Klassens labreste dulle forførte mig i en kedelig time...

Jeg søgte husly Læsning Klassens labreste dulle forførte mig i en kedelig time... 10 minutter Næste Jeg kendte ham ikke, men jeg måtte elske med ham
Det hele startede i en kedelig historietime.
Klassens labreste dulle - Karen – som jeg længe havde haft et godt øje til, sad for en gangs skyld ved siden af mig. Vi sad begge og ønskede, at timen snart var forbi.
Pludselig mærkede jeg hendes varme og meget erfarne hånd langt oppe på mit ene lår. Jeg kikkede på hende, og hun blinkede tilbage.
Hendes fingerspidser begyndte at kærtegne mit lem, og det medførte lynhurtigt et større rejsegilde i mine stramme cowboybukser, Hendes fingre blev ved. Hun klemte, kneb, strøg og nulrede.

Jeg lod som om det ikke rørte mig, men jeg er sikker på, at alle i klassen kunne se på mig, hvad der var galt - hvis de havde kigget på mig. Jeg prøvede selv med en hånd på hendes lår, men hun skubbede den væk. Lidt efter holdt hendes hånd også op med de skønne kærtegn.
Jeg kiggede igen på hende, men nu havde hun travlt med at skrive noget på en lap papir. Lidt efter skubbede hun papiret over til mig, rejste sig og gik ud af klasseværelset. Jeg læste, hvad hun havde skrevet:
- Skynd dig, kom og ta' mig – vi mødes på toilettet om fem minutter... Så længe kunne jeg slet ikke vente.
Jeg trak min trøje ned over skridtet, så ingen kunne se mit halvstive lem. Så stak jeg sedlen i lommen, rejste mig og nærmest løb ud af lokalet.
Jeg ved ikke om mine kammerater eller læreren kiggede efter mig - det er også lige meget - jeg havde kun ét i tankerne - klassens labreste dulle! Da jeg kom ned til toilettet, stod hun bag døren og ventede på mig.
Vi mødtes i en stor hed omfavnelse, og presset i mine revnefærdige bukser steg yderligere. Hun havde en let, halvgennemsigtig sommerkjole på. Den var så kort, at jeg kunne se hendes dejlige brune lår.
Jeg kærtegnede dem, og hun spredte villigt benene, så jeg bedre kunne komme til. Sød tøs...

Da jeg nåede til de bløde steder på inderlårene, gik der ligesom en gysen gennem hende. Så åbnede« jeg for hendes øverste herligheder,
Jeg lynede ned i ryggen og trak kjolen ned omkring livet på hende.
Hun gik ikke med BH - og hendes dejlige runde hvide bryster med de mørkerøde brystvorter sprange lige ud i ansigtet på mig. Jeg måtte selvfølgelig holde om dem med det samme. Skøn fornemmelse...

Det var første gang jeg så hendes bryster helt nøgne.
Jeg - og mine klassekammerater - havde ofte kigget længselsfuldt efter hendes brystparti, når hun havde taget en af sine – næsten gennemsigtige - skjortebluser på, hvor man kunne se alt, men hvor der alligevel ligesom var trukket et hemmelighedsfuldt slør over de nøgne realiteter. Disse skjortebluser har tit givet anledning til skønne sex drømme i klasseværelserne med efterfølgende små besøg på et af drenge-toiletterne i gården, hvor »trykket« lynhurtigt blev lettet!
Hun begyndte at stønne liderligt, samtidig med at hun famlede ved min lynlås. Hendes febrilske fingre kun ne slet ikke undgå at mærke min tilstand.
Endelig fik hun lynlåsen trukket ned, og efter lidt roden med mine underbukser, hev hun »fyren« ud i det fri. Herligt...

Hun sank ned på knæ og omklamrede min stive pik med sine bløde varme og våde læber.
Og mens jeg spredte benene, lænede mig op ad væggen, lukkede øjnene, og bare nød det - tømte hun min overfyldte sæd beholder med de mest vidunderlige mundbevægelser, jeg til dato har oplevet...
Hun hverken spyttede, spruttede eller stoppede, da jeg kom i hendes mund. Hun blev bare ved...

Jeg husker tydeligt, at lige før jeg fik udløsning, kiggede jeg ned på hendes ansigt. Hendes øjne var lukkede. Hun var i en hel anden verden.

Hendes intense liderlige ansigtsudtryk fortalte mig i sam me sekund, at dette ikke kun var noget hun gjorde for min skyld. Det var med garanti lige så meget – hvis ikke mere – for hendes egen skyld.... · Bagefter pustede vi lidt ud.
Så bad hun mig om at ta' alt mit tøj af, mens hun selv trak af kjolen og sine små trusser. Da jeg så hendes mørke skød, kunne jeg slet ikke lade være med at kærtegne hende. Hun var plaskvåd.
Hun stønnede lidt, da jeg skilte hendes lyserøde skamlæber og kørte et par fingre frem og tilbage. Hendes negle satte mærker i mine skuldre, da jeg fandt hendes clitoris og begyndte at nulré og klemme. - Kom, hviskede hun, sæt dig på toilettet og spred benene!
Jeg stoppede mine kærtegn og gjorde, som hun sagde.
Jeg var ikke helt på mærkerne, men hendes ferme fingre og tungespids gjorde resten. Da jeg var klar og min pik stod stiv og hård skråt ud i luften, satte hun sig over mig og med hænderne ledte hun mit lem til sin åbning, hvorefter hun sank ned over mig, samtidig med at mit lem gled op i hende. Hun lænede sig tilbage, så jeg gled så langt op som muligt.
Hun satte fødderne mod toiletvæggen, og så begyndte hun at køre frem og tilbage. Jeg kunne se det hele.
Hele forplantningens hemmelighed lå åben for mine øjne.
Det var så ophidsende, at jeg begyndte at ryste over hele kroppen. Jeg stak en hånd ned og begyndte at kærtegne hendes clitoris, samtidig med at hun kørte frem og tilbage. Hun blev helt vild.
Hun kastede hovedet tilbage.
Hendes øjne var igen lukkede. Hendes mund stod åben. Sveden løb ned over hendes ansigt - og så begyndte orgas men at rulle gennem hendes krop. Hun nærmest skreg sin liderlighed ud. Jeg tror hun kunne blive ved i evigheder.
Da hun havde fået orgasme, var der ikke noget med at stoppe. Nej - hun ville ha' mere...
Hun fortsatte med at kneppe mig, mens hun arbejdede en ny orgasme frem. Denne gang kom jeg med.

