Jeg lurede mens de elskede

Kære rapport.

Sidste sommer rejste jeg rundt i Skandinavien, og på en af strækningerne nærmere betegnet mellem Helsingfors og Stockholm - havde jeg lejet en dobbeltkahyt på nat båden.

Jeg havde ikke haft råd til en enkeltmands-kabine og var derfor temmelig spændt på, hvem jeg skulle dele natlogi med.
Da jeg kom ombord om aftenen, var der i den kahyt jeg havde lejet. og da jeg trådte ind ad døren, stod en ung fyr og var i færd med at pakke sin kuffert ud.

Han præsenterede sig som Jørgen og fortalte, at han havde besøgt nogle venner i Finland og nu var på vej hjem.
Gudskelov tænkte jeg og åndede lettet op over, at jeg ikke skulle dele kahyt med en eller anden irritabel gammel mand.
Og Jørgen var vist også tilfreds med mig som sove kammerat, i hvert fald foreslog han, at vi gik en tur i baren for at få en drink.

Baren viste sig på det meste at være overfyldt, da vi ankom, dansegulvet var spækket med dansende par i alle aldre og Jørgen fik sig nogle gevaldige svingommer, mens jeg holdt mig til drinksene i baren.

Jørgen Så ud til at more sig strålende. Men selv kedede jeg mig lidt og besluttede efter den fjerde rom og cola, at nu ville jeg krybe til køjs.

Jeg sagde farvel og godnat til Jørgen og gik ned i kahytten, hvor jeg lynhurtigt faldt i søvn i min overkøje.

På et eller andet tidspunkt i løbet af natten vågnede jeg imidlertid ved at døren blev åbnet, og udenfor på gangen kunne jeg se to mørke silhuetter.

Hurtigt og hviskende smøg silhuetterne sig ind i kahytten og ned i underkøjen.

Jeg havde glemt at slukke på badeværelset, og døren stod lidt på klem, så selvom der ellers var mørkt i kabinen, kunne jeg alligevel seganske godt.
Først prøvede jeg at lade som ingenting, tænkte kun på at falde i søvn igen, men roderiet nede i underkøjen gjorde mig mere og mere vågen.

Faktisk må jeg tilstå, at jeg blev en lille smule interesseret i, hvad der foregik nede i den køje, og pludselig opdagede jeg, at jeg i spejlet på væggen overfor kunne kigge lige ned i køjen.

Jørgen var i fuld gang med at smide tøjet, og inde i underkøjen lå den pige, som han havde danset så meget med oppe i baren.
Hun lå ganske nøgen, og selvom jeg ikke kunne se udtrykket klart i Jørgens ansigt, er jeg sikker på, at han var lige så interesseret i at røre ved hende, som jeg nu lå og blev Men jeg »sov« jo.

Det virkede, som om de fuldstændig havde glemt, at jeg også var i kahytten, selvom de var meget stille. Jørgen smuttede hurtigt ud af bukserne, og jeg kunne ane, at han allerede havde en ordentlig stå-dreng på.

Jeg kunne ikke lade være med selv at stikke hånden ned i mine underbukser, og faktisk blev jeg lidt forbavset, da jeg mærkede, at jeg havde »jern« på.

Uden at jeg var klar over det, var jeg blevet skrup liderlig af at se på de to i underkøjen.

Jørgen stillede sig nu på alle fire og begravede sit hoved mellem pigens ben, og hun svarede igen med små vellystige lyde.
Ih hvor så det altså frækt ud:

Jeg begyndte at tage mig selv på nosserne, samtidig med at jeg lod hånden glide op og ned ad pikken med lange rolige bevægelser.
Bare man dog kunne få lov at være med, tænkte jeg, men turde alligevel ikke afsløre, at jeg slet ikke sov. Det kunne jo ødelægge det hele.

Pigen i underkøjen stønnede højlydt; mens Jørgen slikkede hende, og kort efter kunne jeg høre, at hun hviskede til ham, af hun ville have hans dejlige pik helt op i sig. Ih, hvor blev jeg misundelig, jeg havde jo kun min venstre hånd at fornøje mig med.

Nu begyndte Jørgen at kneppe pigen med lange, seje stød, og i spejlet kunne jeg se, hvordan hun spændte underlivet for at give modstand.

Synet af de to elskende i underkøjen var så fantastisk ophidsende, at jeg selv havde svært ved at undertrykke en stønnene, Og mens de lå og bollede inderligt og meget stille — helt overbeviste om at jeg da sov - tilfredsstillede jeg mig selv til den skønneste orgasme oppe i overkøjen.

Men jeg måtte bide i tæppet, for at de ikke skulle høre mig, da jeg kom.
Kort efter min egen orgasme hørte jeg højlydte, lystige suk fra underkøjen.
Derefter var de stille, og fem minutter senere hørte jeg dem hviske, og pigen forsvandt lydløst ud af døren.

Oppe i køjen lå jeg og tænkte på, at det var første gang, jeg havde smugkigget på nogen, som elskede.

Selv om jeg ikke frivilligt havde sat mig i denne situation, vil jeg ikke benægte, at det var en god oplevelse.

»Smugkigger«