De følsomme hænder gjorde hende vild

Læsning De følsomme hænder gjorde hende vild 12 minutter Næste Jeg spredte benene, Mens hans øjne gled ned over min nøgne krop.
Hej rapport!

For et stykke tid siden havde jeg en dejlig sexoplevelse, som jeg tit tænker på - og som jeg gerne vil opleve igen!

Jeg er en pige midt i tyverne, gift på fjerde år, og mor til en dejlig dreng. Min mand og jeg har det meget godt sammen.
Jeg føler ikke, at der mangler noget – og det er da også første gang, jeg har været ham utro. Den pågældende dag var jeg sammen med en veninde. Vi havde længe talt om, at vi skulle en tur til København og handle og endelig havde vi fået det til at passe sammen.

Det var en dejlig sommerdag, faktisk alt for godt vejr til at rende rundt i København, men nu havde vi altså bestemt det.
Efter en tur i Magasin, Illum og et par forretninger på Strøget, satte vi os på en af bænkene ved det »store stygge« Storkespringvand og slappede af. Min veninde hentede et par ispinde, og den næste halve times tid fulgte vi livet omkring springvandet.

Et ældre ægtepar ved siden af os rejste sig og gik. Lynhurtigt blev pladserne optaget af to unge fyre - vel knapt fyldt de 20 år. De havde en plasticpose med bajere med, og lidt efter skåle de de og begyndte at kommentere alle de dejlige piger, der gik forbi.

Der var også mange flotte »duller«. : Flere af dem var så let påklædt; at man kunne se deres bryster og skimte, hvilken hårfarve de havde mellem benene gennem deres tynde kjole- og nederdel stof. Den ene af fyrene skævede til mig. Jeg begyndte at snakke med min veninde om noget fuldkommen ligegyldigt. Så skubbede han til mig med albuen.

- Vil I ha' en bajer..? Jeg kikkede på ham. Det gjorde min veninde også. Han smilede -og hans makker blinkede til os og hævede flasken. - Hvorfor ikke, svarede jeg - og fyren ved siden af mig dykkede ned i plasticposen og hentede to af de kolde frem.

Det smagte godt - faktisk så godt, at vi den næste times tid hældte fem-seks kolde bajere i os.
Hverken min veninde eller jeg er vant til at drikke så mange bajere, så vi kunne efterhånden godt mærke, at vi skulle til at passe på.
– Går I ikke med op til min kammerat, spurgte fyren ved siden af mig. Jeg kikkede på min veninde. Fyrene var jo søde – og det kunne der vel ikke ske noget ved, og i øvrigt havde vi efterhånden fået sol nok.

– Jeg gi'r en kold bruse, kommenterede kammeraten forslaget og rejste sig. – Jeg går i forvejen og køber lidt med til ganen, hvorefter han skred. Fyren ved siden af mig drak ud og samlede alle de tomme flasker sammen. :- Ska' vi gå, spurgte han.

Vi samlede vores fire plastikposer med det indkøbte sammen og fulgte efter ham. Det »sejlede« lidt for os, men nogle minutter efter kunne ingen af os mærke noget. Der var ikke langt hen til kammeratens lejlighed. 10–15 minutter senere stod vi i entreen.

Kammeraten havde sat glas, isterninger, dansk vand og en flaske Campari ind på sofabordet.

Der var også salt nødder og chips. - Er der nogen af jer der kunne tænke sig en kold bruser, spurgte han. Jeg kikkede på min veninde.

Det kunne der vel ikke ske noget ved. Vi trængte også til at blive kølet af. Jeg nikkede - og fyren viste vej ud gennem entreen og ud på badeværelset. Vi smed vores svedige tøj, min veninde åbnede for bruseren, og lidt efter skiftedes vi til at stå under de dejlige kolde vandstråler.

Der var ingen nøgle i badeværelsesdøren, så derfor kunne vi ikke låse - men ingen af os regnede med, at fyrene ville komme brasende. Mens jeg stod under vandstrålerne, bankede det på døren. Min veninde råbte » kom ind«. Døren blev åbnet nogle centimeter, og en hånd viste sig med to store badehåndklæder. - Jeg glemte at gi' jer dem, sagde fyren.
Min veninde blinkede til mig - og stillede sig med let spredte ben og front mod badeværelsesdøren.
Samtidig begyndte hun at kærtegne sine bryster.
- Kom bare ind, kvidrede hun med let sexet stemme. Døren åbnede sig lidt mere, og fyren stak hovedet ind.

