.
Ved et-tiden tog jeg hjem og gik i seng. Men jeg kunne ikke sove. Jeg var alt for liderlig.
I stedet for lå jeg og lirede mig selv. Jeg tænkte på min dejlige pige.
Ved tre-tiden hørte jeg yderdøren gå. Hun kom hjem, og jeg kunne høre, at hun havde en fyr med.
Lidt efter kom hun ind til mig i soveværelset.
Sikke et syn. Nederdel og trusser var faldet. Hun stod der, kun i bluse, strømper og sko.Hun lænede sig ind over sengen og kyssede mig meget, meget frækt. Tog om min penis og masserede den lidt.

Jeg lod en hånd glide ind mellem hendes lår og nød at I mærke hendes drivvåde fisse. Jeg fandt hendes lille hårde tap og gned den blidt, til hun fik en lille orgasme.
Hun sig hurtigt fri og sagde:
—Hov, hov. Du må vente til, det bli'r din tur. Jeg har fundet alle tiders fyr, han har en stor fræk pik, jeg er helt vild efter...
Så tog hun sin dyne og gik.

Lige inden hun lukkede døren, sagde hun:
— Vil du ikke ind på værelset og se på, jeg knepper, det vil jeg meget gerne ha'...Jeg blev lidt overrasket, men samtidig ophidset ved tanken, så jeg svarede:Jo, hvis du syn's!
Det blik, hun sendte mig, var svar nok.

Værelset, hun talte om, har vinduer ind til stuen, og da jeg kom derind, blev jeg klar over, at det var noget, hun havde forberedt, for der var sat en stol ind til mig, og inde i stuen havde hun ommøbleret, så der ikke stod noget i vejen foran vinduerne.
Jeg satte mig. Der var kun fem meter hen til dem, og jeg så, hvordan hun bredte dynen ud på gulvet lige for næsen af mig. Hun skævede ind til mig og smilede.
Lidt efter kom der en fyr på omkring 40 år hen til hende. Han var kun i underbukser, der slet ikke kunne holde styr på hans store, stive pik.
Han tog om hende, kyssede hende og trak blusen af hende. Deres favntag blev mere og mere voldsomme. Hun stod med spredte ben, og han gav hende orgasme med fingrene.
Lidt efter satte hun sig på hug foran ham og fiernede hans trusser. Tog fat om penis og nosser med begge hænder og tog grådigt penissen i munden.
Hun fik ham lagt ned og fortsatte med sin sutten og liren, indtil han trak hende op til sig. De kyssede og kælede lidt, inden hun satte sig på knæ skrævende over hans penis. Hun gned fissen frem og tilbage, inden hun langsomt pressede fissen ned over penis.
I starten red hun ham langsomt, men det blev hurtigt mere vildt. Han holdt et bryst i hver hånd, og pludselig kastede hun sig ned over ham. Kyssede ham voldsomt og brutalt.
Imens kørte penis som et stempel i kussen på hende. Pludselig gik den på hende, og i det samme fik han udløsning.
Hendes vilde, liderlige skrig lød rungende gennem hele huset.

Det blev for meget for min penis. Den var ved at sprænges, så jeg gik ind i seng, spillede den af, og fik alle tiders udløsning, mens jeg lå og tænkte på Lise, og glædede mig til, hun kom ind til mig.

Lidt efter faldt jeg i søvn.

Ved ni-tiden vågnede jeg. Jeg havde en ordentlig stådreng og tænkte på, om hun mon snart var færdig med ham fyren.
Jeg stod op. Jeg \"Ville lige snuppe.mig et hurtigt bad
Da jeg kom ud i entreen, blev jeg mødt af et lækkert og frækt syn
Lise stod og tog afsked med sin elsker; Hun var nøgen og stod og kyssede ham. Han havde en hånd i fissen på hende, og jeg hørte hende be' ham om at komme igen snart.
Så smuttede jeg i bad.
Da jeg igen kom ind i soveværelset, la hun på sengen og ventede på mig. Hun så dejlig fræk ud. Hendes fisse var stor og våd. Og enormt liderlig.
Jeg lagde mig ned til hende, kyssede hende og trykkede hende ind til mig. Hun hviskede, at jeg skullé kneppe hende stille og dejligt, så ville hun fortælle mig om, hvad hun havde lavet.
Jeg lagde mig ovenpå hende, fik penis ind i en helt fantastisk våd fisse, liderlig og varm. Var jeg ikke liderlig i forvejen, så blev jeg det nu. Jeg red hende med den største vellyst og måtte passe på ikke at eksplodere alt for tidligt.
I det jeg gled ind i hendes kusse, hun: Ah ja, knep mig. Jeg er så liderlig. Du ka' tro, jeg har fået en masse dejlig pik i nat!
Freddy var alle tiders. Han ku' gøre mig helt vild- Og jeg nød, at du kikkede på os!
Han gennemkneppede mig tre gange, inden vi faldt i søvn ved syvtiden. Vi sov ikke så længe, og så red vi igen, og det var meget bedre end i nat. Jeg er helt vild med hans krop og pik..:
Sådan blev hun ved. Efterhånden blev det for meget for mig. Jeg red hende helt vildt. Min udløsning var stærkt på vej.
Da jeg kunne mærke, at hun også var ved at komme, ga' jeg den hele armen. Vi kom i en fælles kæmpeorgasme. Vi sundede os lidt, stod op og lavede morgenkaffe.
Vi sad i køkkenet og hyggede os, og hun fortalte om, hvor skønt hun havde haft det, og hvordan hun havde nydt det.
Da vi var færdige med kaffen, tog jeg om hende, kyssede hende lidenskabeligt, og sagde:Kom så skat. Nu vil jeg ha' rigtig fræk fisse. De er jo det, du venter på...