Det var så vidunderligt og skønt, at jeg nok var helt væk i et par sekunder, mens jeg sprøjtede op i hende. Bagefter krøb hun ind til mig og gjorde sin krop »lille bitte«. Vi var begge plask våde af sved og dejlige safter. Vi havde ikke noget håndklæde med, så vi måtte nøjes med at bruge vores undertøj. Lige idet vi havde fået tøjet på, ringede skoleklokken.
Historietimen var forbi.

Hun nærmest sprang i vejret, så forskrækket blev hun over den pludselige klokke kimen. Vi havde begge fuldkommen glemt, at vi var i skole.
Hun tog mine trusser og rullede dem sammen med hendes, hvorefter hun pakkede dem ind i en papirserviet.
- Du får dem i morgen, sagde hun.
Så kyssede hun mig på kinden og trykkede sig ind til mig.
- Det var dejligt, mumlede hun.
Hele farvel scenen varede kun et par sekunder, og jeg nåede slet ikke at spørge hende, om vi skulle mødes en anden dag - eller allerhelst samme aften.
Den nat drømte jeg om hende, mens jeg onanerede for fulde sejl. Dagen efter mødtes vi i skolegården inden den første time.
Hun kom hen til mig. Hun smilede, og jeg følte, hvordan stoltheden og besidder trangen væltede op i mig. Men hun ville bare gi' mig en lille pakke.
Jeg vidste, hvad der var i - mine trusser! Der stod vi så – ingen af os vidste, hvad vi skulle sige til hinanden. I det samme ringede klok ken, og vi skiltes.
Hun skulle ha' et andet fag end jeg, og vi sås først om eftermiddagen. Efter den første time gik jeg ned på et af toiletterne for at pakke hendes »gave« op. Det var ganske rigtigt mine trusser. De var nyvaskede.
Hun havde sat en lille seddel fast foran med en sikkerhedsnål. Jeg hev papiret af og foldede det ud. Jeg læste:

- Tak for sidst, det var vidunderligt, det var det bedste, jeg havde oplevet længe, men desværre må jeg skuffe dig - jeg er ikke en énmands-pige jeg elsker at elske med alle de dejlige frække fyre, jeg kan få fat i - så du, tag det som en oplevelse - og ikke andet. Kærligst Karen... Jeg var målløs. Jeg følte det, som om jeg havde fået et slag i ansigtet. Jeg havde jo taget det for givet...
Jeg mener, når en fyr og en pige har sådan en dejlig oplevelse, så må der da være kærlighed med i spillet - ikke... Om eftermiddagen kom hun ikke hen og satte sig ved siden af mig. Hun placerede sig ved siden af en af mine kammerater et par borde fra mit. Jeg skulede ondt til dem.
Var der mon noget mellem dem?
Mens læreren messede oppe fra katederet, kom jeg til at tænke på gårsdagens skønne oplevelse på toilettet. Jeg kunne mærke hvordan mit lem voksede, og sveden begyndte at løbe ned ad min ryg. Jeg kikkede over på hende igen.
Hun hviskede et eller andet til min kammerat. Men det opfattede jeg slet ikke.
Jeg så kun hendes ansigt - hendes øjne var lukkede og en intens nydelse bredte sig over hendes ansigt, mens hendes store våde varme læber slutte de sig om min stive pik, og hun begyndte at køre frem og tilbage....

· Så kunne jeg ikke ta' mere.
Jeg nærmest sprang op og løb ud af klasseværelset og ned i gården på drenge-toiletterne, hvor jeg flåede mine bukser op, trak fyren frem og begyndte at onanere som en vild, mens jeg lukkede øjnene og drømte... De følgende dage og uger prøvede jeg at komme i kontakt med Karen - men uden resultat. Jeg passede hende op på vej til skole og på vej fra skole, men hun var altid sammen med en eller flere veninder. Jeg skrev små breve til hende, men fik aldrig svar.
Jeg ringede til hende, men hun var aldrig hjemme – det sagde hendes forældre i hvert fald!

Jeg var helt ude af mig selv. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre.
Jeg var håbløst forelsket. Mine omgivelser undgik mig, som om jeg var selve satan. Jeg må nu heller ikke ha' været morsom at være sammen med.
Nu er det heldigvis overstået, og jeg er lykkelig over, at jeg ikke fik fat i hende. Hun havde ret i det, hun skrev til mig.
Hun er ikke en én mands pige - det har jeg fundet ud af.

Arne
Cosylove