Det var ham, der havde siddet ved siden af mig på bænken. Da han så min veninde, gjorde han store øjne. Så smed han håndklæderne på en lille skammel og lukkede døren helt op og kom ind til os. Min veninde fik dette helt specielle udtryk i øjnene som fortalte mig, at hun var ved at få lyster. - Kom hen til mig, hviskede hun - og fyren trådte nærmere. Min veninde gav ham et kys.

Først på kinden, så på munden - og til sidst med åben mund og spillende tunge. Det begyndte at banke i min mave. Jeg stak en finger ind mellem mine skamlæber og gned lidt frem og tilbage. Min veninde begyndte at klæ' fyren af. Han gjorde ikke modstand - Hvem ville også finde på det, når en dejlig kvinde med lækre former og ophidselsen lysende ud af øjnene, begyndte på den leg! Lidt efter var han lige så nøgen som hende og jeg.
-Hva' med en lille bruser, spurgte hun og samtidig trak ham i armen hen mod brusekabinen, hvor jeg stod.

hans pik begyndte at vokse sig Stor og stærk. Jeg kunne ikke få mine øjne fra den. Da jeg trådte ud fra brusekabinen, lod jeg min ene hånd forsigtigt glide over hans nu næsten stive pik.

Det gav et sæt i ham - og hans hænder gled helt automatisk op til mine bryster og begyndte at kærtegne dem. - Hov stop, sagde min veninde, først en bruser - så måske pille lidt... Fyren slap mig og steg ind i brusekabinen.
Min veninde fulgte efter, greb sæben og begyndte at sæbe ham ind. Pludselig fik jeg lyst til at sutte pik.
Det var lige før jeg havde skubbet hende væk og over taget fyren, men idet jeg skulle til at blande mig, mærkede jeg en varm hånd på min ene balde.
Forskrækket vendte jeg mig. Jeg havde helt glemt den anden fyr. Han stod bag mig – kun i underbukser - og med to glas Campari i den anden hånd. Han smilede og gav mig det ene glas.
Og mens vi drak, gled hans øjne undersøgende og anerkendende over min nøgne krop. Jeg spredte benene, træk maven ind, skød brysterne frem – og gjorde mig rigtig lækker og kneppemoden.
De to andre havde travlt i brusekabinen - meget travlt. Fyren kyssede mig, pressede mig ind til sig.og trykkede sin stive pik - som han stadig gemte bag underbukserne - mod min nøgne mave. Jeg skubbede ham fra mig og hviskede: - Først en bruser...

Han grinede og råbte til sin kammerat og min veninde, at de skulle blive færdig i kabinen. Mens han ventede, nulrede han mine brystvorter og kyssede mine kinder, hals og mund. Jeg lod mine hænder forsvinde ned under underbukserne for rigtig at mærke ham. Hans tunge, hårde nosser var varme, og da jeg forsigtig trykkede og klemte dem, begyndte han at stønne.

Min veninde og hendes fyr hoppede ud fra kabinen, tørrede sig - og forsvandt fra badeværelset. Min fyr steppede ud af underbukserne og gik ind i brusekabinen. Jeg fulgte efter. Hans pik strittede lystent og lækker, og jeg kunne slet ikke lade være med at sætte mig på hug og tage ham i munden.

Han kørte sine hænder gennem mit hår, og pressede mit ansigt ind mod sig. Jeg suttede og slikkede. Det var virkelig dejligt. Jeg klemte hans sprængfyldte pung, trykkede og masserede. Så mærkede jeg hvordan det begyndte at rykke i ham. Han lavede samlejebevægelser i min mund, han begyndte at stønne - og så kom hans varme væske sprøjtende... Jeg blev ved med at slikke. Han kørte sine hænder rundt i mit hår, og da han var færdig med at komme, ville han trække sig tilbage.

Men nej - nu var det min tur - og det lykkedes mig da også at få ham på højkant igen. Han åbnede for vandet, jeg greb sæben - og mens jeg hele tiden passede på, at han ikke mistede lysterne – sæbede jeg ham ind og brusede ham ren igen. Jeg greb om han stive pik og trak ham ud på badeværelsesgulvet. Nu kunne jeg ikke vente længere. Jeg var plask våd mellem benene, og mine brystvorter brændte efter at blive nulret, hevet og klemt.