Hun svarede mig ikke, men gik ind i seng Vi læ og kælede lidt, inden jeg lagde mig ned mellem hendes spredte ben, slikkede fisse på hende, mens hun selv lå med et bryst i hver hånd og nulrede sine struttende brystvorter
Jeg stak tre fingre op i fissen på hende og kørte dem blidt frem og tilbage. Hun blev meget hurtigt liderlig og glemte tid og sted og svømmede helt hen i sin lidenskabelige vellyst.
Hendes orgasmer kom tæt efter hinanden, blev større og større. Pludselig råbte hun:
Bliv ved. Jeg drømmer så skønt. Det er bare så dejligt..
Lad mig høre, hvad du drømmer, sagde jeg.
Samtidig slikkede jeg videre. Trak mine fingre ud af hendes fisse og stak dem i stedet op i røven på hende

Det ga' et sæt i hende. Hun stønnede højlydt, vred sig liderligt, og sagde:—Jeg drømmer, jeg ligger inde i stuen. Ah ja Freddy slik mig. Du er så dejlig jeg vil have dig. Knep mig. Knep min liderlige kusse...
Sådan blev hun ved, lige til hun fik en kolossal orgasme, der gjorde det helt vilde ved hende.
Jeg holdt op, lagde mig ovenpå hende, og borede min stive penis op i kussen på hende.
Vi red som vilde. Begge helt tabt for omverdenen. Til sidst fik vi begge en fantastisk orgasme, faldt totalt udmattede om i hinandens arme, og faldt hurtigt i søvn.

Jeg vågnede ved, at hun lå og suttede penis på mig. Hurtigt kom jeg helt til mig selv, så jeg rigtigt kunne være med. Hun satte sig på mig og red stille og blidt, mens jeg tog på hendes bryster.
Det var dejligt at mærke, hvor liderlig hun var. Pludselig sagde hun:
— Var det ikke dejligt at få fisse på mig, lige efter en anden havde redet mig og fyldt mig med sperm?..
Jo, svarede jeg. Jeg elsker det lige så meget, som du gør. Det er det bedste, jeg ved...
- Jeg vil gerne lege lidt med mig selv, fortsatte hun, Men så skal du snakke frækt med mig. Vil du det?..
Det ville jeg gerne. Hun lagde sig ned, fandt sine to dildo vibratorer frem, stak dem i hvert sit hul og lå så og ophidsede sig selv.
Jeg tog på hendes bryster, og sagde:
Ligger du og rider med Freddy nu. Jeg nød at se, Freddy gi' dig penis. Det var frækt at se dig ligge og være så liderlig!
Hun vred sig rundt på sengen og stønnede højlydt, så jeg fort-satte:
- Skal han snart ha' fisse hos dig igen?..
Hun blev utroligt vild. Jeg slap hende og satte mig stille og roligt ned og nød at se hende i fantasien ride Freddy sønder og sammenHun havde det dejligt. Hun gjorde alt ved sig selv, som hun eIsker, og det endte selvfølgelig med en kæmpeorgasme.

Så smed hun apparaterne til side, og ga' mig et stort knus, og sagde:
Nu har Freddy fået fisse nok for denne gang. Nu vil jeg mærke dig elskede, og kun dig...
Vi elskede dejligt og længe, på den go'e gammeldags måde. Det er også skønt, og det gør vi meget tit.

To der elsker sex