På Dansegulvet

Stedmor Læsning På Dansegulvet 3 minutter Næste Mallorca
Jeg er en pige på 26 år, som sidste lørdag oplevede noget fantastisk.
Jeg var på diskotek med en veninde.
Vi bor i en lille by. Vi kender alle fyrrene, så det er jævnt kedeligt.
Sådan er det, når man bor i en lille by.

Men denne aften blev helt speciel. Jeg sad alene ved et lille bord med en øl foran mig og en cigaret i munden og tænkte på alt og intet.
Pludselig stod en ganske skøn og ny foran

—Må jeg? Sagde han.
Jeg blev helt varm indvendig og følte mig straks stærkt draget af ham. Af hans mørke, krøllede hår, hans overskæg og de rolige, brune øjne. Samtidig spillede de en plade, som jeg holder meget af.

En rolig sjæler.
Min nye og søde kavaler, Steen, trykkede mig tæt ind til sig, og jeg svævede på en lyserød sky.
Da vi havde danset nogle minutter, følte jeg pludselig, at hans penis blev stiv.
Tidligere har jeg altid forladt den slags fyrre midt på dansegulvet men denne gang ønskede jeg bare at dansegulvet var en seng...

Jeg blev først ldt bange for mine sjofle tanker, men så trykkede jeg mig tættere ind til ham. Der var meget trangt på dansegulvet, og jeg følte hans penis tydeligt gennem min kjole.
Jeg vidste, at jeg ville have ham, og gispede af lykke, da han løftede min hage og trykkede et hedt kys på min mund. Vi havde kysset hinanden længe med åben mund, da jeg pludselig følte hans hånd på indersiden af mit lår.

Jeg tænkte et øjeblik på, at folk kunne se, hvad vi lavede, men i virkeligheden var jeg bedøvende med om så hele holdet så os!

Hans hånd fortsatte op under min korte kjole og fandt hurtigt vej indenfor trusserne. Fingrene legede et øjeblik med dusken, men fortsatte nedad mod kilderen, som han nu masserede inderligt skønt.

Så lod han pegefingeren glide ind mellem mine skamlæber. Men pludselig fiernede han hånden. Jeg længtes efter den, så det halve minut der gik, før den var der igen, føltes som en evighed.
Men da hans hånd kom tilbage, fik jeg en skøn overraskelse: Han havde brugt tiden til, at lyne sine bukser op!

Nu rev han et hul i mine papirstrusser og pressede sig ind imod mig. Jeg var så ophidset, at han nemt trængte længere og længere ind i mig, og jeg spekulerede et kort sekund pa, om han virkelig ville gøre det frække lige her, midt pa dansegulvet. Det ville han!

Pludselig gik han lidt ned i knæ og trængte så ind i mig: Og nu begyndte han at kneppe mig i takt til musikken. Det var det skønneste, jeg nogensinde havde været med til.

Jeg fik den ene orgasme efter den anden, og jeg ønskede kun, at han aldrig ville holde op.
Men snart blev der pause i musikken, og Steen trak sig ud.
Han bukkede og takkede for »Dansen«!

Så forsvandt han, og jeg så ham aldrig siden, så det er nok ikke første gang, han har kneppet på et dansegulv, men Gud hvor var det skønt.

Jeg glemmer det aldrig.

Den forførte

Fortsæt med at læse