Lynhurtigt bredte jeg et par håndklæder ud på gulvet, hvorefter jeg lagde mig på ryg gen med spredte ben.
Fyren kravlede ned til mig. Jeg ville ha! ham med det sam me og begyndte at trække ham op til mig. Men han ville først slikke.
Jeg elsker at blive slikket, det er noget af det bedste jeg ved. Han fandt hurtigt min lille kilder, lod tungen køre over den, rundt om den - hvorefter han nappede meget forsigtigt med læberne og tænderne. Jeg vred mig under hans dejlige behandling.
Det var lige før min første orgasme kom. Han mærkede, hvordan jeg begyndte at ryste. Hans hænder gled over min mave op til brystvorterne. Varme lyn skød gennem min krop og samlede sig i underlivet. Jeg kunne slet ikke ligge stille mere. Han fornemmede det var lige op over.
Han stak tungen dybt ind i mig og pressede sin overlæbe mod min kilder. Det gav udslaget.
Med en høj stønnen væltede orgasmen frem... Bagefter lå vi lidt og sundede os. Mine hænder legede lidt med hans stadig stive pik og hårde nosser. Jeg pirrede mig selv op igen ved tanken om, hvor dejligt det ville være at mærke ham langt oppe i mig

Vi kyssede hinanden, kærtegnede hinanden og lod vores tunger spille! Så trak jeg ham ind over mig.
Han hvilede lidt på albuerne, mens jeg forsigtigt placerede hans store hårde pikhoved« mellem mine våde skamlæber, Forsigtigt stødte han ind i mig. Jeg hævede underlivet mod ham for bedre at kunne ta' imod. Så gled han op i mig. Jeg lukkede øjnene og nød, hvordan han lidt efter lidt fyldte mig ud og pressede på øverst oppe. Han begyndte at kneppe mig. Først med lange blide bevægelser, blandet med små hårde 'stød. Senere med hårdere og hårdere stød, hvor han skiftevis kom helt op og kun lige indenfor. Hans kønshår gned mod min kilder.
Lirede mig op til det helt store! Han begyndte at stønne og bide mig i den ene øreflip. Sveden løb af ham, og hver gang vores kroppe mødtes, overdøvede klaskelydene vores fælles stønnen.

Så var han der. Med et lille brøl stødte han vildt til oppe i mig - og sendte resterne af sine dejlige safter ud i min skede. Jeg var lige ved at være med. Jeg rev ham på ryggen, knugede ham ind til mig, og mens hans sidste safter sprøjtede ud i mig, fik jeg min anden vidunderlige orgasme... Så væltede han ned på min ene side og begyndte at kysse min hals, mine øre og mund! · Midt i dette dejlige efterspil gik badeværelsesdøren op. Der stod min veninde og hendes fyr - splitternøgne- og kikkede forbavsėde på os. -Hva' søren, nåede I ikke længere, udbrød min veninde og begyndte at grine. Jeg orkede ikke at samle benene for den anden fyrs nysgerrige blik. Jeg var ligeglad. Jeg ønskede faktisk kun at sove - og så elske igen! - Du, vi må se at komme hjem, sagde min - nu meget praktiske – veninde. Jeg kiggede på klokken. Hun havde ret. Vi skiftedes til at ta' en bruser, hvorunder jeg ikke kunne lade være med at tage på den anden unge fyrs dejlige halvstive pik. Han begyndte også at kæle lidt med mig, men desværre måtte jeg afbryde. Vi skulle hjem. Efter en lille iskold Campari-sjus, kyssede og nussede vi farvel. Fyrene spurgte selvfølgelig om der blev en anden gang. Det kunne vi ikke svare på,

og da de bad om efternavn, adresse og telefonnummer, rystede vi begge på hovedet. - Vi kontakter jer, svarede min veninde. - Det er det bedste.

Vi er begge gift, og der skulle nødig komme røre i andedammen... Her for nogle dage siden talte min veninde og jeg om at tage til København og besøge dem. Hun havde vældig lyst, og når jeg skal være ærlig - og det skal man jo – så har jeg faktisk også lyst til et gensyn med de to ungersvende og deres dejlige, stive kneppelystne pikke...

»Veninderne«

Cosylove