Værelse til leje

Kone bytning Læsning Værelse til leje 5 minutter Næste Gartneren
Klokken var henad de seks en kold vinteraften, da hun ringede på min dør.
Hej, er det her der er et værelse til leje?

Det var det. Og hvis det ikke var det, havde jeg alligevel lejet et værelse ud til hende.
For hun var fandme en flot tøs!!!

Lange, brune, slanke ben i de højeste laksko.
Superkort nederdel af blankt stof. En smart lille bluse meget vovet — under den moderne jakker. Og på hendes hovede havde hun en lille hat.
Der var klasse over damen.

Men hun var vist ikke dansker...!? Snarere om hun ikke mindede om en franskmand. Med DET næsten sorte — hår og de — næsten sorte — øjne, kunne der umuligt gemme sig en dansker under den brune hud.

— Jamen kom dog indenfor!

Hun trådte ind. Gav mig hånden og præsenterede sig ved et navn, jeg ikke længere husker. Mens hendes øjne undersøgende så sig om i min højloftede lejlighed.
Vi satte os ind i stuen. Jeg lavede en kop kaffe til os hver. Og så skulle der snakkes forretninger...

Og hun sad bare der. Og så hamrende godt ud. Den superkorte nederdel afslørede bare det hele. Næsten. Og jeg kunne næsten ikke holde øjnene fra de lange, korslagte ben. Mens det hamrede i mine bukser.

Noget kæmpede en ulige kamp for at komme ud i det fri.
Hun sendte den et henkastet blik. Og satte den tynde bluse lidt ned omkring skulderen. De lange ben slangede sig over hinanden. Og en rigtig mand ville ikke være i tvivl om, hvad den unge dame var ude på…

Jeg var en rigtig mand! Jeg havde fattet pointen. Hendes øjne hvilede stadig på min flagstang.
— Flaget er sandelig ikke på halv i dag! Hvad flager man for?

Blikket gled langsomt op ad min krop og endte i et møde med mit.
-Man flager for kvinden.

Hun rejste sig op og gik hen til barskabet. Hendes hænder søgte ind mellem glassene. To glas blev dunket i bordet.
Værsgo!
Hun åbnede flasken med et knald. Bobler lagde sig brusende på indersiden af glassene. Så rakte hun mig det ene.
Skål for en god aften!
Vi skålede, og hun sendte mig et forførende blik henover kanten af sit, champagneglas. Så tændte hun lysene på bordet og satte en stille CD på anlægget. En langfingret hånd rakte ud efter mig, og jeg lod mig byde op til dans.

Hun puttede sig ind til mig.
Penis i mit underliv arbejdede på højtryk. Hun pressede siv venusbjerg mod min fallos. CDén kørte. Vi dansede tæt. Og jeg gad ikke undre mig over dette sære kvindevæsen, som klyngede sig til i dette øjeblik.
Det var der ikke plads til i mine tankekanaler, som summede af vilde, hede fantasier.Jeg holdt hende fast ind til mig. Brune øjne kastede sensuelle blikke over mit ansigt. Jeg bøjede nakken og kyssede hende hedt.
Dette var koden. Hun gik amok. Uhæmmet smøg hendes kvindehænder sig ind under min skjorte. Målbevidst åbnede hun for alle mine herligheder. Både over og under bæltestedet. Min penis langede ud efter hendes fingre.
Uha! Hun bøjede sig ned og lagde sine læber omkring penishovedet. De øvede fingre trak forhuden tilbage. Hun sukkede. Tungen spillede på bagsiden af skaftet hele vejen ned til roden. Fingrene masserede nosserne, Jeg greb om hendes hovede og styrede tempoet. Hurtigere og hurtigere gled den røde mund frem og tilbage over nossernes krone.Da hun havde fundet tempoet, knappede jeg hendes øverste skjorteknapper op og fandt et sæt faste bryster i mine hænder.
Blodet dunkede i mine årer.

Fast greb jeg om hendes hovede. De mørke krøller slangede sig mellem mine fingre. Hendes øjne var lukkede. Munden gled i endnu tiltagende tempo op og ned af mit tykke skaft.
For ikke at lade hendes tungespids smage alle mine safter med det samme, trak jeg mig ud af hende og fik hende vendt om. Den lille nederdel røg i et rapt tag op. Og trusserne lod sig flå af i en trævl, der røg over i det ene hjørne af stuen. Jeg gik i knæ og gav mig til at slikke den lille fisse.
Et stød bølgede gennem hendes smukke, mørke krop, da min tunge berørte hendes gudespalte. vForsigtigt lod jeg den glide ind i varmen. Det smagte salt. Og duftede vidunderligt.
Så fattede jeg om hendes lår og fik hende til at sprede benene lidt mere, så jeg bedre kunne komme til.
Min tunge gled over kilderen. Ømt lod jeg slikkeren glide hurtigt fra side til side over den yderste del af den lille knop, der var varm og hård mellem de bløde skamlæber.

Så begyndte hele hendes dejlige kvindekrop at dirre. Hun hylede mod mine høje lofter, og jeg hamrede mit jern langt op i hendes stramme fisse.

Den klemte godt. Og følte penis, som den aldrig havde følt penis før.
Safterne drev af hende. Jeg kneppede på livet løs. Hun hylede højere og højere.
Så blev alt mørkt. Det eneste, der eksisterede, var min summende penis. En kildende fornemmelse var boblet gennem min krop. Helt ude fra fingerspidserne og ned i den yderste del af penishovedet.

Spermen sprøjtede godt op i hende.
Vi lagde os ned på sofaen og faldt i søvn i hinandens arme...
Da jeg vågnede, var det blevet lyst. Og der var ingen pige ved min side.
Men hendes trusser -ligger her endnu...

Den rige Fantast.

Fortsæt med at læse