Pigen I huset

Hej Grå Sider!

Jeg vil gerne fortælle de glade læsere om min første sexoplevelse, der fandt sted, da jeg som syttenårige fik job som avisdreng.
Jobbet var temmeligt anstrengende, idet det var en landrute med langt mellem hvert hus.
En dag, da jeg skulle aflevere avisen ved rutens flotteste hus, var postkassen væk.
Men der findes jo råd for alt, og jeg tænkte ved mig selv, at jeg så nok hellere måtte aflevere de personligt.
Jeg gik op ad de lange sti, der førte op til husets hovedtrappe og ringede på klokken.
Trin hørtes bevæge sig ned ad trapperne derinde, og døren gik op.
Himmel! Guderne må have velsignet dette pige barn da hun blev skabt! Så smuk hun var!
Foran mig i døren stod en pige på højest atten år. Hun var mildest talt og lettest forståeligt at sige et lækkert skår.
Slanke, brune og lange ben. Dejlig, smal talje. Et sæt overdådigt, svulmende brystere Og et kønt, hjerteformet ansigt med de sorteste, mandelformede øjne, som lyste af varme og venlighed.
Hvad mere kunne jeg ønske mig!
I det samme var der noget, der hylede. Hun undskyldte sig hurtigt og spurgte, om jeg ikke lige ville komme indenfor.

Godt nok kendte jeg knapt nok damen, men ikke ti vilde heste kunne holde mig tilbage fra et sådant tilbud.

Så jeg trådte indenfor!

Endnu en gang blev jeg dybt overrasket. Mage til hus havde jeg kun sjældent set. Det var tydeligt at se, at beboerne her ikke manglede til saltet på et æg. Hyletonen forsvandt. Jeg stod alene i den store forhal og kiggede mig om.
Hvad vil du? Spurgte hun. I den ene hånd havde hun en kop med the til sig selv. Den anden hånd rakte hun mod mig med endnu en kop the.
Hun gik hen mod en glasdør. Inde bag glasset sås en fyrsteligt indrettet stue med tre meter lange gardiner og de tungeste lysekroner.

—Kom!
Hun vinkede mig med sig og pludselig gik det op for mig hvor dum jeg i grunden følte mig, som jeg stod der med theeen i den ene hånd og avisen i den anden.

— Egentlig ville Jeg bare aflevere avisen. Der er jo ingen postkasse dernede ved vejen, Hun så på mig med sine, mandelformede, sorte øjne. Selv havde jeg svært ved at få øjnene fra den dejlige krop med de slanke liv.
Og Herremanden i mine bukser voksede gevaldig under indflydelse af dette vid underlige syn
Hendes blik gled ned ad krop, og et sært, frækt glimt gled over hendes øjne Så smilte hun..
— Øjeblik, så skal jeg vis dig, hvor vi lægger aviser her i huset, sagde hun og ud af stuen lige så hurtigt, som hun havde ført mig med derind og sat sig derinde.

De lange, slanke ben bevægede sig op ad trapperne. Jeg fulgte dem med øjnene, som jeg gik der lige bagved hende. Den lille pariserrøv vuggede let.

Da vi kom op ovenpå, gik vi ind i endnu en højloftet stue. Gulvet var belagt med ægte tæpper, væggene med bogreoler, og ovre ved et vindue stod en læderstol med fodskammel og en avisholder, hvorfra flere aviser tittede op, ved siden af.

Hun pegede på den og bad mig lægge den i avisholderen. Jeg gik hen og fumlede med avisen for at få den til at ligge ordentligt i holderen. Og da jeg rejste mig og vendte mig om, stod hun midt ude på gulvet med kun trusser på!

Hun så liderligt på mig og smilte, mens hun bad mig røre ved hende. Jeg lod en hånd glide frem og tilbage uden på trusserne. Hun stønnede svagt. Lod sine hænder lege i mit hår. Og bad 'mig krænge hendes trusser af.

Jeg nikkede målløs. Som for at sige: Ja! det skal jeg nok!
Med at fast greb tog jeg om hendes balder og gik i knæ. Min tunge skulle have lov at cirkle om hendes navle. Langsomt bevægede jeg mig ned mod hendes skød. Lårene spredtes så meget som muligt, mens mine ivrige fingre spredte de glindsende og svulmende skamlæber.

Hvilken udsigt!
Midt i det tætbevoksede skød skindede skamlæberne nærmest lakrøde i kulør. Våde af brunst. Fedtede af safter. Hvor var hun dejlig, pigen her!
Kom! Lad os gå ind i soveværelset!

Hun så drøngodt ud! Også bagfra! Jeg fulgte disse to vuggende balder hele vejen ud på gangen og ned til soveværelset.
I en yderst udfordrende og ret pirrende stilling lagde hun sig på sengen.
Jeg satte mig overskrævs på den flotte, flade mave og pressede med begge hænder brysterne op omkring pikken. Den kørte, uden at jeg tænkte over det, næsten automatisk frem og tilbage mellem dem. Hendes tungespids spillede frækt henover min stagespids, når den var tæt nok på til det.
Et smukt syn!

Men hun skulle få mere end blot pik mellem patterne! Jeg ville se hende med drengen i munden. Jeg ville se læberne glide ned over mit stive lem. Langsomt rykkede jeg længere op og førte min pik op i munden på hende. Hun smilede sødt til mig og lod tungen spille ned ad bagsiden på brormand.

Hårdt tog jeg fat i hendes nakke og pressede pikken langt ned i hendes hals. Hun suttede løs, så savlen drev ved hendes mundvige.
Hun suttede, kyssede og slikkede på ham, son havde hun ikke fået pik i årevis! Og det op for mig, at en sådan pikslikkerinde kunne få mig på højkant, hvornår det skulle være.
Pludselig standsede hun sit slikkeri og lagde sig i stedet på ryggen, mens hun onanerede.
Meget udfordrende! Dette skulle hun dog ikke have lov til i al for lang tid, så jeg overtog og forsøgte at gnubbe kussen fri for safter.
Men det var ganske enkelt ikke en let opgave, jeg her havde sat mig selv på! Hun var liderlig og nærved bristepunktet...

En stønnen bredte sig ud i lokalet.

Med de lange, slanke fingre masserede hun sine bryster. Min lange lanse borede sig op mellem skamlæberne, der stadig drev af safter. Hun vred sig, da den dunkede op i hende.
Tag mig hårdt! Tag mig nu! Hurtigere! Hurtigere! Ja! Sådan! Mere! Knep mig! ÅHH!!

Så kom hun.

Siden denne dag gik min avisrute obligatorisk gennem det flotte husé mange baghaver og soveværelser...

Så lad være med at sige, at det er kedeligt at være avisbud!!!

Avisbudet.