Pigerne straffede mig med frække sexlege

Mette og Lone gjorde vores drømme til virkelighed Læsning Pigerne straffede mig med frække sexlege 4 minutter Næste Jeg fik en uges gratis fisse
Hej rapport.

Jeg er en ung fyr på 17 år, som gerne vil fortælle om min bedste sexoplevelse. Jeg har altid været meget genert, og som følge deraf har jeg haft svært ved at finde damer. Men nok om det.
Min oplevelse udspillede sig på en sommerferie, som jeg var på sammen med mine forældre. Vi havde lejet et sommerhus i Gilleleje, men jeg havde ikke store forventninger til turen. Heldigvis var da vejret på vores side.
Da vi havde ferieret en halv uges tid, skulle mine forældre imidlertid ind til byen, og ville ikke komme hjem de første fem timer. Jeg besluttede mig for at tage på stranden, om ikke andet så for at se på dejlige damer.
Jeg lagde mig bag nogle buske, som skærmede sådan, at folk ikke kunne se mig. Men jeg kunne se dem.
Jeg havde ikke ligget ret længe, før jeg hørte nogle mærkelige lyde inde fra buskadset: Jeg kravlede lydløst længere ind og fandt til min store overraskelse, to dejlige damer i fuldt vigør. Det var en blondine og en brunette, og blondinen lå mellem brunettens ben og slikkede hendes smukke kusse.
Jeg blev helt vild, da jeg så deres smuk ke, velskabte kroppe. De havde begge faste, runde bryster og de flotteste ben, jeg nogensinde havde set. Men det bedste ved dem, var deres kusser. De havde begge de nydeligste topfisser, man kunne tænke sig.
Hvad blondinen ikke kunne med sin tunge, er ikke værd at vide. Hun startede helt oppe ved kilderen og arbejdede sig vej ned til det lille lyserøde hul på den anden side af kroppen. Brunetten lå og vred sig af liderlighed, samtidig med at hun kælede for sine egne bryster. Hvor ville jeg dog gerne kæle for de bryster for hende...

Jeg havde den dejligste udsigt fra, hvor jeg sad. Jeg kunne nemlig kigge lige op mellem blondinens ben og kunne tydeligt se, at hun var våd af ophidselse.
Det var alt for meget for mig at se dette frække syn. Hurtigt hev jeg min pik frem og begyndte at onanere. Men jeg må have stønnet alt for højt, for pludselig blev jeg halet ud af busken. Jeg stirrede op i to par pigeøjne, og var rød i hovedet af skam over at være opdaget.
Sidder du her og spionerer? spurgte blondinen. Jeg kunne ikke få et ord frem - sad bare og gloede.

- Vi må hellere straffe ham, sagde brunetten. Jeg tror, jeg kender en måde.
Hun bøjede sig pludselig frem og snup - så havde hun taget mit lem i munden. Blondinen skubbede mig nu blidt ned, og jeg var i den syvende himmel - udstrakt med en som suttede min pik og en kusse lige over mit ansigt.
Jeg slikkede som en gal, og jeg kunne se, at det ikke ville vare længe, førend blondinen ville få orgasme. Det skete også, hun rystede som et espeløv, safterne drev fra hende, og stadig slikkede jeg som en gal.\"
Mens blondinen hvilede ud gik jeg i krig med brunetten, som endnu ikke havde fået orgasme. Vi lagde os i en almindelig »husmands stilling«, hende nederst og jeg øverst. Da jeg trængte op i hende, opdagede jeg, at hun havde den dejligste, stramme kusse, og vi kneppede som besatte.
Vi havde ikke kneppet længe, førend Mette rystede af orgasme, og igen lagde jeg mig mellem hendes ben, og slikkede til de sidste dønninger havde lagt sig.
Selv havde jeg ikke fået bingo endnu. Men blondinen tilbød nu sig selv igen, og jeg fik lov til at trænge op i hende bagfra. Efter bare ti minutter kom vi begge.
Bagefter luntede jeg hjem til sommerhuset. Men før jeg sagde farvel, havde pigerne inviteret mig på besøg om aftenen. Og denne aften blev mindst lige så skøn som vores eftermiddag. Siden denne sommerferie har vi holdt forbindelsen og ses ca. en gang om ugen.

»Tvillingen«

Cosylove