Skraldemanden

De sidste par somre har jeg hjulpet den lokale vognmand med indsamling af skraldesække, for om sommeren har han også flere hundrede sommerhuse at passe.

Jeg kører i forvejen og stiller sækkene ud langs vejen, og så kommer samler vognmanden dem op. Ude ved sommerhusene er der efterhånden vokset godt til, så der er rig lejlighed til at dyrke nøgenkultur - og det bliver der!

Da skraldestativerne de fleste steder står bag husene, er det ikke småting man får at se sådan en dag. Henimod en fjerdedel af kvinderne ligger eller går rundt splitternøgne, og ofte ligger de på en drømmeseng og udstiller hele kussetøjet — eller på maven med røven i vejret.

Tit lister man ganske stille ind og tager sækken uden at de hører det. Man skal jo ikke krænke privatlivets fred.
Men selv om de går nøgne rundt, generer det dem åbenbart ikke, at en stakkels skraldemand ser dem. Måske morer de sig ovenikøbet over hans ophidselse.

Der er nøgne kvinder i alle aldre, og det er en dårlig dag, man ikke ser mindst tyve. På sit arbejde!
En dag kom jeg ind et sted, hvor der var damefrokost. Seks damer i badedragt sad og spiste og humøret var højt.
Jeg blev inviteret hen til bordet pa øl og snaps. En af damerne rykkede sig lidt på bænken, så der kunne blive plads til mig, og vi sad så tæt, at jeg kunne mærke varmen fra hendes lår.

Hun lagde hånden på mit lår og gned ganske blidt. Det var svært at lade sig upåvirket. Jeg lagde en hånd på hendes lår i ly af bordet, og det lod til at behage hende.
Ingen af de andre lagde mærke til, hvad vi foretog os.

Og hendes hånd gled op og gav mig et fortroligt klem lige på det kritiske sted. Men jeg skulle jo desværre videre, så jeg rejste mig og sagde tak.

Og min borddame rejste sig også og smuttede gennem hækken ind til nabohuset, hvor hun åbenbart boede, for da jeg kom derind, stod hun og ventede på mig!

Hun tog stille min hånd og sagde: Kom med! Jeg fulgte med ind i huset. Her slog hun armene om halsen på mig og kyssede mig.

Hun havde åbnet overdelen til badedragten, så den faldt ned og afslørede et par dejlige bryster.
Jeg gengældte hendes kys og mine hænder gled ned i hendes bikinitrusser bagpå, så jeg fik fat i hendes bløde balder.
Hun famlede ved min livrem og fik den op, så mine bukser faldt ned. Hun greb om min peni med begge hænder. Det varede ikke længe, før vi lå på sengen.

Hun helt nøgen, mens jeg stadig havde skjorten på. Hun havde en dejlig fugtig topkusse, og jeg gled helt i bund i hende; Vi fik en helt fantastisk kneppetur, og hun fortalte, at hun var 32 år, lærer og fraskilt.

Hun havde lånt huset af sin bror og skulle være der tre uger.
Desværre var hun et enkeltstående tilfælde.
Alle de andre må jeg som skraldemand nøjes med at kigge på. Men så er den også ladet op til konen om aftenen.

Skraldemanden