Hendes mand var selv skyld i, at vi mødtes.

Skønt når min pige elsker med andre fyre Læsning Hendes mand var selv skyld i, at vi mødtes. 7 minutter Næste Min ven og jeg har skrevet slavekontrakt
Han og jeg havde et sent og eftermiddagsmøde, om et nyt produkt, som hans fabrik fremstillede, og som mit reklamebureau skulle markedsføre.

Det foregik i baren pa mit hotel og vi snakkede vel en times tid over et par drinks.
Hotellet har en af byens bedste restauranter, og jeg synes. vi skulle spise sammen. sagde han.
Men så vil jeg lige ringe til min kone og få hende til at komme. Det er synd. hun skal sidde alene derhjemme.
Jeg protesterede ikke og da slet Ikke, da hun tre kvarter senere kom ind af døren.
Hun hed Lise og var en høj blond pige pa 28 ar. Hun var også en stor pige — uden at være tyk — med brede hofter og store bryster.
Jeg kan godt lide den type. Man har i ikke fornemmelsen af, at de går i stykker, når man knepper dem.
Middagen var udmærket, men fabrikanten snakkede for meget, især om sine egne præstationer og om sine mange penge.

Jeg hørte ikke helt efter, men sad i stedet og kikkede på Lise, som sad lige over for mig ved bordet.
Hun smilte til mig og tre, fire gange lykkedes det mig at holde hendes øjne fast.
Hvis bare den tosse ikke havde været her, tænkte jeg ved mig selv. Så havde hun været sikker.

Lidt senere var der dans restauranten. Og Lise spurgte om vi skulle danse. Hun dansede tæt. Meget tæt. Hendes store bryster pressede sig ind mod mig, og hun gnubbede sit skød mod min penis. Pas lidt På. Din mand bliver sur. hviskede jeg til hende.Men hun svarede bare igen ved, at køre tungen rundt i mit øre

— Er det ikke en dejlig kone, jeg har? spurgte manden stolt, da vi kom tilbage til bordet. Jeg nikkede og prøvede at skule min rødmen hun rødmede ikke, men satte sig ved siden af mig med hånden på mit lår.
— Jeg synes. du skulle køre hjem og lægge børnene i seng. Så bliver jeg her og underholder din forretningsforbindelse, sagde Lise og smilede sødt.
Manden brokkede sig lidt. Han mente, de skulle køre sammen, men hun rystede bare endnu en gang på hovedet.
Kæreste. Du ved da, at jeg gør, hvad jeg vil, sagde hun.

I mellemtiden havde hendes hånd fundet vej ned i min højre bukselomme. Jeg havde store lommer, og hun kunne sagtens nå frem til det, hun søgte.

Jeg kunne mærke hendes lange negle gennem stoffet. De kradsede op og ned ad min penis.
Endelig rejste manden sig, og vi sagde farvel til hinanden.
Jeg følte mig lidt flov, og jeg var også overbevist om, at den ordre var røget sig en tur.
Men lige nu ville jeg gerne bytte alverdens ordrer for en nat med Lise. En sådan invitation, som hun havde givet mig, kan en rigtig mand ikke afslå.

Hun kyssede manden på kinden, men det hjalp ikke meget på hans humør.

Kom lad os gå op til dig. Jeg vil smage din frække pik, hviskede hun og bed mig i øreflippen.
Vi røg ud til elevatoren, tæt omslyngede, og drømmene om alt det frække, vi skulle gøre ved hinanden, svirrede gennem min hjerne.
Lise spildte ikke tiden. Allerede inden elevatordøren havde lukket sig bag os havde hun lynet mine bukser ned og havde hånden inde om min penis.
Hun ville ikke slippe den igen, selv ikke da elevatoren standsede, og vi gik hen ad gangen.Vi mødte vist et par på vejen, men jeg var nu så vild, at jeg ikke tænkte på deres reaktion.

Inde i værelset sank hun ned på knæ foran mig og begyndte at slikke.
Hendes store røde mund kunne sluge mig helt, og jeg gjorde heller ikke noget for at standse hende.Det gjorde hun selv. Lige inden jeg kom, trak hun sig tilbage og rev sin bluse op.

Du skal køre din penis mellem mine bryster og sprøjte mig i hovedet, sagde hun.
Hun lagde sig tilbage på gulvet og trak mig ned over sig.

Det var bare vidunderligt. Hun klemte de store faste bryster sammen om penis, og i løbet af sekunder sprøjtede min sæd ud i hovedet pa hende. Hun la med åben mund og forsøgte at fange sprøjtene. Det lykkedes delvist, og resten skrabede hun op med hænderne. Bagefter slikkede hun sine fingre. Længe og grundigt.

Jeg havde en flaske whisky i kufferten, og den fik jeg fisket frem.
Jeg trængte helt ærligt til noget stærkt.
Lise fik også en håndskænket tre-fingers.
Det var ikke bare penis, hun kunne sluge. Whiskyen forsvandt også pa en gang.
Nu skal du kneppe mig, sagde hun og rejste sig fra sengen. Har du ikke noget musik.
Jeg tændte for radioen. Der var fredagsabent På P 3.
Og så begyndte Lise at strippe. Det havde hun prøvet før. Hun dansede rundt på gulvet. Hendes bluse stod åben, og hendes lange røde negle legede med de stive brystvorter.
Hun blev ved og blev ved. Lod hænderne glide ned over hofterne og op i skridtet i de stramme fløjlsbukser.Min store dobbeltseng havde sengestolper i hvert hjørne. Dem kunne Lise godt lide. Hun dansede hen til en af dem og gnubbede sit skridt op og ned ad den.

Efterhanden havde hun smidt al tøjet pa nær et par hvide trusser — gennemsigtige og med tynde tangabånd på siderne.
Dem fik jeg lov til at pille af hende, og da det var sket, stillede hun sig op foran mig og begyndte at lege med sig selv, samtidig med at hun vrikkede med hofterne.
Hendes skamlæber var helt glatbarberede, men resten af trekanten havde hun nøjedes med at studse.
Åh. Jeg vil have en stor og tyk pik, råbte hun og dansede igen hen til stolpen. Hun kunne lige nå at sætte sig oven på den, og der gnubbede hun sig frem og tilbage.

Slik mig, bid mig, slå mig, stønnede hun og smed sig ned i sengen.
Hun pressede mit hoved ind mod sin glinsende kusse og stive klitoris. Jeg bed hende hårdt i den, stak en finger op i hendes kusse og slog hende pa brysterne med den anden hånd.Hun vred og vendte sig, skreg og kradsede mig i nakken.Hendes orgasme blev ved i flere minutter, og hendes kusse trak sig sammen, sa det føltes, som om der var sat en pumpe til den.

Inden hun var helt besvimet, kravlede jeg væk fra grotten og stødte istedet min stive pik op i hende, Det var nok til at få hende igang igen.

Hun blev ved med at komme, og efter den første omgang kunne jeg holde ud i det uendelige.Til slut lå hun på alle fire, og jeg tog hende bagfra, mens jeg klemte med begge hænder om hendes store bryster.

Jeg sprøjtede og sprøjtede, og helt ærligt, så skænkede jeg ikke hendes mands ordre en tanke.